Bu baslıkta ne de çok benim dertlerimi paylasan insan varmıs.. Bugun (hatta uzun suredir) beni sinir eden seyler yasadım ve eve geldim ablama anlattım belki bana teselli verir diye ondan da tepki yok, hatta dinledigi bile supheli. Bari kızlar siz moral verin bana
İş yerim erkek yogunlugu olan bir yer. Universitede de aynı sekildeydi. Arkadas ortamım da haliyle erkeklerden olusuyor. Ama ben erkekleri hala anlayamadım, cozemedim. Bazen fazla erkek muhabbeti donse de iyi anlasıyorduk. Sonra yeni bir kızın baslayacagı haberini aldık. Arkadaslarımın hepsi de bekar erkek. Tabii geyikler cevrildi, potansiyel kısmet olarak. Ben de bir kız arkadas iyi olabilir diye dusundum. Ancak maalesef hicbirimizin istedigi gibi olmadı. Gelen kız kendisinden 10 yas buyuk birisiyle evli cıktı. 24 yasında, cok uzun ve asırı zayıf birisi. Bu kızın gelmesiyle aniden benim duzenim degisti.
Anlatınca bazılarınız "pabucun dama atıldı die kıskanmıssın" diye dusunebilir ama kızlar ben de bunu kendime cok soruyorum acaba kıskandım mı diye ama hayır ben sadece duruma uzuluyorum ve de hayal kırıklıgı yasıyorum gercekten. Bi anda arkadaslarım sürekli onun üzerine dusmeye basladı benim dediklerimi, dusuncelerimi dinlemiyorlar bile artık. Benim moralim bozuk olunca hic gelip soran yok, en son mudurum bile anladı gelip sordu, onlarda tık yok. Bu kız arkadasımız bi seye trip attı herkes noldu diye sorup duruyorlar, cozum uretmeye calisiyorlar anında. Ben üşüdüm üzerime şal aldım. Bu arkadas kolunu ovusturdu hemen üşüdün mü yoksa, cok zayıfsın ondandır, niye hicbir sey yemiyorsun demeler. Evet belki bunlar kıskanma olabilir ama ben bu kadar umursanmıyor olmama bozuldum daha cok.
Bu arkadas ilk geldiginde bizim erkek arkadaslarla kız arkadas vaadinde bulunmustu, hatta bana orda da laf attılar senden bi sey goremedik filan. Diyorum erkekler bundan dolayı da boyle davranıyor olabilir.
Hadi kızın sucu yok bak iyi arkadas olabilirsin diyorum kendime. Ama yook o kadar sinir bozucu seyler yapıyor ki, birinden bahsederken hani alt kattaki "şişko" bi adam var yaa, "ayyy o teknik eleman mı" diye kucumsemeler. Bi de yasına ve fizigine takmıs durumda. Ayy ben daha cok kucugum diyor kendinden 1 yas kucuk 23 yasında birine nee sen 23 musun ne kadar buyuk gosteriyorsun 30 gibi demeler. Bi de bana da cok buyukmusum muamelesi cekiyor ben işe erken yaşta basladım kıdemim buyuk, halbuki 1,5 yas fark var aramızda. Benim boyum 157, bazen topuklu giyerim. Bu hemen boyundan bahsetmeye baslar. Bi de iş konusunda da aynı sorun yasıyorum. Ben işin nerdeyse tamamına yakın kısmını tasarlıyorum, bu gosterme kısmını yapıyor. Bunu kim yaptı diyince onun yaptıgını soyluyorlar. Ben de bugun patladım artık "nerde o yaptı ya, ben onu 2 sene once yaptım" sonra neyse surasini o yap.. neyse sen yaptın hadi diip sallıyorlar. Emegimde ayaklar altında eziliyor yanii.
Oyle kızlar cok doldum, cook sıkıldım. Anlatacak dogru duzgun bir arkadas da bulamıyorum,ne yapmam gerekiyor bu durumda nolur bi akıl verin