Siz de haklısınız, ama bir insana gereğinden fazla yükleniyorlar ve bir de hesap sorup, eleştiriyorlarsa iş yükünüze aldırmadan, insan yılıyor. Çünkü benimde başıma geldi :)
İş görüşmesinde çalışma saatleri bu, birlikte çalışacağız zaten dendi okey dedim.
Bismillah daha ilk gün ben akşam 07:30' da çıktım, mesai bitimi 6 idi. Evime trafiksiz 45 dk minibüs mesafesindeydi şirket, ki cumartesi bile yol yoğun olurdu. Olabilir dedim ilk gün ama çalıştığım süre boyunca hiç 6 da direkt çıkmadım.
Genel ve ön muhasebe bir aradaydı. İki şirket, ikisini de ben yapmaya çalışıyordum.
Ne telefon susuyor, ne iş bitiyor. Birisi inşaat 3 gün önce giren pat çıkıyor, 5 gün sonra gene işe giriyor girişini yap, her gün defalarca giriş çıkış yap, maaş hesapla. Bir de bana şöyle yap diyor hani yazıcıdan yazdır koparırken diğeri hazır olsun onun tuşuna bas o yazsın ( mahsup fişi yazdırma işlemi faturalara tek tek 4 dosya alış faturası 1 şirketin) muhasebeciler bilir nefes alma, yorulma ki dinlenme ihtiyacın da olmasın..
Bir gün wc' ye gideceğim, önce bunu yap sonra git dedi bir de benden 2 yaş büyük bir adam nasıl utandım, şaşırdım. Adam lavaboya gideceğim ana müdahale etti ya.

Baktı iş biliyorum, yıktı da yıktı.
Ben robota bağlamışım.
Cumartesi günü mesai 1'e kadardı ama ben hiç 5-6' dan önce çıkmadım. En erken 3 olmuştur.
Eşim cumartesi günleri çalışmıyor, bir gün beni işten almaya gelmişti.
6' da çıkmışım ama yolda ağlıyorum hüngür hüngür, günümün bittiğine mi yanayım? Yorgunluktan bitap düştüğüme mi?
3 ay dayanabildim, öncesinde konuştum tabii boş vaatler baktım olmuyor, çıktım ve çıkmayı istediğim için işe ilk başladığım günün ücretini kesti, hakkını da helal etmedi üstüne üstlük..