iş yerımı hıc sevmıyorum hatta nefretlerdeyım

Bana bir is lazim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
1.785
43
158
İstanbul
kızlar ya iş yerımı hıc sevmıyorum , ama çalışmayı cok sevıyorum aksama kadar calısıyım sureklı bos durmıyım ıstıyorum şuan çalıştıgım yerde tek calısıyorum muhasebeye bakıyorum patronlarım sadece haftada bır gun gelıyor ben kendımı buraya layık görmuyorum banka ya da daha buyuk bır fırmada calısıyım ıstıyorum var mı benım gıbı işinde mutsuz olan :43::19:

Canım iş hayatına yeni mi atıldın bilmiyorum ama en azından deneyim olur senin için. Büyük firmalar daha doğrusu tüm iş verenler için bu çok önemli bir unsur. Daha iyiside olacaktır inşaallah, stres yapıp kendini yıpratma.. Birde bu iş yerinden kesin ayrılacaksan başka bir iş bulmadan kesinlikle çıkma.

Son düzenleme:
İsinden memnun olan var mi diye sorsan daha iyi olurdu :)

Tecrube iyidir her zaman.

Ayrica buyuk firmalarin derdi de cok daha buyuk oluyor benden soylemesi.

Hangi sektörde çalışıyorsun bilmiyorum ama yaptığın işi sevmiyorsan, verimli olma şansın çok düşük ve en kötüsü zaman doldurmaktan ibaret gördüğün bir anlayışa dönüşür ki bu durum hayat kısa perspektifinden baktığımızda genel paydada hayatınıza da aynı zamanda yazık etmiş oluyorsunuz..
Canım bence vaktin varsa kendini farklı platformlarda geliştirmeye bak, hepimizin bilmesi gereken şanslı insan yoktur, şans hazır olan insanın ayağına gelir...
Kendini donat ve kurtul ordan..
Yoksa ayaklarının geri geri gitmesiyle vardığın bir iş senin için geri fiziksel bir hareketten öteye geçemeyecektir...

çalışmayı sevip, işini sevmiyorsan yavaş yavaş iş aramaya başla bence, ama bu arada sakın işinden ayrılma, anladığım kadarıyla ortamın da rahat zaten, iş işte bulunur, unutmamak lazım:)

İşlerini sevmeyenler ne iş yaptıklarını söylerlerse daha sağlıklı yorumlar yapılır hem biz de hangi iş türleri sevilmiyor diye istatistiki bir bilgiye sahip oluruz..

Canım iş hayatına yeni mi atıldın bilmiyorum ama en azından deneyim olur senin için. Büyük firmalar daha doğrusu tüm iş verenler için bu çok önemli bir unsur. Daha iyiside olacaktır inşaallah, stres yapıp kendini yıpratma.. Birde bu iş yerinden kesin ayrılacaksan başka bir iş bulmadan kesinlikle çıkma.

hayır canım ilk iş yerım 3,5 senedirde burdayım

çalışmayı sevip, işini sevmiyorsan yavaş yavaş iş aramaya başla bence, ama bu arada sakın işinden ayrılma, anladığım kadarıyla ortamın da rahat zaten, iş işte bulunur, unutmamak lazım:)

ewet ortam olarak bayaaaa bir rahat RAHAT BATTI dıyorum bazen kendıme karısan görüşen yok haftada bir patronlarımı ya görürüm ya görmem

kendımı baya ilerlettım burda hafta bır serbet mmuhasebecımız gelır yaptıgım işlerı kontrol eder ön muhasebeci olmama ragmen KDV MUHTASAR GEÇİCİ VERGİ SSK hepsi bende

İşlerini sevmeyenler ne iş yaptıklarını söylerlerse daha sağlıklı yorumlar yapılır hem biz de hangi iş türleri sevilmiyor diye istatistiki bir bilgiye sahip oluruz..

ben muhasebecıyım ama bankacılık ya da lojistik istiyorum artık sıkıldım hep aynı şeylerı yapmaktan ve bır adım öteye gıdememkten

ben muhasebecıyım ama bankacılık ya da lojistik istiyorum artık sıkıldım hep aynı şeylerı yapmaktan ve bır adım öteye gıdememkten

ben de ekonomistim :) aynı sektörden çıktık bak... muhasebecilik değil benimki ama yatırım danışmanlığı yapıyorum ben, özellikle seçtiğim bir alan olduğu için oldukça zevk alıyorum bu işten..

Hey Allahım işi olan iş beğenmiyor ya ..Bu zamanda sakinn rahat işi olduğunua şükret edin.İş bulamaynlar napsın..Kıymetini bilin bence..Hayatınıza farklı etkinlikler katın derim.

Bak canım 3 adet patronla muhatabım...Ben de isterim ki daha büyük daha kurumsal bir firmayla çalışayım ama nasip meselesi bu işler
senin gibi muhasebeciyim ben de..İşyerim evime yakın kızımın kreşine yakın yürüme mesafesi evime mesela 3 dakika kızımın kreşine 2 dakika...Toplasan işten çıkınca kızımı alıp evime gitmem 10 dakika sürüyor .

Bu sebeble işyerimi sevmeye gayret etmekteyim.

canım bende muhasebeciyim,aynı duyguları paylaşıyorum seninle
aslında ekonomistim ama son 7 aydır muhasebe alanında çalışıyorum
iş aramaya devam ediyorum 7 aydır herhangi bir sonuç alamadım
başka bir iş bulmadan da çıkmak istemiyorum
bende çok rahatım işyerimde ama bana maaş az geliyor sorunum bu
sende var mı böyle bir sorun?

canım bende muhasebeciyim,aynı duyguları paylaşıyorum seninle
aslında ekonomistim ama son 7 aydır muhasebe alanında çalışıyorum
iş aramaya devam ediyorum 7 aydır herhangi bir sonuç alamadım
başka bir iş bulmadan da çıkmak istemiyorum
bende çok rahatım işyerimde ama bana maaş az geliyor sorunum bu
sende var mı böyle bir sorun?

ewet canım ya bekarken aldıgım maaşım yetıyordu evlendım aldıgım gun bıtıyor anlamıyorum

siz mi ben mi ,ne iş yaptığım belli değil ,patronlar müdürler hepsi birbirinden beter ,
Hayat güzel ama insanlar kötü

Back
X