- Konu Sahibi Bana bir is lazim
-
Canım iş hayatına yeni mi atıldın bilmiyorum ama en azından deneyim olur senin için. Büyük firmalar daha doğrusu tüm iş verenler için bu çok önemli bir unsur. Daha iyiside olacaktır inşaallah, stres yapıp kendini yıpratma.. Birde bu iş yerinden kesin ayrılacaksan başka bir iş bulmadan kesinlikle çıkma.
çalışmayı sevip, işini sevmiyorsan yavaş yavaş iş aramaya başla bence, ama bu arada sakın işinden ayrılma, anladığım kadarıyla ortamın da rahat zaten, iş işte bulunur, unutmamak lazım:)
İşlerini sevmeyenler ne iş yaptıklarını söylerlerse daha sağlıklı yorumlar yapılır hem biz de hangi iş türleri sevilmiyor diye istatistiki bir bilgiye sahip oluruz..
ben muhasebecıyım ama bankacılık ya da lojistik istiyorum artık sıkıldım hep aynı şeylerı yapmaktan ve bır adım öteye gıdememkten
ben de ekonomistim :) aynı sektörden çıktık bak... muhasebecilik değil benimki ama yatırım danışmanlığı yapıyorum ben, özellikle seçtiğim bir alan olduğu için oldukça zevk alıyorum bu işten..
ne guzel darısı en kısa zamanda başıma inşallah dıyorum
canım bende muhasebeciyim,aynı duyguları paylaşıyorum seninle
aslında ekonomistim ama son 7 aydır muhasebe alanında çalışıyorum
iş aramaya devam ediyorum 7 aydır herhangi bir sonuç alamadım
başka bir iş bulmadan da çıkmak istemiyorum
bende çok rahatım işyerimde ama bana maaş az geliyor sorunum bu
sende var mı böyle bir sorun?
ewet canım ya bekarken aldıgım maaşım yetıyordu evlendım aldıgım gun bıtıyor anlamıyorum
siz mi ben mi ,ne iş yaptığım belli değil ,patronlar müdürler hepsi birbirinden beter ,
Hayat güzel ama insanlar kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?