iş yerinde aşk...

sakalive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2012
69
0
46
İstanbul
kızlar iş yerinde ve üstünüzle beraber olmak sizce mantıksız bi iş mi? kendi kuyumu kendim mi kazıyorum acaba patronumun oglu ile samimi bir ilişkimiz var ve beraberlige dogru ilerliyo bunu çok istememe ragmen beni korkutuyo olurda ayrılırsak yada yapamazsak naparım işten ayrılmak zorunda kalıcam ve bunun için hiç bi kimseye açıklama yapamıycam yada yalanlara başvurcam bunuda yapamam ayrıca patronuda dayımın ortagı iyce b*ka batmış durumdayım anlıcanız kabul etsem olmıycak etmesem gönül razı degil tam mesafe koyucam olmaz diyorum ama onu görünce herşeyi unutuyorum offfff neyapmalıyım?

kızlar iş yerinde ve üstünüzle beraber olmak sizce mantıksız bi iş mi? kendi kuyumu kendim mi kazıyorum acaba patronumun oglu ile samimi bir ilişkimiz var ve beraberlige dogru ilerliyo bunu çok istememe ragmen beni korkutuyo olurda ayrılırsak yada yapamazsak naparım işten ayrılmak zorunda kalıcam ve bunun için hiç bi kimseye açıklama yapamıycam yada yalanlara başvurcam bunuda yapamam ayrıca patronuda dayımın ortagı iyce b*ka batmış durumdayım anlıcanız kabul etsem olmıycak etmesem gönül razı degil tam mesafe koyucam olmaz diyorum ama onu görünce herşeyi unutuyorum offfff neyapmalıyım?

Tehlikeli sularda yüzüyosun. Umarım en doğru kararı verirsin. Olumlu olumsuz yönlerini iyi düşünmelisin. Kolay gelsin

hayır olmaz kendimi çekicem diyorum ama onu görünce dayanamıyorum ama tek taraflıda bı olay degil ki karşılıksız olsa tamam diycem ama sonunda oda bu yönde kafam çok karışık ama ona da dayanamıyorumm

iki gönül bir olursa samanlık seyran olur :) akışına bırak bence neden bukadar stres yaptın ki iki insanın birbirini sevmesi, beraber olmak istemesi kadar doğal ne olabilir belkide ilerde evliliğe gidebilecek bi beraberlik olur bence çok samimi davranma şimdilik ama çocugun tavırlarına bi bak ciddiyse neden beraber olmayasınız, bakarsın ilerde işyerinin sahibesi olursun :)) seni düşündüren başka nedenlerde mi var?

sakınnnn, sakıınn ve sakııınn. ben yaşadım tecrübe ettim. bana inan ve sakın girme böyle birşeye.......

sakınnnn, sakıınn ve sakııınn. ben yaşadım tecrübe ettim. bana inan ve sakın girme böyle birşeye.......

benim tek korkum bi yapamıycagımıza karar vermek suan herşey güzel ama olurda ayrılmak gibi bişey söz konusu olursa benim dogal olarak işten alrılmam gerekicek ve bunun açıklamasını nasıl yapıcam herkese oda var

Olumsuz yönleri daha ağır basıyor.. Duygularına gem vurup, hayatını karartma bence canım. Yarın birgün ayrılacak olsanız başın belaya girer..
Bu benim şahsi fikrim. Son karar sana ait.
Hakkında hayırlısı olsun canım.

benim tek korkum bi yapamıycagımıza karar vermek suan herşey güzel ama olurda ayrılmak gibi bişey söz konusu olursa benim dogal olarak işten alrılmam gerekicek ve bunun açıklamasını nasıl yapıcam herkese oda var

Hangi aşkın, hangi sevginin ömür boyu süreceği garantisi var ki? Birinden hoşlanıyorsan ve karşılığı da varsa, başkalarının ne düşündüğünü umursama, ya da sevgin için başkalarına hesap vermek zorunda olmayacağının bilincinde ol. Bu dünyadaki en büyük eksiklik sevmek iken, sen neden sevmekten korkuyorsun?

aslında beni korkutuyolar desek daha iyi olur. herkes öyle tepkiler vermiş ki, ne yapacagımı şaşırdım, kendi kararlarımın dogrulugundan şüpheye düşer hala geldim

Back
X