Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Veremez.Merhabalar,günlerdir çok üzgünüz.Esim cok samimi bir arkadasiyla ayni isyerinde çalisiyor ve arkadasi onun amiri.Birsure önce bir úst pozisyon icin adaylar belirlenmis ve esimin de olmasi kesin gozuyle bakilirken bu amiri olan arkadasinin cesitli laf tasimalarla genel mudure esimi kotuledigi hatta esimi isyerinde dedikodu yapan ve de laf tasiyan konuma soktugunu bu sebeple de terfi almasini engelledigini ögrendik.Bunu esime o isyerinden ayrilan bir baska is arkadasi aktarmis vicdanen rahatsizmis ve esime ona guvenmemesini soylemis.Daha sonra esim birkisidem daha ogrendi bu durumu ve taşlar yerine oturunca hersey ortaya cikti Ne yazikki bu amiri olan arkadasiyla calismak zorunda ve de hakkini nasil arayacagini bilmiyor mutsuz.Olan olmus genel mudur beni arayip dogruyu ogrenebilirdi diyor.Gunlerdir ah ediyorum o pislik arkadasina,terfisini engellemekle iki kati maasi ve esimin tum huzurunu yok etti.Siz soyleyin kul hakkinin hesabini nasil verir bu insan?
Cok kurumsal biryer degil malesef yònetim olarak ve de genel mudur neden terfi ettirilmedigini birine anlatmis zaten o kisi de ayni seyi söylemis esime.Eşinizin terfisinin bu nedenle olmadığına emin misiniz? Nasıl bir iş yeri orası? Yanlış anlamayın ama eşiniz düşündüğünüz kadar gözde bir personel olsaydı hemen inanılmazdı hakkında söylenenlere genel müdür. Bana mantıklı gelmedi müdür pozisyonuna gelmiş birisinin dinlediği dedikodulara göre karar vermesi.
Allah kimsenin yaptığını yanına bırakmaz merak etmeyin. Mutlaka bir hayır vardır bu işin olmamasında.Cok kurumsal biryer degil malesef yònetim olarak ve de genel mudur neden terfi ettirilmedigini birine anlatmis zaten o kisi de ayni seyi söylemis esime.
Bugün tansiyonu yüksek olarak eve geldi asiri gergin ve sinirli.Allahim sorsun hesabini hakkina girenlerden
Cok kurumsal biryer degil malesef yònetim olarak
O toplantida 5 kisi varmis orda esimi kotulemis o amiri olan arkadasi herkesi etkilemis ki terfide ilk sirada olan esimin ustu cizilmis.Malesef dedikodu olayi su; esim genel mudurle ilgili cok normal bir konuda bu amirine ya x bey de şu kisiden şunu almasini istemis gibi bir cumle kullanmis.Yani esim de hatali,bunu duymus kalkmis amiri olan arkadasina soylemis samimi ya.Ama bu kadar buyuyecek bir mevzu degil cok basit bir konu genel mudure direkt soylenince adam da esimi cikarmis terfi listesinden.Ben şunu anlamadım müdüre laf taşıdığını dedikoducu olduğunu söylüyorsa bunu nasıl başkaları duyuyor? Odada başkası varken bunu yapamaz arkadaşı değil mi o iki arkadaş bunu nereden nasıl öğrendi?
Ayrıca müdürler dedikodu falan çok ilgilenmezler arkadaşlar arası olan özel bir konu sanki akranıyla konuşuyor gibi amire bunu demesi çok abes olur patronlar buna değil o kişinin çalışma performansına bakar yani eğer patron hakkında konuşsa tamam o zaman işten çıkarırdı ama eşiniz terfi alacak donanımdaysa patrona ne başkasının arkasından konuşmasının ve patron eşinizi uyarmamış mı?
Amiri olan arkadasina konusmus tabi ama cok basit bir konuda,ne bilsin o pisligin gidip mudure tasiyacagini.Oysaki esim onun dediklerini yaptiklarini taşisa suan o arkadasi barinamaz o isyerinde.Esınız orda burda dedikodu yapmısmı
O ayrilan is arkadasi gider ayak pislik yapmis. O vicdani bu olaylar oldugunda niye rahatsiz etmemis. Cunku isine gelmis.Merhabalar,günlerdir çok üzgünüz.Esim cok samimi bir arkadasiyla ayni isyerinde çalisiyor ve arkadasi onun amiri.Birsure önce bir úst pozisyon icin adaylar belirlenmis ve esimin de olmasi kesin gozuyle bakilirken bu amiri olan arkadasinin cesitli laf tasimalarla genel mudure esimi kotuledigi hatta esimi isyerinde dedikodu yapan ve de laf tasiyan konuma soktugunu bu sebeple de terfi almasini engelledigini ögrendik.Bunu esime o isyerinden ayrilan bir baska is arkadasi aktarmis vicdanen rahatsizmis ve esime ona guvenmemesini soylemis.Daha sonra esim birkisidem daha ogrendi bu durumu ve taşlar yerine oturunca hersey ortaya cikti Ne yazikki bu amiri olan arkadasiyla calismak zorunda ve de hakkini nasil arayacagini bilmiyor mutsuz.Olan olmus genel mudur beni arayip dogruyu ogrenebilirdi diyor.Gunlerdir ah ediyorum o pislik arkadasina,terfisini engellemekle iki kati maasi ve esimin tum huzurunu yok etti.Siz soyleyin kul hakkinin hesabini nasil verir bu insan?
Yukselmeler hep torpılle oluyorMerhabalar,günlerdir çok üzgünüz.Esim cok samimi bir arkadasiyla ayni isyerinde çalisiyor ve arkadasi onun amiri.Birsure önce bir úst pozisyon icin adaylar belirlenmis ve esimin de olmasi kesin gozuyle bakilirken bu amiri olan arkadasinin cesitli laf tasimalarla genel mudure esimi kotuledigi hatta esimi isyerinde dedikodu yapan ve de laf tasiyan konuma soktugunu bu sebeple de terfi almasini engelledigini ögrendik.Bunu esime o isyerinden ayrilan bir baska is arkadasi aktarmis vicdanen rahatsizmis ve esime ona guvenmemesini soylemis.Daha sonra esim birkisidem daha ogrendi bu durumu ve taşlar yerine oturunca hersey ortaya cikti Ne yazikki bu amiri olan arkadasiyla calismak zorunda ve de hakkini nasil arayacagini bilmiyor mutsuz.Olan olmus genel mudur beni arayip dogruyu ogrenebilirdi diyor.Gunlerdir ah ediyorum o pislik arkadasina,terfisini engellemekle iki kati maasi ve esimin tum huzurunu yok etti.Siz soyleyin kul hakkinin hesabini nasil verir bu insan?
Cok kisinin basina gelen bir durum malesef keske olmasaymis ama bu saatten sonra isiniz zor gibi duruyor. Allah kötü insanlarla karsilastirmasin kimseyi dost görünümlü yılanlarla ugrasmak cok zorMerhabalar,günlerdir çok üzgünüz.Esim cok samimi bir arkadasiyla ayni isyerinde çalisiyor ve arkadasi onun amiri.Birsure önce bir úst pozisyon icin adaylar belirlenmis ve esimin de olmasi kesin gozuyle bakilirken bu amiri olan arkadasinin cesitli laf tasimalarla genel mudure esimi kotuledigi hatta esimi isyerinde dedikodu yapan ve de laf tasiyan konuma soktugunu bu sebeple de terfi almasini engelledigini ögrendik.Bunu esime o isyerinden ayrilan bir baska is arkadasi aktarmis vicdanen rahatsizmis ve esime ona guvenmemesini soylemis.Daha sonra esim birkisidem daha ogrendi bu durumu ve taşlar yerine oturunca hersey ortaya cikti Ne yazikki bu amiri olan arkadasiyla calismak zorunda ve de hakkini nasil arayacagini bilmiyor mutsuz.Olan olmus genel mudur beni arayip dogruyu ogrenebilirdi diyor.Gunlerdir ah ediyorum o pislik arkadasina,terfisini engellemekle iki kati maasi ve esimin tum huzurunu yok etti.Siz soyleyin kul hakkinin hesabini nasil verir bu insan?
Cok üzuldum benzer bir durum yasamissiniz.Allah büyükSizi çok iyi anlıyorum
Bundan yaklaşık 3 ay önce terfi almak için yöneticim beni genel merkeze sözlü mülakata gönderdi hazırlandım ettim çok heyecanlıyım çok mutluyum derken benden 6-7 ay önce terfi olan arkadaşım orada ki yöneticiye milena nin çok büyük ailevi sorunları var (boşanma surecindeyim) tüm molalar da ağlıyor eski eşi rahat bırakmıyor isyerine Çiçek yolluyor vs vs dediği için binbir hevesle girdiğim mülakatta yönetici bana bazı duyumlar aldığını boşanma sürecinde olduğumu bildiğini ve bu sürecin üzerime yapistigini görür görmez anladığını belirtti ve kibarca mülakatın olumsuz geçtiğini belirtti.
Orada iki tane terfi olan arkadaşım vardı biri diğerinin yöneticiye söylediklerini duymuş bana söyledi.
Beni bu şekilde ifşa eden arkadaşta orada karşılaştık diye nasıl mutlu görünüyordu.
Kul hakkı mı dersen evet kul hakkı, terfi benim hakkımdi işimi çok iyi yapıyordum ve sene içerisinde verisi en iyi olanı mülakata göndereceklerdi o kişi de bendim gittim ve boş döndüm 1 hafta agladim performansım o sıra düştü.
Simdi tekrar başa sardım ve Allah buyuk diyorum işime bakıyorum elbet bir kapı açılır.