• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerinde enayi yerine konulmak çok bunaldım :(

susma cnm isyerinde huzur cok onemli..paraya ihtiyacin olabilir ama o torpilli diye susmak zorunda degilsin.Gereken neyse yap ve hic üzülme isinden olsan da baska is bulursun Allahin izniyle ama kendine guvenini kaybetme yeterki..

Kızlar çok doğru söylüyosunuz da patronda biliyor ne mal olduğunu.bişi diyemiyor.arka sağlam olmasa zaten bunları yapamaz.Dua etmekten başka çarem kalmadı benim.ilahi adalatten başka kimseye hiçbirşeye güvenim kalmadı.

Arkadaşlar sizden dua ve akıl istiyorum. çalıştığım yerde çok disiplinliyim sabah 9da mesaim başlar hiç geç gitmem.Akşamlarıda asla mesai bitmeden çıkmam. beraber çalıştığımız bi bayan var. asla vaktinde geldiğini görmedim şimdiye kadar.Sürekli izin alır ister saatlerce gelmez.işyerinde sürekli telefonda ve internette.Şimdi diyeceksinizki patrona söyle. Söyleyemem çünkü torpilli ona hiçbişi olmaz olan bana olur.paraya ve işe ihtiyacım var. boşandım.çocuğum var.helal para kazanmaktan başka derdim yok.çok üzülüyorum. kendi işlerinide bana yaptırıyor.enayi gibi kullanıp sinsice gülüyor bide.çalışmaktan gocunmuyorum yoksa.eve gelip ağlıyorum hep sürekli dinden imandan bahsediyor.Allah lafı ağzından düşmüyor.işimi çok zor buldum.geçinmek zorundayım.herkesle aram iyi. ama sürekli benim üstüme oynuyor.Hakkımı helal etmiyorum. ne yapmalıyım susmaya devam edeyim mi?
Benim eski patronum öyleydi din hak hukuk derdi kaç kişiyi parasini vermeden işten çıkardı.çalışırken başka is arayın başka çare yok

Hepinizin kandili mübarek olsun arkadaşlar.Allah kul hakkı yiyenlerden eylemesin hiçbirimizi

İlahi adalette gecikme olmaz şüphesiz , ama biz ne desek boş burdan konuşmak ay öyle ay böyle yapsaydin demek olmaz.Susmalisiniz ama söylediklerinize göre yani öyle bi anlatmissinz ki birsey dediğinz an kapı dışarı edecekler. Ne desem bilemedim.

Arkadaşlar sizden dua ve akıl istiyorum. çalıştığım yerde çok disiplinliyim sabah 9da mesaim başlar hiç geç gitmem.Akşamlarıda asla mesai bitmeden çıkmam. beraber çalıştığımız bi bayan var. asla vaktinde geldiğini görmedim şimdiye kadar.Sürekli izin alır ister saatlerce gelmez.işyerinde sürekli telefonda ve internette.Şimdi diyeceksinizki patrona söyle. Söyleyemem çünkü torpilli ona hiçbişi olmaz olan bana olur.paraya ve işe ihtiyacım var. boşandım.çocuğum var.helal para kazanmaktan başka derdim yok.çok üzülüyorum. kendi işlerinide bana yaptırıyor.enayi gibi kullanıp sinsice gülüyor bide.çalışmaktan gocunmuyorum yoksa.eve gelip ağlıyorum hep sürekli dinden imandan bahsediyor.Allah lafı ağzından düşmüyor.işimi çok zor buldum.geçinmek zorundayım.herkesle aram iyi. ama sürekli benim üstüme oynuyor.Hakkımı helal etmiyorum. ne yapmalıyım susmaya devam edeyim mi?
Kendı işlerinizi yavaş yapın,ıs atarsa sıze mesgulum dıyın.ona karşı da soguk olun .ve hakkınızı asla yedırmeyın

Back
X