İş yerinde güvenilmemek

Orangegreysky

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2022
25.018
En iyi cevaplar
3
80.786
528
Bugün üstümün ekranı açıktı bana bi şey göstermek için, doküman attı ben de oradan kontrol ediyorum aynı zamanda. O sırada IK uzmanımız yazdı o da farklı bi konudur diye konuşmaya girdi. Şey yazmış "dokümana orange girmeseydi keşke", niye dedi üstüm de. IK uzmanı şey dedi, güvenmiyorum daha.

Dokümanda gördüğüm de iş görüşmesi yapılacak kişilerin ücret beklentileri, atla deve değil yani. Beklentiyi görsem nolur görmesem nolur görüşmelerde ben de olacağım artık beklentiyi her türlü duyacağım. İşte yeni değilim onun 5 katı daha uzun süredir bu şirketteyim.

Sizce bunu takmalı mıyım? Güvenilmeyecek bi durumum olsa ondan önce üstüm ya da yöneticim söylerdi bunca sene. Ne alaka anlam veremedim sabahtır aklımda cidden, çok mu alınganlık yapıyorum :(

Biz de birbirimizin maaşını bilmiyoruz evet, ama bu maaş da değil ki görüşme yapılacak 100 kişinin bu iş için maaş beklentileri 🤔

Güvenin söz konusu olduğunu düşündüğüm bi doküman değildi, kedisini bana vermeyebilir güvenmediği için ama mülakata gireceğim kişilerin maaş beklentilerini duymayacak kadar güvenilmemek çok aşırı geldi.
İşte ben sorunu size güvenmemesi olarak değil de adamın genel olarak insanlara güvensiz olması şeklinde yorumladım çünkü tanımıyor da sizi, öyleyse sizle alakalı bir durum değil eğer başkaları hakkınızda ona konuşmadıysa
İyi de ortada öğrenilen bilgi işi gereği konu sahibinin bilmesi gereken bir bilgi ..İK cı kendi kişisel alanında olmayan bir karar vermeye çalışıp müdahalede bulunuyor.
Aa öyle mi, benim iş alanım çok farklı o yüzden bilmiyordum bunu.

Bugün üstümün ekranı açıktı bana bi şey göstermek için, doküman attı ben de oradan kontrol ediyorum aynı zamanda. O sırada IK uzmanımız yazdı o da farklı bi konudur diye konuşmaya girdi. Şey yazmış "dokümana orange girmeseydi keşke", niye dedi üstüm de. IK uzmanı şey dedi, güvenmiyorum daha.

Dokümanda gördüğüm de iş görüşmesi yapılacak kişilerin ücret beklentileri, atla deve değil yani. Beklentiyi görsem nolur görmesem nolur görüşmelerde ben de olacağım artık beklentiyi her türlü duyacağım. İşte yeni değilim onun 5 katı daha uzun süredir bu şirketteyim.

Sizce bunu takmalı mıyım? Güvenilmeyecek bi durumum olsa ondan önce üstüm ya da yöneticim söylerdi bunca sene. Ne alaka anlam veremedim sabahtır aklımda cidden, çok mu alınganlık yapıyorum :(
Maaşınız mı düşük acaba? Yeni başlayanların talepleri sizin maaşınızdan yüksek olabilir. Bu sebeple bunu açıklamak yerine güvenmiyorum deyip geçmiştir?
Aynı şeyi düşündüm.

Yöneticiniz gördüğünüzü biliyor mu o An keşke söyleseydiniz bu durumu 6 yıldır buradayım IK ne güveninden bahsediyor yada durumdan rahatsız olduğunuzu yöneticinize benmle ilgili bir sorun mu var acaba diye sorsaydınız belirtmiş olurdunuz böylelikle .. çok takılmayın bence bende 6 aydır çalışıyorum bir sürü maaş bordroları geçiyor önüme ik kendi veriyor mecbur verecek işim gereği yöneticiniz bir şey demiyorsa halk dilince ona bk yemek düşer .. gülün geçin . Siz durumu ik ile değil yöneticinizle çözün..

ben olsam dehşet kafaya takardım :/ o kim yaa, güvenmiyormuş. birine mi yetiştireceksniz o bilgileri onu mu ima ediyor? ben dayanamaz konuşurdum :/
Yetiştirilecek bilgi olsa valla hak vericem de işte :(
Yöneticiniz gördüğünüzü biliyor mu o An keşke söyleseydiniz bu durumu 6 yıldır buradayım IK ne güveninden bahsediyor yada durumdan rahatsız olduğunuzu yöneticinize benmle ilgili bir sorun mu var acaba diye sorsaydınız belirtmiş olurdunuz böylelikle .. çok takılmayın bence bende 6 aydır çalışıyorum bir sürü maaş bordroları geçiyor önüme ik kendi veriyor mecbur verecek işim gereği yöneticiniz bir şey demiyorsa halk dilince ona bk yemek düşer .. gülün geçin . Siz durumu ik ile değil yöneticinizle çözün..
Ekranı açan üstüm güldü, şu an bağlı olduğum başka bi üstüm daha var o da güldü. Hep böyle sanırım kimse göstermediğine göre.

Bence de kafaya takilmayacak gibi değil. Benim aklıma direk birinden bir şey mi duydu veya ustume böyle bir şeyi rahatca soyleyebildigine göre demek ki hakkimda bu tarz şeyler konusuyorlar diye gelir. Bence açıkça konusun, hayirdir güven teskil etmeyen ne gibi bir davranisimi gordunuz deyin. Apisip kalsin. Bu kendinizden suphe duydugunuzdan filan değil, şahit olup yutmamaniz icin. O da nerde nasıl konusulacagini öğrenir belki, gevsek. Ben sinir oldum burda.

Yetiştirilecek bilgi olsa valla hak vericem de işte :KK43:

Ekranı açan üstüm güldü, şu an bağlı olduğum başka bi üstüm daha var o da güldü. Hep böyle sanırım kimse göstermediğine göre.
Yöneticileriniz bile gülmüş ik nın yaptığına çok takılmayın bence kimin ne olduğunu biliyorlardır..

Back
X