gene bugün delirttiler bni biri bayan biri bay ikiside tayinle gidecek durmadan benle uğraşıyorlar bugün dediler ki biz gideceğiz bakalim bu işi kim yapacak biride dedi ki bnden için o yapsın biraz sorumluluk almayı öğrensin dedi öyle deyince delirdim bn dedim ki kendi işinize bakın kiza dedim ki sen zaten senin isini yapmamı istiyorsun oraya geçtiğinden beri konuşuyorsun yeter artık yoruldum psikolojikmen baskı yapıyorsunuz dedim delirdi ne olaylar ne olaylar ben kendi evraklarımı onun masasında bırakıyormusun kötü niyetli olsa yırtarmış vs bnim isimin sorumluluğu arşivdeymiş bnm sorumluluğum yokmuş bn fizik tedaviye vs istediğim gibi gidip geliyormusum izindeyken onu arıyorlarmış müdür bey bnden korkuyormuş pasif eleman yapıyormuş oyuzden bn daha önceki yerim de ortalığı karıştırmışım bn çok akıllı kızmışım her işi yaparmışım ama işten kaçıyormusum kendi mi acindirip bnm yararlandığım haklardan yararlanmak isiyormus oda bnm gibi engelliymis asansör bozulunca bn gelmemiş o gelmiş (yangın merdivenin çıkıyor herzaman asansör olmasada olsada ) bn bu deliyle nasil baş edicem bir akıl verin kızlar