is yerinde hadsiz insanlarla nasil bas edilir düşüncelerinizi yazarmisiniz

Siz asansor bozuk diye birkac hafta ise gitmeyen uye degilmisiniz, aslinda bu tepkiler cokta anormal degil..
evt o uyeyim ozaman çıkartsalardı yukarı bnim tercihim değil hanımefendi onlar dediler yapılana kadar gelme diye yapacak birşeyim yok yani engeli var ama yürüyor merdiven çıkabiliyor o

Iş arkadaşlarınızın işe gitmediğiniz süreçte size bilenmiş olması bayağı normal.
Evet elinizde değildi ama sonuçta insanlar çalışırken siz çalışmadan maaş aldınız.
inanın umrumda değil asansör bozuk gelme dediler bnde gitmedim onada gel demişler engeli var ama yürüyor merdiven çıkabiliyor o

hiçbir müdür bir elemanına başkasını savunmaz. yoksa iş yaptıramaz kimseye.
yönetici olmak bunu gerektirir. taraf tutarsa düşman kazanır.
kadınlık anlamında kıskançlık belki vardır ama dediğiniz durum olmaz.
valla bilmiyorum müdürü kötüledi bana senin hakkkında şöyle böyle düşünüyor ondan böyle davranıyor falan kudurmuş kıskançliktan

Ustunuze durumu anlatsaniz belki bi cozum uretirler. Muhtemelen o kisi digerini de doldurusa getiriyodur. Belki uyarilirlarsa duzeltirler davranislarini. Mobbing cunku bu yaptiklari.
az kaldı sabrediyorum devam ederse diyeceğim

hiçbir müdür bir elemanına başkasını savunmaz. yoksa iş yaptıramaz kimseye.
yönetici olmak bunu gerektirir. taraf tutarsa düşman kazanır.
kadınlık anlamında kıskançlık belki vardır ama dediğiniz durum olmaz.
Diğeri belki iş tanı olmayan şeyleri yıkmaya çalışmıştır, müdür de bunu anlatmıştır belki .

Diğeri belki iş tanı olmayan şeyleri yıkmaya çalışmıştır, müdür de bunu anlatmıştır belki .

niye şikayete gitti bilemem tabi de yönetici bi elemanına başka elemanını savunmaz. hadi diyelim yaptı o zaman kendi bacağına sıkmış olur. hatasını söylemiş olabilir ama x kişisi çok haklı, sen haksızsınz vs demez. çünkü bir daha ona iş yaptıramaz. daha doğrusu iki tarafa da adil olup sen şunda sen bunda hatalısın diyip geçmesi gerekir.

niye şikayete gitti bilemem tabi de yönetici bi elemanına başka elemanını savunmaz. hadi diyelim yaptı o zaman kendi bacağına sıkmış olur. hatasını söylemiş olabilir ama x kişisi çok haklı, sen haksızsınz vs demez. çünkü bir daha ona iş yaptıramaz. daha doğrusu iki tarafa da adil olup sen şunda sen bunda hatalısın diyip geçmesi gerekir.
Tabii ki diyemez ya da dedi diyelim , kişi bunu nerden bilecek :)

Tabii ki diyemez ya da dedi diyelim , kişi bunu nerden bilecek :)

valla yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaş asansör bozuk diye günlerce işe de gitmemişti. konularında da hep beni kıskanıyorlar teması var. ben o kadar inanmıyorum kıskanma olaylarına. kendim için de.
herkesin kıskananı da seveni de vardır ama kimse de durup dururken yükselmez kimseye. kasıtlı değil ama bilmeden birşey yapmış söylemiş olabilir.
ben bu tip konularda kişinin kendisini de irdelemesi gerektiğini düşünüyorum.

valla yanlış hatırlamıyorsam bu arkadaş asansör bozuk diye günlerce işe de gitmemişti. konularında da hep beni kıskanıyorlar teması var. ben o kadar inanmıyorum kıskanma olaylarına. kendim için de.
herkesin kıskananı da seveni de vardır ama kimse de durup dururken yükselmez kimseye. kasıtlı değil ama bilmeden birşey yapmış söylemiş olabilir.

+++++

Hepiniz düz memur değil misiniz?
Neyi paylaşamıyorsunuz?
Neyi kıskanıtor olabilirler yani
Ben onu anlamadım

Bence işe gitmediğiniz zamanlar için kızgınlar size
Büyük ihtimalle işlerinizi onlar yapmak zorunda kaldı o süre içinde

Evet o konu vardı ister istemez tepki çekmiştir. Manyak insan var ama sürekli denk geliyorsa bı krndimize de bakmaliyiz. Haklısınız

kamu kurumu mu burası ?

Eğer öyleyse hiç takma zaten gidecekmiş

Polemiğe de girme kimseyle

Is yerlerinde durup dururken de mobbing uygulayan insanlar var, illa bir sey yapmaniz gerekmiyor. Rakip gorup bezdirmeye calisan bir suru insan var. Staj da bile insanlara neler yapiyolar. Ayni ortamda olunca ister istemez farkli karakterler bir araya gelince baskin olmaya calisan, ayak kaydirmaya calisan, isleri bir baskasina kakalayan, dedikodu yapan, ben eskiyim sen yenisin diye kidem farkini hatirlatan bi suru insan var.

Ben bu kıskançlık olaylarına inanmıyorum. İnsanlar birbirini neden kıskansin ki? Bize yapılan herşeye aa beni kıskanıyor diyemeyiz.

Is yerlerinde durup dururken de mobbing uygulayan insanlar var, illa bir sey yapmaniz gerekmiyor. Rakip gorup bezdirmeye calisan bir suru insan var. Staj da bile insanlara neler yapiyolar. Ayni ortamda olunca ister istemez farkli karakterler bir araya gelince baskin olmaya calisan, ayak kaydirmaya calisan, isleri bir baskasina kakalayan, dedikodu yapan, ben eskiyim sen yenisin diye kidem farkini hatirlatan bi suru insan var.
İyi de bezdirip, ayağını kaydırıp nereye yollayacaklar?
Hepsi memur bunların
Biri diğerinin ayağını kaydırınca hizmetli kadrosuna geçemez ki
Yükselmeli işler olsa haklısınız belki ama düz devlet dairesi yani

İşleri başkasına kakalama kısmına gelince
Konu sahibi elinde olmauan sebeplerden uzun bi süre işe gitmeyip maaşını almıştı
Bu insanlar da arkadaşı değilse ona sinir olmuşlardır
Yanlış hatırlamıyorsam hepimizin karantinada olduğu zamanlarda mı ne işinden kaynaklı izniyle keyfi şehirdışına çıkabilir miyim gibi bi konusu da vardı

Asansör bozuk diye raporlu mu sayıldınız?
Yani engeliniz varmıs evet ama birileri cıkarabilirdi illaki,kıskanclık sezmedim ben ama bilenme sezdim.
Ki ben olsam ben de bilenirdim.
Bi yakınınız vs cıkarabilirdi.
Sonucta calısma hayatındaysanız bunları göze almıssnızdır.

Asansör bozuk diye raporlu mu sayıldınız?
Yani engeliniz varmıs evet ama birileri cıkarabilirdi illaki,kıskanclık sezmedim ben ama bilenme sezdim.
Ki ben olsam ben de bilenirdim.
Bi yakınınız vs cıkarabilirdi.
Sonucta calısma hayatındaysanız bunları göze almıssnızdır.
Bildiğim kadarıyla idare edilmişti amiri tarafından

Back
X