is yerinde hadsiz insanlarla nasil bas edilir düşüncelerinizi yazarmisiniz

Belli ki anksiyete problemi var bi insanin uzerine de bukadar gidilmez ki. Psikolojisini anlamadan yuklenmeniz cok yanlis. Zaten yeterince hayat zor, belki asamadigi sorunlar var. Kolay mi saniyorsunuz...

Belli ki anksiyete problemi var bi insanin uzerine de bukadar gidilmez ki. Psikolojisini anlamadan yuklenmeniz cok yanlis. Zaten yeterince hayat zor, belki asamadigi sorunlar var. Kolay mi saniyorsunuz...

Evet her firsatta kimseden onay almadan ise gitmemek hastalik kapmasinlar diye verilen izinde sehir disina cikmak kolay olan.

Gerçekten iş olsa da çalışayım diye didinen onca insan varken bu konularınız tepki çekiyor doğal olarak.

Sizi neden kıskanabilir bahsettiğiniz iş arkadaşlarınız? Maaşınızı mı? Güzelliğinizi mi? Mevkiinizi mi? Aslında biraz daha açsanız konuyu yardım edebiliriz belki.

Evet her firsatta kimseden onay almadan ise gitmemek hastalik kapmasinlar diye verilen izinde sehir disina cikmak kolay olan.
onay almadan ise gitmemek gibi bir durum değil onu size kim soyledi anlamadım asansör yapılmadan gelme dendi bana bu kadar ayrıca o verilen hastalık izninde şehir dişina çıksaydım söylerdim çıkmadım konu kapandı siz neden bu kadar taktınız anlamadim😁üstelik şehir dişina çıkıp gelenler olmuş idari izindeyken dönünce dediler bunu biliyormusunuz siz bu konuyu sürekli gündeme getirmenin manası yok bnce

bn anlamıyorum gerçek ten insanları sadece soru sordum sorduğumu da eyleme geçirmeme rağmen suçlu oldum ah insanlar diyorum damdan düşmeden anlamaz kimse takılmiyorum cnm😁

Gerçekten iş olsa da çalışayım diye didinen onca insan varken bu konularınız tepki çekiyor doğal olarak.

Sizi neden kıskanabilir bahsettiğiniz iş arkadaşlarınız? Maaşınızı mı? Güzelliğinizi mi? Mevkiinizi mi? Aslında biraz daha açsanız konuyu yardım edebiliriz belki.
fazla is sorumluluk almamı istiyorlar ki kendileri çay kahve sigara keyfinden mahrum kalmasın gayet açık anlattım sanırım 😉

Ama maasınızı alıyorsunuz?
Ailenizin böyle bir zorunlulugu yok tmm da.
3 ay gitmeseniz isler bekliyor,o bekleyen isler vatandasın değil mi?Vatandasın da sizi bekleme gibi bir zorunlulugu yok.
Ortamınız nasıl bilmiyoırm ama memur olurken bunlar düsünülmüstür herhlde.
Size kesmiyoruz.
Ama ise gitmemeniz bi cözüm değil.
O yüzden bilenmislerdir.
vatandaşla bnm alakam yok cnm daire için bnmki vatandaşla muhatap olsam hiç nefes alamam zaten o ayrı konu

Olayı çarpıtmayın kimse size gelme demedi ki siz işyerini arayıp gelemeyeceğinizi demediniz bile hatta ben aramadım çünkü telefonda heyecan yapıyorum dediniz ve hatta asansör bozuk olunca kimse bana gel gelme demedi bende gitmiyorum yaptırsalardı dediniz yani size gelme diyen yoktu size diyen o kıza da gelme derdi yani kafanıza göre iş yapıyorsunuz göze batmanız normal onlar çalışıyor çok iyi hatırlıyorum işime geldi dinleniyorum uyuyorum falan demiştiniz iyi idare ediyor patronlar
bunları yazdım evt ama telde konuşamayacağım için yüz yüze konuştum gittim is cikisi oda parasızlıktan yapılmıyor asansör ya rampa yapılacak ya asansör dedi hatta arabamın ölçüsü alındı sonra rampa daha pahalı tutunca asansör yapıldı bnde döndüm işime bnce iyice nedir ne değildir öğrenmeden önyargılı olmayın derim herkese karşı sadece bnm için degil

fazla is sorumluluk almamı istiyorlar ki kendileri çay kahve sigara keyfinden mahrum kalmasın gayet açık anlattım sanırım 😉
Bu kıskanılmak değil ki. 😉🤷‍♀️
Size iş yıkmak istiyorlar demek ki bunun Türkçesi bu.
Daha önce de bir konu açmışsınız o zaman müdüre şikayet etmiş bi iş arkadaşınız ve müdür sizi uyarmış sanırım işlerinizi yapmanız konusunda. Hala bu tarz konular döndüğüne göre bir disiplinsizlik var sanırım işyerinizde. Duruma göre müdürle konuşursunuz

Vatandas bekliyor baska kurumlar bekliyor birde isinizi yapacaklarmiydi tabiki ellemezler bu kendilerine bir odul degil is 3 ay bekliyor ama maas aliyorsunuz.
Siz idari izinde sehir disina cikip biterse diye konu acmistiniz ustuste birikmistir.
bnm işimin vatandaşla alakası yok bn idari izinde şehir dişina çıkma sürülük vardı ama çıkmadım konuyu bir sekilde ailem halletti sağolsunlar gitmek zorunda kalmadim konuyu da silmedim herkese sıkıntı olmuş anlamadım yani diğer herkesin yedeği var bnm yok hanim efendi ne kadar zor olduğunu tahmin edemezsiniz ama yinede halletmeye çalışıyorum Rabbime şükür bir isim var yani

Bu kıskanılmak değil ki. 😉🤷‍♀️
Size iş yıkmak istiyorlar demek ki bunun Türkçesi bu.
Daha önce de bir konu açmışsınız o zaman müdüre şikayet etmiş bi iş arkadaşınız ve müdür sizi uyarmış sanırım işlerinizi yapmanız konusunda. Hala bu tarz konular döndüğüne göre bir disiplinsizlik var sanırım işyerinizde. Duruma göre müdürle konuşursunuz
bni en iyi siz anladiniz tşk edrim amaçları bana daha çok iş yıkmak çünkü olursa bu kendileri rahat olacak çay kahve sigara muhabbetlerini daha rahat edecekler

bni en iyi siz anladiniz tşk edrim amaçları bana daha çok iş yıkmak çünkü olursa bu kendileri rahat olacak çay kahve sigara muhabbetlerini daha rahat edecekler
Rica ederim, aslında konuya ekleseydiniz o yorumunuzu diğer arkadaşlar da anlardı anlatmak istediğinizi.
Kıskanmak yazınca farklı algılanıyor çünkü

Sanırım benden bahsediyorsunuz
Yani evet, genelde devlet kaynaklarının, imkanlarının bekçiliğini yaparım kötüye kullanmasınlar diye
Keşke her bilinçli vatandaş yapsa da şimdi bu hallerde olmasaydık 😊
aa yok bebeğim sana demedim bnm oradakilere diyorum yanlış anlama lütfen

aa yok bebeğim sana demedim bnm oradakilere diyorum yanlış anlama lütfen
Arkadaşlarımızla konuşurken nasıl istiyorsanız öyle konuşun
Beni hiç ilgilendirmez
Ama rica ediyorum benimle konuşurken gereksiz samimiyet kelimeleri kullanmazsanız sevinirim
Biri size siz diye hitap ediyorsa karşılık verirken bebeğim denmez
Haberiniz olsun
İş hayatınızda da lazım olur mutlaka 🙋‍♀️

Ben ilk iş yerimde böyle bir olay yaşamıştım. Pancar da bir yerde çalışıyordum. Seval adında haysiyetsiz pislik patlak gözlü bir kadın mobbing uygulamıştı. Çiyan gözlü kadın yüzünden isi borakmistim. Allah yardimciniz olsun is yerinde huzur olmayinca cok kotu.
Bunlara sebep olanlar en sevdiklerine yaşatsın Allahım. Basta Seval denen zibidi kadın! Yıllar geçti o pisliğin yaptıklarını unutamıyorum.

onay almadan ise gitmemek gibi bir durum değil onu size kim soyledi anlamadım asansör yapılmadan gelme dendi bana bu kadar ayrıca o verilen hastalık izninde şehir dişina çıksaydım söylerdim çıkmadım konu kapandı siz neden bu kadar taktınız anlamadim😁üstelik şehir dişina çıkıp gelenler olmuş idari izindeyken dönünce dediler bunu biliyormusunuz siz bu konuyu sürekli gündeme getirmenin manası yok bnce

Amirimle konusmaya cekiniyorum telefon etmedim asagi kdr gittim geri geldim diyen ben degilim sizsiniz. Konuya takmadim kiskanilmadiginizi size karsi sabrin tukendigini anlatmaya calistim ayrica yaptiginiz ne etik ne hak ama tabi olay yine sende " kiskaniyorsun bebegim " e donebilir.

bnm işimin vatandaşla alakası yok bn idari izinde şehir dişina çıkma sürülük vardı ama çıkmadım konuyu bir sekilde ailem halletti sağolsunlar gitmek zorunda kalmadim konuyu da silmedim herkese sıkıntı olmuş anlamadım yani diğer herkesin yedeği var bnm yok hanim efendi ne kadar zor olduğunu tahmin edemezsiniz ama yinede halletmeye çalışıyorum Rabbime şükür bir isim var yani

Siz kac yildir calisiyorsunuz bilmiyorum ama 9.5 yillik isimi rapor donusu gorev degisikligi ile biraktim zamaninda boyunlukla, tatilde, dugun haftasi, bayramda arife gunu, gece 10 a kdr, cumartesi yasaklarinda gibi cesitli zamanlarda yuruttum ama simdi yokum eksikmi hayir devlette is durmaz o yuzden ben soyleyeceginiz son insanim

Siz kac yildir calisiyorsunuz bilmiyorum ama 9.5 yillik isimi rapor donusu gorev degisikligi ile biraktim zamaninda boyunlukla, tatilde, dugun haftasi, bayramda arife gunu, gece 10 a kdr, cumartesi yasaklarinda gibi cesitli zamanlarda yuruttum ama simdi yokum eksikmi hayir devlette is durmaz o yuzden ben soyleyeceginiz son insanim
ozaman anlarsıniz bni Allah kolaylık ve sabir versin sizede inşallah bn 9 senedir çalışıyorum

Back
X