Geçmiş olsun. Böyle bir şey için kaç yıllık çalışanı hırsızlıkla suçlamaları ne kadar rezil bir hareket. Her şekilde hakkınızı alırsınızcokkk sukur simdi bir avukat tanidigim donus yapti anlattim durumu imza atmaniz onlari hakli gostermez dedi.ama 6 is gunu beni isten cikartabilirlermis.ama hakkinizi hersekilde alirsiniz dedi cok ferahladim
Onlar büyük ihtimal sizi çıkarmak istiyorlardıResmen hirsizlik yaptigim ima edildi.acik acik denilmiyor ama bu o demek.bir musterinin aldigi hizmet sisteme girilmis fakat tahsilat yapilmamis bana mail atildi acik hesabi kapat diye bende nakit param yoktu cikarttim cebimden maas kartimdan odedim sonra olay burda basladi vay efendim neden karttan odemisim bende nakit param yoktu siZIN her ay yatirdiginiz kasa tazminatindan odedim.hemen hirsizi yakaladilar ya insan kaynaklarina bildirildim.parada 20 tl.musteri nakit odedim demis.ben 20 tl yi calicak olsam sisteme giris yapmazdim nakitmis zaten atardim cebe.tobe yarabbim.
cok tesekkur ederim cok sagolun 2 gundur oyle korktumki bu iftiranin altindan nasil kalkarim bilemedim.bi arkadasimi aradim adliyede avukat yaninda calisti yardimci olmadi yaa danisma ucreti isterlermis.o konuda yardimci olamazmis ama avukatlarla arasi iyiymis avukat bulmamda yardimci olurmus pess vallahi.sanki ulkede avukat kitligi var.birilerine yaranacak ya.Geçmiş olsun. Böyle bir şey için kaç yıllık çalışanı hırsızlıkla suçlamaları ne kadar rezil bir hareket. Her şekilde hakkınızı alırsınız
cook sagol Rabbim kimseyi kotulerle karsilastirmasin.Canım çok üzüldüm. Umarım ferahlarsıniz.
inan oyle cok calisip oyle cok yoruluyorumki hic haketmiyorum.lay laylom hic degilim.Onlar büyük ihtimal sizi çıkarmak istiyorlardı
Açığınizi aramışlar
Onlar büyük ihtimal sizi çıkarmak istiyorlardı
Açığınizi aramışlar
ben zaten cok dusuk maas aliyorum asgari ucrete calisip duruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?