İş yerinde her şeyimi eleştiren kız

Kız diyorum çünkü daha genç 23 yaşında aramızda çok fark yok ne yapsam bunu neden yaptın diyip alaycı gözlerle bana bakıyor. Saçımı boyatıyorum bu saçla buraya gelmeye utanmadın diyo örüyorum kezbana benzemişsin aç diyo yanıma oturunca burnun kötü görünüyo kaşların kötü görünüyo alıyo musun almışsın belli oluyo vs vs kız da kendine çok bakan birisi son zamanlarda onunda saçlarnı beğeniyorum bende yanık saçlarla dolaşıyorum etrafta kendimi kötü hissediyorum kendimde hiçbir şey yapasım gelmiyo o bir şey der diye ve yakında burun estetiği olmak istiyorum yanıma gelip ıyy burnuna ne yaptın diyip moralimi bozacağından eminim ne yapacağım bilmiyorum çalışma ve işe gitme hevesimi alıp götürüyo bu durum
bir daha siz yapın, siz eleştirin ve kırın rencide edin bakalım bir daha yapacak mı. kıl oluyorum her halta muhalefet insanlara

bir daha siz yapın, siz eleştirin ve kırın rencide edin bakalım bir daha yapacak mı. kıl oluyorum her halta muhalefet insanlara
Hiç benlik bir şey değil ama ona karşı bi kere yaptım ve iş yerinde adımı kıskanç birisine çıkardı cidden uğraşılmayacak bi tip zaten muhatap olmuyorum o bana bir şey demediği sürece

Bazi insanlar etraftakilerinin kotu olmasindan beslenir...malesef...sizin kotu olmaniz ona haz veriyor once kim ne derse desin kotu olmayi birakin sonra o sizin aldiris etmediginizi mutlaka anlasin...son olarakta size hangi elstiride bulunursa yapistirin sizde bi benzerini ona burnun egri mi dedi..sizde benimde senin burnun dikkatimi cekti egri burnun ya diye karsilik verin..

Hiç benlik bir şey değil ama ona karşı bi kere yaptım ve iş yerinde adımı kıskanç birisine çıkardı cidden uğraşılmayacak bi tip zaten muhatap olmuyorum o bana bir şey demediği sürece
ben mi gıcık bir insanım bilmiyorum ancak benim huzurumu kaçıranın huzurunu bırakmamak gibi bir huyum var, dar ederim bulunduğumuz ortamı yani. Sert bir dilde rezil ederseniz sizi yargıladığı zaman ağzının payını alacaktır diye düşünüyorum. En basiti size saçın böyle olmuş dediği zaman ' sana fikrini soran olmadı ' ' seni ne kadar ilgilendirir ' tarzı birkaç kez bi tersleyin. En kötü atın elinizi saçına bir tur dolayın yerde :D

"lütfen sormadigim şeyler hakkında fikrini bildirme" de:) neden susuyorsun ki? O sana kezban demeye utanmıyor sen bu cümleyi kurmaya utanıyor musun?

Sürekli öyle davranıp benim huzurumu kaçırsa, moralimi bozsa uygun bir yerde onun saçını başını yolarım. Ne biçim laflar öyle. Ergenlikten çıkamamış daha belli. Çok boş bir insan olmasa işiyle uğraşır başkalarına sarmaz zaten. Gerekli cevabı vermediğiniz sürece hep böyle devam eder

Back
X