İş yerinde izin sorunu

blackberry__

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2011
674
0
0
Antalya
Arkadaslar sımdı sıze belkı bu mu derdın denılecek bı sorun gelebılır ama bu da benım sorunum.
Yakın bı arkadasım vesılesıyle ıs buldum. yarın deneme suresı baslıyor.
Ama nısanlımla ızınlerımız bırımız hafta sonu bırımız hafta ıcı olacak.
sımdı bu kadar ıssızlık felan derken bu sorun gozukmeyebılır ama hafta ıcı nısanlm cok gec cıkıyor.
bır pazarı var benım ıse olmayacak. bu konu benım gercekten sandıgımdan cok gerdı.
neden bılmıyorum cok asırı stres yaptım.tek bırbırımıze ayıracagımız vaktı kendımızden calıyo gıbı hıssedıyorum.
ote yandan para herkese oldugu gibi bızede lazım. pazar harcayacagımıza sımdı kazanıcaz.
ama gorusememe korkusu benı cok uzuyo.

ızını deneme suresınden sonra konusup degıstırmeyı teklıf etmeyı dusunuyorum.
ama arkadasımı mahcup etmekten korkuyorum buldunda bunuyomusun gıbısınden.
okudugunuz sımdıden tesekkurler. cevaplarınıza gecte olsa cevap yazacagm..

Zaman sorununu çok iyi anlarım. Ayrıldığım işimde iznim hafta içiydi, eşiminse izni hafta sonu... 6 ay dayanabildim. Ama nişanlı olsaydım izin günlerimiz ayrı olsa da çalışırdım. Böyle bir fırsat gelmiş ayağına bence kaçırma. Hem belki bir kaç zaman sonra değiştirme şansın da olabilir.

İzin gününü değiştirmek istemen neden buldun da bunuyo olsun ki, seni satın almıyorlar sonuçta. İşlerine yaramazsan zaten arkadaş falan dinlemezler emin ol. Bence işe başla, sonra gününü değiştirirsin.

oyle gerıldım kı bırde ozel donemdeyım oturup agladım sonra buraya yazmaya karar verdım.
ıste o sansım olmazsa dayanamam dıye dusunuyorum. sımdıden deneme suresı sonunda calısmam dıe sacmalamaya basladım.
dedıgınız gıbı ayagıma fırsat geldı ama onu goremıcek olma korkusu,neden boyle oldum anlamadım cok streslıyım.
cok ozluyorum o yuzden sanırım..:(

demi oyle olmaz sonucta ama ılk basta kabul ettın felan derler dıye dusundum.
bıde zaten arkdsımda pazarları calısıyor. sımdı calısmaktan sıkayetım yok sorunum zaman problemı yasayacak olmamız

Son düzenleme:

Bir şekilde görüşürsünüz canım, sabahları ya da akşamları. Senin izin gününde o erken çıkmaya çalışır onun izin gününde sen. Bu kadar stres yapma. Bak ben 6 ay o işte çalıştım, akşam 9'da geliyordum eve. Eşimin yüzünü günde 1-2 saat ancak görüyordum. İzin günümü değiştirme imkanım olsaydı belki devam edecektim ama olmadığı ve çok yorulduğum için bıraktım. Sizlerin şu anda paraya ihtiyacınız var. Ev kurmak hiç kolay değil... Çalışırsan kendi kazandığında ailene yük olmadan istediklerini alabileceksin, çalışırsan kendine daha çok güveneceksin. Bu fırsatı kaçırma derim.

Mantıklı dusununce cok haklısınız. suan paraya ıhtıyacımız var. taksıtlerımız var.
ama sankı vıcdanım boyle ıste nısanlınla tek gununuzu calıyosun, kazandıgınızın ne anlamı kalıcak dıye ıcımı kemırıyor sankı.
ınanın bu kadar stres yapmama ben bıle sasırdım acayıp mutsuz hıssedıyorum.
nısanlımda bı sıkayetı yok yanı gelırım gorusuruz dıyo ama ben daha once pazarları ızınlı olarak calıstım.
bocaladım sanırım cevaplarınız ıcın cok tesekkur ederm.

Başlarda böyle hissetmen çok normal. Seni mutsuz eden nedenlerden birisi de pazar günü çalışmak. Çoğu kişinin gezip tozduğu, keyif yaptığı bir gün çalışmak insana çok zor geliyor. Ama her işin elbet bir zorluğu var. Bak nişanlın da sorun etmiyormuş ne güzel... Evlenmenize ne kadar var bilmiyorum ama bir süre dayan bence.

deneme süresinden sonra izin günü değiştirme konusu sorun çıkartabilir. en başından ayarlanmalı. ben de aynı sorunu yaşadım. ve sıkıntı olabiliyor. bu zamanda iş bulmak zor orası öyle ama bu konu çalışmaya başlayınca da sorun olur.

yok yanı ızınlerımız aynı gun olsaydı ne gun olursa olsun derdım. hıc farketmez.
ama suan su ıcımdekı hıs benı kemırıyo resmen.
aynen her ısın bır zorlugu var. acelemı ettım acaba baska ıs mı baksaydım diye sureklı kuruyorum kafamda.
etmıyor suanda deneme suresı senınde orayı deneme suren ıstemezsen calısma dıyor.
ama belkıde ıcınden kırılıyordur yada ben kendı senaryolarımla onunda boyle dusundugunu dusunuyorum.
yazın allah nasip ederse. dayanmaya calısıcam mecburen once eksıklerımızı tamamlayalm diye avunayım.

evet ama en basından boyle bı ımkanım yok sanırım.
iş bulmak zor tabı ama bu konuyu ıstemsız bı sekılde sorun halıne getırdım kendımce.

Bu kadar dert edip stres yaparsan işe zorla gidersin, zorla çalışırsın bu da hiç iyi bir şey değil canım. Herşeyde vardır bir hayır. Karşılıklı olarak deneyeceksiniz birbirinizi. Yaza bir şey kalmadı şurada. Baktın olmuyor evlendikten sonra bırakıp başka bir iş bakarsın.

Aslında dunden cok heveslıydım. henuz ıdrak edememıstım sanırım.
suan gercekten cok ısteksızım zaten. ama dedıgınız gibi bu hic iyi bişey degil.
aynen oyle yapıcam sanırım zaten su deneme suresınde ne olucagıda bellı degıl.
zaman bı gecsın bakalım belkıde bosuna sıkılıyorumdur:44:

evet ama en basından boyle bı ımkanım yok sanırım.
iş bulmak zor tabı ama bu konuyu ıstemsız bı sekılde sorun halıne getırdım kendımce.

o zaman kendinizi düze çıkartana kadar sabredeceksiniz. belki şartlar değişir ilerde. nişanlınız da gerekli anlayışı gösterir umarım ve bir sorun yaşamazsınız. iş çıkışlarında elinizden geldiğince görüşürsünüz.

malesed sabredıcem sanırım. aslında calısmazsamda bı sorun yok ben sadece nısanlıma destek olmak ıstemıstım.
suanlık gosterıyor bakalım. artık oyle olucak bu konuyu tekrar onunlada konusmayı dusunuyorum.
suan sıkayetı yok ama o da benım gibi mutsuz olucaksa zaten bu verımsızlıkle en fazla deneme suresını aşarım heralde..

Zorla çalıştırmayacaklar ya seni baktın olmuyor çıkarsın. Ama baştan negatif enerji yükleme kendine. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Zorla çalıştırmayacaklar ya seni baktın olmuyor çıkarsın. Ama baştan negatif enerji yükleme kendine. Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

demi evet olmadı cıkarım. kendıme guveneyim sonucta ıpler gene bende ıstemezsem zorla degıl.
evet bıraz pozitif olayım belkıde calısmak ıyı gelır banada. amin sagolun.

Son düzenleme:
bugun gıttım Sanırım bu hafta bırakıcam
cunku sarlr ıstedıgım gıbı degıl sadece ızın konusuda degıl.. umarım arkadasımı zor durumda bırakmıs olmam:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…