İş yerinde kadına cevap veremedim?

aseldngl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2025
7
0
1
25
İki gün önce arkadaşımla bi kadın iş yerinde konuşuyordu sonra arkadaşım iş yerinde olan bi şeyi anlatıyordu ona bende noldu diye bağırdım arkadaşıma merak ettiğim için kadın döndü bana ne bağırıyorsun dedi göz devirdi bende öyle bi tepki beklemiyordum kal geldi resmen bir şey diyemedim normalde cevap veririm herkese. Yorgundum iş çıkışıydı ondan olabilir. Bunu içime dert ettim iki gündür aklıma geliyor niye cevap veremedim diye kendime kızıyorum. Napıcam ben?

bunu bile bu kadar büyütüyorsanız hayatta çok üzerler sizi

ayrıca sizi ilgilendiren bir şey yokmuş ki niye araya girdiniz

Durduk yere bağıran insanlardan ben de rahatsız oluyorum. Bence kadın iyi söylemiş yanlış anlamayın ama. Buna verilecek cevap pardon ya sesim bi anda yüksek çıktı diyip gülüp geçmek olabilirdi.

Kadın gayet haklı
Belki daha önemli bir konuda konuşabilirlerdi yani bagırarak öyle hersey dalınmaz

İş yerinde bağırmanız hiç hoş değil ben de çok rahatsız olurum. Bir de acilde çalışıyorum, personeller bağıra çağıra birbirlerine sesleniyor ya da telefonda konuşuyorlar. Öyle olunca kavga çıktı ya da bir hasta arrest falan oldu zannediyorum.

Bir daha insanlar kendi aralarında konuşurken araya yırtık dondan çıkar gibi dalmazsın olur biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…