İş yerinde ki gereksiz tipler :(

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Arkadaşlar daha öncede konu açmıştım ama bu sefer durumum biraz farklı iş yerinde ortalığı karıştıran iki tip var her gün birini çekiştiriyorlar bugün piyango bana vurdu. Bize verilen bir sorumluluk vardı ben dahil bir çok kişi yapmadık bir konu açıldı bunu ben dile getirdim ve kabak benim başıma patladı şuan herkes cephe almış durumda bana arkamdan sallıyorlar iş çıkardı bize diye biliyorum bu ne ilk nede son olacak çok yoruldum her zaman böyleler bir araya gelince canım cicim sonra çekiştirmece güçleri kime yeterse ona yürüyorlar genelde bu ben oluyorum sessiz kalıyorum çoğu şeyde işi bırakmayı bile düşünüyorum . Oturup ağladım akşam akşam.

8 yıldır çalışıyorum daha hiçbir iş arkadaşımla samimiyet kurup bana laf söylemeleri için cesaret vermedim. hiçkimseyle muhatap olmam. işimi yapar sırtımı döner giderim. öbür türlüsü ya kendi sorumluluklarını yüklerler ya da bi arıza çıkarıp ihaleyi size bırakırlar. lafımı da sakınmam, biri arkamdan konuşunda umrum da olmaz. kafam çok rahattır. en yüksek performans notları da benimdir çünkü duygusal bakmıyorum hiçbi işe.

Ben
ben sessiz kalıyorum genelde aslında sosyal hayatımda böyle değilim korkumdan değilde işte yeniyim muhtacım bunlara

Ben

ben sessiz kalıyorum genelde aslında sosyal hayatımda böyle değilim korkumdan değilde işte yeniyim muhtacım bunlara

asla muhtaç değilsiniz. siz öyle hissetmeye devam ettikçe daha başınıza çok çorap örülür. çevremde sorun yaşayan diğer arkadaşlarımı gözlemliyorum da iyi niyetli olmaya çalıştıkları için kaybediyorlar.

siz öğrenmeye çalışıyorsunuz, size bir şeyler öğretmek onların görevi. bence taviz vermeyin, kimseye pirim vermeyin.

Dediğiniz çok doğru iyi niyetli olanlar daima eziliyor bende dahil.

Herkes size cephe aldıysa sorun sizde olabilir mi?
Bunun iyi niyetle de alakası yok. Sorunun detaylarını yazarsanız daha iyi olur.

Ben

Kimse kimseye muhtaç değildir onlara sen i ağzı vermissin iki ters laf et tepki göster bakım daha bişey diyorlarmı buraya konu acıp dert yancagina bacım kendini ezdirmemeye bak ağız verme senden ağız almışlar çünkü:/

Herkes size cephe aldıysa sorun sizde olabilir mi?
Bunun iyi niyetle de alakası yok. Sorunun detaylarını yazarsanız daha iyi olur.
Bir iki arkadaşım benden yana sorun şu hepimize verilen ortak bir sorumluluk vardı hiç birimiz yapmadık bende bir görüşme yapmaya gitmiştim ve idareye bunu aktardım aktarım yaparken bizim bu işi daha yapmadığımız ortaya çıktı anlayacağınız olay şu hani okulda hoca ödev verir birisi çıkar ödev vermiştiniz der konu bundan ibaret hadi diyelim haksızım yarın bu olay ortaya çıksaydı patronuma karşı ben sorun ysşardım İnan'ın daha öncede konu açtım alıngansın dendi ama bu tipleri gelip görseniz o zaman halimi anlardınız bi ikisi mahalle karısı gibi her gün birime sarıyorlar dedikodu alaya alma normal mi büyün bunlar sizce?

Haklısınız ama napıyım kişiliği farklı herkesin

Iş yerinde bir iş, bir sorumluluk verildiyse ben ne kadar angarya olursa olsun yapmaktan yanayım önce onu söyleyeyim.

Yapın kafanız ağrımasın. Ne kadar aptalca olduğu veya kimin yapıp yapmadığı sizi bağlamaz.

Onun dışında iş yeri adı üzerinde iş yapma yeridir, arkadaş olmak çabaları gereksiz geliyor bana.

Ayrıca her türlü konuşur insanlar.

İşinizde açığınız olmasın, gerisini de hiç sallamayın.

Sorumluluk bireysel olarak herkese mi yoksa tek iş grup olarak mı verildi?
Nasıl iş size kalıyor komple?

Sorumluluk herkese verildi kimse yapmadı benim gündeme getirmem olay oldu.

taamm herkesin kişiliği farklıda bu karşındaki insanı ezip dalga geçceksin anlamına gelmez tavır koy bağır çagır hala aynıysa patrona söyle
Ya arkamdan sallıyor yüzsünler benle konuşmaya çalışıyorlar nefret ediyorum

Işte o konuşmaya çalıştıklarında tersle canim
Mesafe alıcam ister istemez rol yapamıyorum zaten soğudum iyice kaç defa dedikodumu yaparken yakaladım zaten yürümede canım cicim iki yüzlü yılanlar birde inançlı geçiniyorlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…