İş yerinde ki yalnızlığım ve insanların acımasız oluşu.

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Arkadaşlar ben iki yıldır bir yerde çalışıyorum inişli çıkışlı zamanlarım oldu problemler yaşadım hepsini geride bıraktım fakat gel gelelim buradaki insanlara tahammül edemiyorum bir iki yüzlülük kendini beğenmişlik zamanla hepsinden soğudum çünkü bana ve benim dünyama uymuyorlar özellikle fazlaca yetkili bir kaç insan var patrondan daha patron davranıyorlar onlarda da bu dediğim dedikodu vs olayları mevcut patronumu çok seviyorum o yüzden sineye çekiyorum hepsini ama bazen nefes alamayacak gibi oluyorum

Takmayin gormeyin konusmak muhattap olmak zorunda degilsiniz degil mi her yerde bu tarz insanlar var

Buradaki kilit soz "benim dunyama uymuyorlar" once bunu duzelt.İs hayatinda menfaatten baska beklentin olmasin.İnsanlik, adaler vb.Bak bu kismi coz gerisi kolay gelir.
You tubede Haluk Tatar var onu izle devamli.

Bence yapacağınız en güzel şey oradaki insanların sadece iş arkadaşınız olduğunu kavramak .
Hepsini birer iş gibi görün daha doğrusu işin parçası gibi.
Bakın nasıl bitecek sorunlarınız .

Buradaki kilit soz "benim dunyama uymuyorlar" once bunu duzelt.İs hayatinda menfaatten baska beklentin olmasin.İnsanlik, adaler vb.Bak bu kismi coz gerisi kolay gelir.
Öyle olamıyorum ben işte fazlaca hassas ve duygusalım ve iş dünyasında buna yer yok biliyorum bende kendi eksiklerimin farkındayım elbette alınganlığım da var ama iş dünyasınçok farklı kime güveneceğim kimle arkadaşlık kuracağım yani bilmiyorum.

Uymaktan kastım o değil frekansların tutması.

Anladım da bizlerin iş arkadaşlarımızla frekanslarımız tutuyor mu sanıyorsunuz? adı üstünde iş arkadaşı, fazla muhabbete , frekansa falan gerek yok. Tek ortak noktanız aynı iş yerinde çalışıyor olmanız.

You tubede Haluk Tatar var onu izle devamli.
İzleyin onu da bu duygusallığımı bir atabilsem gerisi kolayda.

iş yerinde biriyle arkadaşlık kurmaniz gerekiyor diye bir şart yok. alinmayacaksiniz, içinizden küfür edeceksiniz, ama işinizi yapacaksınız profesyonel bir şekilde
istisna insanlar denk gelirse yakınlık kurarsiniz

bize uymayan kıyafeti bile giyemeyiz sıkar rahatsız eder kendimize uymayan insanlarda böyle ... boşverin işinize bakın iş harici muhattab olmamak zaten en güzeli
Çok güzel tanımlamışsınız evet çok uğraştım aralarına girebilmek için ama hep fitne dedikodu ortamı baktım onlar gibi olacağım kendimi geri çektim şuan sadece bir arkadaşım ile konuşuyorum oda arada mesafeliyim genel anlamda herkesle lafı bile var fazla muhabbet tez ayrılık.

En iyisi sadece işe odaklanıp onu yapmak. Kendi adıma çalıstıgım dönemlerde de sıfır beklenti ile yaklasırım, dost olmak bana göre yanlıs cünkü.Merhaba merhabadan ileri gittiğin an risklere de acık olmalısın. (ortamına göre değisebilir elbette )

İnsanlar çeşit çeşit herkes size uyacak diye bişey yok.başka bir iş yerine gitseniz orda da çıkacaktır mutlaka aynı tarz insanlar.kabullenmek lazım ki kendi hayatımızı zorlaştırmayalım.

Bizim burdada senin düşüncelerine sahip arkadaş var. Bizde onu sevmiyoruz. Nedeni ise pat diye anlayıp dinlemeden lafa atlaması insanları kırması. Insanlarin emegine yatmaya calismasi. Içimize almaya çalıştıkça olmuyor çünkü insanları soğuttu kendinden. Sana ters olsun diye yazmadım. 8 kişilik odada tek onu sevmedik. Kendini tart diye yazdım haklida olabilirsin..

Sadece işyerleri değil her yer böyle.Kendi eksiklerini başkasını üzerek kapatacaklarını sanıyorlar.Tek çare var güçlü duracaksınız.Siz kendinizi ezdirdikce onlar sizin üstünüze gelecek.Takmadıgınızı gösterirseniz yapamazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…