Bende buna gayet ediyorum çok duygusal bir insanım ama en ufak şeyde gözüm doluyor bu huyumdan nefret ediyorum.Takmayin gormeyin konusmak muhattap olmak zorunda degilsiniz degil miher yerde bu tarz insanlar var
Öyle olamıyorum ben işte fazlaca hassas ve duygusalım ve iş dünyasında buna yer yok biliyorum bende kendi eksiklerimin farkındayım elbette alınganlığım da var ama iş dünyasınçok farklı kime güveneceğim kimle arkadaşlık kuracağım yani bilmiyorum.Buradaki kilit soz "benim dunyama uymuyorlar" once bunu duzelt.İs hayatinda menfaatten baska beklentin olmasin.İnsanlik, adaler vb.Bak bu kismi coz gerisi kolay gelir.
Uymaktan kastım o değil frekansların tutması.İş yerindeki insanların size ve sizin dünyanıza uymasını beklemek anormal olan.
Haklısınız deneyim bakalım.Bence yapacağınız en güzel şey oradaki insanların sadece iş arkadaşınız olduğunu kavramak .
Hepsini birer iş gibi görün daha doğrusu işin parçası gibi.
Bakın nasıl bitecek sorunlarınız .
Uymaktan kastım o değil frekansların tutması.
İzleyin onu da bu duygusallığımı bir atabilsem gerisi kolayda.Buradaki kilit soz "benim dunyama uymuyorlar" once bunu duzelt.İs hayatinda menfaatten baska beklentin olmasin.İnsanlik, adaler vb.Bak bu kismi coz gerisi kolay gelir.
You tubede Haluk Tatar var onu izle devamli.
iş yerinde biriyle arkadaşlık kurmaniz gerekiyor diye bir şart yok. alinmayacaksiniz, içinizden küfür edeceksiniz, ama işinizi yapacaksınız profesyonel bir şekildeÖyle olamıyorum ben işte fazlaca hassas ve duygusalım ve iş dünyasında buna yer yok biliyorum bende kendi eksiklerimin farkındayım elbette alınganlığım da var ama iş dünyasınçok farklı kime güveneceğim kimle arkadaşlık kuracağım yani bilmiyorum.
Çok güzel tanımlamışsınız evet çok uğraştım aralarına girebilmek için ama hep fitne dedikodu ortamı baktım onlar gibi olacağım kendimi geri çektim şuan sadece bir arkadaşım ile konuşuyorum oda arada mesafeliyim genel anlamda herkesle lafı bile var fazla muhabbet tez ayrılık.bize uymayan kıyafeti bile giyemeyiz sıkar rahatsız eder kendimize uymayan insanlarda böyle ... boşverin işinize bakın iş harici muhattab olmamak zaten en güzeli
Bizim burdada senin düşüncelerine sahip arkadaş var. Bizde onu sevmiyoruz. Nedeni ise pat diye anlayıp dinlemeden lafa atlaması insanları kırması. Insanlarin emegine yatmaya calismasi. Içimize almaya çalıştıkça olmuyor çünkü insanları soğuttu kendinden. Sana ters olsun diye yazmadım. 8 kişilik odada tek onu sevmedik. Kendini tart diye yazdım haklida olabilirsin..Arkadaşlar ben iki yıldır bir yerde çalışıyorum inişli çıkışlı zamanlarım oldu problemler yaşadım hepsini geride bıraktım fakat gel gelelim buradaki insanlara tahammül edemiyorum bir iki yüzlülük kendini beğenmişlik zamanla hepsinden soğudum çünkü bana ve benim dünyama uymuyorlar özellikle fazlaca yetkili bir kaç insan var patrondan daha patron davranıyorlar onlarda da bu dediğim dedikodu vs olayları mevcut patronumu çok seviyorum o yüzden sineye çekiyorum hepsini ama bazen nefes alamayacak gibi oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?