İş yerinde ki yalnızlığım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ldray
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ldray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
540
197
103
37
Şimdi şöyle izah edeyim arkadaşlar ben üç aydır bir yerde çalışıyorum bizim arkadaş grubumuz vardı üç kişiydik teki işten ayrıldık ve kaldık iki. Bu kişide benden yaşça hayli büyük seviyor beni biliyorum ama arada azarlar gibi konuşuyor geçen bir konuda yine aynısını yaptı bende az mesafe aldım hatasını görsün diye ama bakıyorum o daha kötü tavır almış bana. Düşmanıymışım gibi bakıyor nefret dolu hani bir selam verse ben gene unutup olanları arkadaşlığıma devam edeceğim onla öyle bir konumdayız ki sürekli dip dibeyiz aynı odayı kullanmak zorundayız özellikle ben çok zor durumdayım yukarı çıkmış tek başıma oturup bu satırları yazıyorum normalde çok neşeli pozitif bir insanım ama bu olay benim bütün enerjimi emdi.

Bendede aynı sıkıntı enerjimizi alıyorlar böyle negatif insanlar ben en sonunda bu ay işten ayrılmaya karar verdim

Bende yaşça küçüklerime bazen kızınca azarlar gibi konuşurum. (Gerçi ben kızınca her yaş grubuna fırtına gibi eserim)
Şimdiye kadar samimi olayım olmayayım hiç biri uzak durmadı tamam abla dedi. Bu aradaki bağlantının sağlamlığı ile ilgilidir.
Ama babada mesafe koysalar bende araya mesafe koyarım.
Öyleyse üzülmeyecek ve aradaki bağı koparacaksınız böylece sorunda kalmayacak.

işyerinde arkadaş grubu olmamalı. en baştan profesyonel davranılmalı.
Profesyonellikle arkadaş grubunun NE alakası var.
Benimde gurubum var ama iş konusu olunca kimse kimseyi tanımaz. Bu sorunda olmaz. İlişkimiz zedelenmez. Birbirimizi şikayet etmişlipimiz bile vardır. Asıl profesyonellik budur.

Sizin arkadaş grubunuz aynı zamanda profesyonelmiş. Ama çoğu kişi böyle değil, ben arkadaşın dediğini yaşıyordum, en ufak samimilikte insanlar seni kullanmaya kalkıyordu belki benim yüzümü yumuşak görüyorlardı bilemiyorum ama ben de artık sadece profesyonel ilişkiler kuruyorum.

Sizinki gibi bir grup her zaman hayalim tabi.

sizi azarlıyorsa bundan rahatsızlığınızı dile getirin düzgünce. sonuçta çocuğu değilsiniz, iş yeri orası. onun dışında düşmanca bakarsa baksın, bakışına da takmayın yani. profesyonel olun biraz.

13 yıldır aynı şirketteyim hiç böyle bir gereksinim duymadım.
Bunları yaşamamak için sen, ben yerine siz ,biz olsa herkes işini yapsa daha rahat edersiniz.

benim çalıştığım yerde öyle değil. keşke sizin anlattığınız gibi ortam olsa. hatta şuan düşündüm de ütopik çok. isyerinizin kiymetini bilin o halde. kaç yer gezdim öyle çalışma yerine denk gelmedim. keşke gelsem

Aşırı samimi olmadan arkadaşlık iyi gelir iş ortamında.. arada samimi bi selam dozunda dertleşme de motive eder insanı.. Tabi nasıl bir çalışma ortamı var bilmiyorum ama.. yaşının büyük olması bağırabilir anlamına gelmiyor güzelce konuşun ben bu konuda hassasim diyin.. bence anlayabilir ve huzursuzluk biter.. O da sizinle aynı oda da gergin olmak istemez..

Takılma boşver
Ben de yanlızım aksama kadar odamın içinde sürekli pc den iş yapıyorum:)
8 senedir böyle

kimse ıle çok fazla samımıyet kurmayın iş ortamında sonucları böyle oluyor çünkü.

Bütün yorumları okudum herkes kendince haklı neyse günün sonunda bir laf attı gülümsedi fln erittik buzları.

hani bir selam verse ben gene unutup olanları arkadaşlığıma devam edeceğim....
işte problemin kaynağı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…