- 26 Haziran 2022
- 153
- 192
- 18
- 35
- Konu Sahibi anonimsell
-
bunu bir kere yaptım ve karşılığında iş stresi yaşıyor arkadaşın kişisel algılama dendi :) adım alıngana çıktıAynı şekilde cevap vererek,kendinizi suçlu duruma düşürmeden anında cevapla karşı tarafı sindirmeniz lazim :)
Neye çıkarsa çıksın fazla takılmayın,dertleri kendileriyle, onlar kim ki takıyorsun cevabı yapıştır, geç isini yap kafa rahat :)bunu bir kere yaptım ve karşılığında iş stresi yaşıyor arkadaşın kişisel algılama dendi :) adım alıngana çıktı
evet fazla takmaya başladım ve psikolojik destek almayı bile düşündüm mobbing başlı başına dava konusu ya o kadar sıkıntıya sokuyo ki kişiyi..Neye çıkarsa çıksın fazla takılmayın,dertleri kendileriyle, onlar kim ki takıyorsun cevabı yapıştır, geç isini yap kafa rahat :)
Siz de onlara iş stresi yaşatınbunu bir kere yaptım ve karşılığında iş stresi yaşıyor arkadaşın kişisel algılama dendi :) adım alıngana çıktı
Çalışma arkadaşlarının yaptığıda mobbing grubuna dahil. Üstlerime durumu kabataslak ilettim gözlem yapacaklarını söylediler. Daha sonra bir sürü kural getirdiler benm haklı olduğumu görünce. Zaten o toplantıdan sonra bana iyice gıcık oldular ortağı karıştırdığımı ve dedikodu yaptığımı düşündüler. Oysa ki ben kendi isteğim üzerine konuşmadım yöneticimle kendisi mutsuz olduğumu ve nedenini sordu ısrarla isim vermeden anlatmıştım ..Mobing genelde üstteki yöneticilerden gelen biseydir , sizinle eşit kinimdami indanlardan mi geliyor yoksa ustunuzden mi ?
Eşit konumdan geliyorsa ustlerinizle durumu paylaşın
Ahh bu yorum kalbimi çaldı çok teşekkür ederimmMerhaba, iş yerinde olan mobbing şiddetin en büyüklerinden biri. Sanırım her çalışanın başına geliyor. Benim de başıma geldi çokça. Kişiler, kendinden daha iyi iş göreni bir tehdit olarak algılıyorlar. Ben sizin yerinizde olsam işimi yapmaya devam eder ve yöneticilerle ya da iş sahibiyle aramı bozmam. Başkaları hep konuşacak. Bu işten çıkıp başka işe girsen de yine basina gelecektir. Onlar konuşsun sen yolunun doğruluğundan eminsen yürümeye devam et. Onları onemsedigin için yapılanların farkındasın belki de. Onemseme, yoklarmis gibi davran. Sen mutlu ol önce. Mutsuzluk başkalarının seni daha da mutsuz etmesi için kapı açman gibi oluyor. İnşallah huzurla işini yürüyüşün
Muhattap olmadıkça kuduruyolar işte. İş konusunda mecburen iletişim halinde olmalıyız bilgi vermem gerekiyo onu yaptığımda çocuk gibi azarlamalar başlıyo cevap verince ben alıngan oluyorum ve iş stresinden öyle yaptıklarını söylüyorlar en son ben kimseye bana saygısızlık yapma hakkını vermiyorm konuşmalarınıza çeki düzen verin sevmek zorunda değilsiniz saygı duymak zorundasınız dedimEki Görüntüle 3089717
Derim ve hiç umursamam
Size karşı birşey söylendiğinde cevap verin değilse muhattap bile olmayın
Kudurtma makinası olmuşum aşko yazdırcam alnımaİş hayatında hanımefendi olan ezilir.
Bence hiç umursama. Ama sana yapana haddini bildir
Muhattap olmadıkça kuduruyolar işte. İş konusunda mecburen iletişim halinde olmalıyız bilgi vermem gerekiyo onu yaptığımda çocuk gibi azarlamalar başlıyo cevap verince ben alıngan oluyorum ve iş stresinden öyle yaptıklarını söylüyorlar en son ben kimseye bana saygısızlık yapma hakkını vermiyorm konuşmalarınıza çeki düzen verin sevmek zorunda değilsiniz saygı duymak zorundasınız dedim
Zaten geleni bezdirmiş göndermişler böyle böyle. Uyum sağlayamadı bize kimse diyolar sıyırmışız deliyiz demiyolar. En büyük sıkıntı çoğunun yeni mezun olması iş tecrübesi yok iş ahlakı yok okulda sanıyorlar kendilerini. Ben cevap verdikçe kötü oluyorum vermeyince ezik oluyorum napcam şaşırdım yani. Yöneticilerden bi tanesi terslenmeye alış burası böyle dedi iş stresinden böyleler dedi. Ben alışamam ya kimse alışmamalı bu saygısızlık yani iş yerinde kimse kimseye sus ya sus diye bağırmamalı buna alışmam beklenmemeli.. içime doğan o kdr kişinin değişmeyeceğini anlayan yönetici tayfa benden vazgeçicek sankiÇok yerinde bir söylemaynen iş ortamı bu kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Kendimiz seçmiyoruz sonuçta kimle çalışacağımızı. Siz gidersiniz yerinize başkası gelir, onlar gider yerine başkaları gelir. Kimse vazgeçilmez değil. Düzgünce herkes ekmeğinin peşinde olsa bunlar olmayacak
Alınganım evet o yüzden dikkat edin de bir sonrakine verin cevaplarını hiç çekinmeyin.
Sonuçta deli deliyi görünce çomağını saklar.
Zaten geleni bezdirmiş göndermişler böyle böyle. Uyum sağlayamadı bize kimse diyolar sıyırmışız deliyiz demiyolar. En büyük sıkıntı çoğunun yeni mezun olması iş tecrübesi yok iş ahlakı yok okulda sanıyorlar kendilerini. Ben cevap verdikçe kötü oluyorum vermeyince ezik oluyorum napcam şaşırdım yani. Yöneticilerden bi tanesi terslenmeye alış burası böyle dedi iş stresinden böyleler dedi. Ben alışamam ya kimse alışmamalı bu saygısızlık yani iş yerinde kimse kimseye sus ya sus diye bağırmamalı buna alışmam beklenmemeli.. içime doğan o kdr kişinin değişmeyeceğini anlayan yönetici tayfa benden vazgeçicek sanki
Çok mantıklı. Ama ben bu işte daha yeniyim bana mobbing uygulayan kişiler iş yerinin daha çok işine yarıyo kıdemliler yani beni tutmazlar ki orda öyle yaparsamTamam sende onlar gibi ol azarla. İş stresi dersin yöneticileredeUyum sağladım işte aynı onlar gibi oldum istediğiniz bu değil miydi de
Ben bi iş yerimde ayna görevi gördüm. Patron sürekli herkese bağırıp, çağırıyordu. İster istemez ortam geriliyor tabi bi bağıran olunca. Bende aldım sazı elime. Sürekli bağırıp,çağırmaya başladım. Sonra baktı aa demek ki böyle oluyor ortam geriliyor ben bağırdığımda da diye törpüledi kendini. Sonra işyerine bir sakinlik geldi ve o zamandan sonra daha rahat bir ortam oluştu.
Çok mantıklı. Ama ben bu işte daha yeniyim bana mobbing uygulayan kişiler iş yerinin daha çok işine yarıyo kıdemliler yani beni tutmazlar ki orda öyle yaparsam
Yüzün gulduyse ne mutlu banaAhh bu yorum kalbimi çaldı çok teşekkür ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?