- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.244
- 548
- 36
- Konu Sahibi anonimsell
Size ne söylerse soylesinler cevabini mutlaka verin. Hesabini veremeyeceginiz hicbir sey yapmadiktan sonra ustunuz bile olsa ezik durmayin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O iş yerinde daha tecrübeliler benm genel anlamda aldığım eğitim ve iş hayatı tecrübem hepsininkinden fazla şu an o iş yerinde onlar vazgeçilmez ben değilim anlatmak istediğim bu. Onların benmle ne derdi olduğunu bildiğim kadarıyla yazdım zaten inanın bende bilmiyorm keşke söyleseler:) bugün net karar vericem başka şirketleri düşünebilirim tamamen bugünki duruma bağlı daha fazla kendimi yıpratmama değecek bi şirket olmadığına karar verdim iş bakımından baya iyi bir konumda ama ortam leş. Su bile yok çalışanlar kendi alıyor burdan anlayabilirsiniz iç işleyişi az çokSizden daha tecrübeli insanların sizle nasıl bi alıp veremediği var? Bu anlattıklarınız çok tek taraflı geldi o kadar insanla nasıl bu hale geldiniz? Konuyu niye açtınız tüm bunlara rağmen orda kalmayı mı hedefliyorsunuz yani stratejiniz ne? Kaç yıllık iş hayatınız var?
terslemeseniz de kötü görüyorlar zaten tersleyin gitsin. alıngansın iş stresinden derlerse de ben kimsenin stres topu değilim kaldıramıyorsan psikologa git ya da işten çık derdim ben olsam. bu kadar naif olmanızı hak etmiyorlar. eğer sizden vazgeçeceklerse de en azından vazgeçmeden elinizden geleni yapın; siz de iş stresinden tersleyin mesela :)Zaten geleni bezdirmiş göndermişler böyle böyle. Uyum sağlayamadı bize kimse diyolar sıyırmışız deliyiz demiyolar. En büyük sıkıntı çoğunun yeni mezun olması iş tecrübesi yok iş ahlakı yok okulda sanıyorlar kendilerini. Ben cevap verdikçe kötü oluyorum vermeyince ezik oluyorum napcam şaşırdım yani. Yöneticilerden bi tanesi terslenmeye alış burası böyle dedi iş stresinden böyleler dedi. Ben alışamam ya kimse alışmamalı bu saygısızlık yani iş yerinde kimse kimseye sus ya sus diye bağırmamalı buna alışmam beklenmemeli.. içime doğan o kdr kişinin değişmeyeceğini anlayan yönetici tayfa benden vazgeçicek sanki
İşten atılıcaksam bile bu sebepten atayım susturayım hepsiniterslemeseniz de kötü görüyorlar zaten tersleyin gitsin. alıngansın iş stresinden derlerse de ben kimsenin stres topu değilim kaldıramıyorsan psikologa git ya da işten çık derdim ben olsam. bu kadar naif olmanızı hak etmiyorlar. eğer sizden vazgeçeceklerse de en azından vazgeçmeden elinizden geleni yapın; siz de iş stresinden tersleyin mesela :)
en sevdiğim söz. ben işimle uğraşirim millett başarılarinı çekemezler boşver işini yap geçEki Görüntüle 3089717
Derim ve hiç umursamam
Size karşı birşey söylendiğinde cevap verin değilse muhattap bile olmayın![]()
Alıngan da olabilirsinizherkese iyi akşamlar diliyorum :) kadınlar kulübünün çok eski üyelerinden biriyim fakat kullanıcı bilgilerimi unuttuğum için yeni hesap oluşturdum burayı çok özlemişim :)
sorunum iş yerinde mobbing. iş arkadaşlarım tarafından çok fazla mobbinge maruz kalıyorum bunun nedenini çok araştırdım kişilerle bireysel olarak da konuştum fakat kimse derdinin ne olduğunu söylemiyor aslında dertlerinin sadece can sıkıntısı olduğunu düşünüyorum uğraşıcak insan arıyorlar galiba :) bu kanıya varmam zaman aldı kendimi çok suçladım çok düşündüm ama neticede kimseye bir zararımın, saygısızlığımın olmadığını anladım kişisel olarak beni sevmemeleri için hiç bir neden yok. Cuma günü çalışma arkadaşlarımdan bir tanesi yöneticilerimizin çalışma sistemimi çok beğendiğini ve çalışma arkadaşlarıma sürekli beni örnek gösterdiklerini söyledi. O zaman dank etti sorun ben değilmişim o kadar bunalıma boşuna girmişim. Ben bu durumdan nasıl çıkıcam inanın yolunu bulamadım. Yalnızlıkla bir sorunum yok akşama kadar kimseyle konuşmasam sadece işimi yapsam da olur ama kişiler artık iş konusunda da çocuk gibi azarlamalara saygısızlık yapmalara başladıklar amaçlarının benim işten çıkmam olduğuna eminim. İşimi çok seviyorum ama böyle de çok mutsuzum ne yapmam gerekir önerilerinizi bekliyorum hanımlar :)
Mobingin en alasını yaşadığım için anlıyorum. Hemde patronumun kardeşinden. Ben neler gördüm neler. Cok işten çıkmak istedim. Stresten kafamın içi yara oldu.. daha iyi bir iş bulabilirim derseniz ayrılın. Ama önce iş bulun sonra ayrılın. Ben öyle yapmayı düşünüyorum ancak kpss bekliyorum. Ama şöyle bir şeyde var her iş yerinde oluyor az yada çok..herkese iyi akşamlar diliyorum :) kadınlar kulübünün çok eski üyelerinden biriyim fakat kullanıcı bilgilerimi unuttuğum için yeni hesap oluşturdum burayı çok özlemişim :)
sorunum iş yerinde mobbing. iş arkadaşlarım tarafından çok fazla mobbinge maruz kalıyorum bunun nedenini çok araştırdım kişilerle bireysel olarak da konuştum fakat kimse derdinin ne olduğunu söylemiyor aslında dertlerinin sadece can sıkıntısı olduğunu düşünüyorum uğraşıcak insan arıyorlar galiba :) bu kanıya varmam zaman aldı kendimi çok suçladım çok düşündüm ama neticede kimseye bir zararımın, saygısızlığımın olmadığını anladım kişisel olarak beni sevmemeleri için hiç bir neden yok. Cuma günü çalışma arkadaşlarımdan bir tanesi yöneticilerimizin çalışma sistemimi çok beğendiğini ve çalışma arkadaşlarıma sürekli beni örnek gösterdiklerini söyledi. O zaman dank etti sorun ben değilmişim o kadar bunalıma boşuna girmişim. Ben bu durumdan nasıl çıkıcam inanın yolunu bulamadım. Yalnızlıkla bir sorunum yok akşama kadar kimseyle konuşmasam sadece işimi yapsam da olur ama kişiler artık iş konusunda da çocuk gibi azarlamalara saygısızlık yapmalara başladıklar amaçlarının benim işten çıkmam olduğuna eminim. İşimi çok seviyorum ama böyle de çok mutsuzum ne yapmam gerekir önerilerinizi bekliyorum hanımlar :)
Mesafeyı hep hatırlatarak basa cıkabılırız sanırım.herkese iyi akşamlar diliyorum :) kadınlar kulübünün çok eski üyelerinden biriyim fakat kullanıcı bilgilerimi unuttuğum için yeni hesap oluşturdum burayı çok özlemişim :)
Onları görmezden gelerek işinizi yapmak en iyisi olacak kıskançlık olunca böyle oluyorherkese iyi akşamlar diliyorum :) kadınlar kulübünün çok eski üyelerinden biriyim fakat kullanıcı bilgilerimi unuttuğum için yeni hesap oluşturdum burayı çok özlemişim :)
Çok üzüldüm umarım hepimiz layık olduğumuz hak ettiğimiz yerlere gelebilirizMobingin en alasını yaşadığım için anlıyorum. Hemde patronumun kardeşinden. Ben neler gördüm neler. Cok işten çıkmak istedim. Stresten kafamın içi yara oldu.. daha iyi bir iş bulabilirim derseniz ayrılın. Ama önce iş bulun sonra ayrılın. Ben öyle yapmayı düşünüyorum ancak kpss bekliyorum. Ama şöyle bir şeyde var her iş yerinde oluyor az yada çok..
Az önce yine hatırlatmak zorunda kaldım galiba yavaş yavaş anlıyolarMesafeyı hep hatırlatarak basa cıkabılırız sanırım.
O cocuk gıbı azarlayan kımse,bi sn o uslubu bı duzeltelım demelısınız.Mesafeyı hep hatırlatmalısınız.
off boyle fazla iyi niyetli olmayın niye isim vermeden paylasiyorsunuz , çat çat bu bana böyle yapıyor moralimi bozuyor diyip geçin .Çalışma arkadaşlarının yaptığıda mobbing grubuna dahil. Üstlerime durumu kabataslak ilettim gözlem yapacaklarını söylediler. Daha sonra bir sürü kural getirdiler benm haklı olduğumu görünce. Zaten o toplantıdan sonra bana iyice gıcık oldular ortağı karıştırdığımı ve dedikodu yaptığımı düşündüler. Oysa ki ben kendi isteğim üzerine konuşmadım yöneticimle kendisi mutsuz olduğumu ve nedenini sordu ısrarla isim vermeden anlatmıştım ..
Valla haklısınız da yapım böyle çok yumuş yumuş bi kadında değilimdr ama isim vererek konuşamıyorumoff boyle fazla iyi niyetli olmayın niye isim vermeden paylasiyorsunuz , çat çat bu bana böyle yapıyor moralimi bozuyor diyip geçin .
Evet bende aynı durumdayım ve cevap vermeye başladığımdan beri cesaretleri kırıldı özellikle bgn çok barizdi benden çekindikleri yalnızım kimseyle muhabbet etmiyorm bu durum bazen üzse de onların boş muhabbetlerine maruz kalmaktansa sessiz sedasız köşemde otururumAkıl veremem ama ben de benzer durumları yaşadım. Onlar benden kıdemlilerdi, aynı seviyedeydik ama benim eğitim durumum daha iyiydi. İşinde iyi ve birazda kendi halinde biriysen(dedikodu yapmayan, fitne fesat olmayan diyeyim artık) dikkat çekiyorsun ve mobing uyguluyorlar. Biraz sustum falan ama sonra dayanamadım ben de cevap vermeye başladım. Onlarda artık alacakları cevabı bildiği için daha az sorun çıkar oldu. Sonuç olarak yalnız kaldım ama olsun sessiz kalınca daha çok üzülüyormuşum meğer