• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerinde mobing?

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Bir magazada part time çalişiyorum.Kasiyerim.Orda resmen beni dalgaya aliyolar.Dalga geçiyolar benimle.Çok paraya ihtiyacim var bu yuzden dayanmaya çalişiyorum ama daha fazla dayanamiycam galiba.Geçen gun uzerime geldiler gene.Molamda agladim.Çantami alip gidecektim ama hakkimda dava açar şirket.Perşembe gunu ise gidince direk mudurle konuşcam.Tam istifami verincede ikinci mudure anlatim diyorum herşeyi.O kadar nefret ettim ki bölge mudurune kadar aramayi duşunuyorum.Mesela ben bi islem yapicam.Bunun için yetki gerekiyor.Diger kasiyerden depoya gidip yetki istiyorum.Depodakilerle guluşuyolar.Reyon yoneticimden yetki istedim bana git gel işte zayiflarsin dedi.Kpss calisiyorum bi yandan ama bu psikolojiyle olmuyo olmuyo

Canım
durumu izah edeceğin illaki üstlerin vardır.
mecburen çalıştığını, ayrıca kpss ye de çalıştığını anlat
kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok, lanet olsun öyle insanımsılara
Bak daha önce bir kisiden sikayetciydim.ama simdi iki uc kisi daha basladi

Canım
durumu izah edeceğin illaki üstlerin vardır.
mecburen çalıştığını, ayrıca kpss ye de çalıştığını anlat
kimsenin kimseyi aşağılamaya hakkı yok, lanet olsun öyle insanımsılara
Evime cok uzak iş yerim.Sevmiyorum ortami.Şuan kimseyle konusmuyorumda.Kac yasindayim insani dalgaya aliyolar.Buyuk kavga cikarcam sonunda.Cidden kavga cikarcam o derece nefret ettim.Ya da isten cikim sevgilime dicem gelsin muşteri olarak kavga cikarsin.A

Büyük bir şirketse müşteri hizmetlerini arayıp yaşadıklarını anlat .
O zaman seninle mecbur ilgilenirler diye düşündüm :)
Yada insan kaynaklarına durumunu rapor et .
İnsan kaynaklari mudurun arkadasi.Mudur isten cikmami istemiyo.Ben artik sogudum nefret ettim.Ama yanlarina da kalsin istemiyorum.Bolge mudurune kadar anlaticam ortami falan

Pislikler net ! Ne sanıyorlarsa kendilerini. Ne kadardır orda çalışıyorsun kendini ezdirme iş harici konuşma imkanın varsa başka iş bul ve istifa et sana zarar verirler manevi olarak yıpratarak
Gecen molamda hungur hungur agladim.Kendimi ezik gibi hissediyorum.Ya buyuk kavga cikarcam beni isten kendileri atsin.Zaten is yerime gideyim mudure dicem baska is buldum dicem.Ama ikinci midure anlatcam hatta insan kaynaklarina falan herkese isim isim anlaticagimi soyliycem

Kanitlayabilsem mobing diye hepsinden para bile alirim.Cidden cok nefret ediyorum.Herhangi markette falan is bulcam bu hafta ve simdiki isi birakicam

Magazacilik ortamında çok olur böyle şeyler müdüre gizli kapaklı söyleme şikayet vari hiçbir zaman herkes bir aradayken benimle ne alıp veremediğiniz var hadi müdürün yöneticinin yanında konuşalım de herkes keyfi çalışmıyo sonuç olarak senin sizin nekadar paraya ihtiyacınız varsa benimde okadar var de sorununuz varsa buyrun bölge müdürünü arayalım burda cozemiyosak de zaten konuyu asamaz iseniz müdürün otomatik bölge müdürünü arayacak bak ihtiyacinda varmış çıkacaksan bile kendine açık kapı bırak benden tavsiye

kurulmuş bir düzen içine gitmişsindir, hani şu yenileri sevmeyiz muhabbeti var ya onun üzerine işte. Birde çalışma arkadaşların gevşek tiplerse..
Paraya ihtiyacın varsa mutlaka bir yerde daha bulursun iş çok. Canını sıkmana değmez.
İstifa vermeden önce hepsinin azının payını vermelisin. Öyle çıkmalısın. Ayrıca neden davalı olasın ki? Onu anlayamadım. Çıkabilirsin gayet. Sadece birilerini yumruklamaman Lazım

Magazacilik ortamında çok olur böyle şeyler müdüre gizli kapaklı söyleme şikayet vari hiçbir zaman herkes bir aradayken benimle ne alıp veremediğiniz var hadi müdürün yöneticinin yanında konuşalım de herkes keyfi çalışmıyo sonuç olarak senin sizin nekadar paraya ihtiyacınız varsa benimde okadar var de sorununuz varsa buyrun bölge müdürünü arayalım burda cozemiyosak de zaten konuyu asamaz iseniz müdürün otomatik bölge müdürünü arayacak bak ihtiyacinda varmış çıkacaksan bile kendine açık kapı bırak benden tavsiye
Yaa bilmiyorum öyle mi yapsam acaba.kesinlikle calismak istemiyorum ben orda ya.

Y
kurulmuş bir düzen içine gitmişsindir, hani şu yenileri sevmeyiz muhabbeti var ya onun üzerine işte. Birde çalışma arkadaşların gevşek tiplerse..
Paraya ihtiyacın varsa mutlaka bir yerde daha bulursun iş çok. Canını sıkmana değmez.
İstifa vermeden önce hepsinin azının payını vermelisin. Öyle çıkmalısın. Ayrıca neden davalı olasın ki? Onu anlayamadım. Çıkabilirsin gayet. Sadece birilerini yumruklamaman Lazım[/QUOTE bazen dayanamiyorum cantami alip gitmek istiyorum ordan.Ama sozlesmem var.İstifa verdikten sonra iki hafta daha calismam gerekecek.Ben zaten bölge mudurune kadar ileticem bunu ve mobing davasi acmayi dusunuyorum ciddi sekilde.Ses kaydi falan alicam.Herseyi kaydedicem artik son haftamda.Unlu bir firma bu sekilde mahkemeye duserse cidden mudure falan baya baski yaparlar

Bir magazada part time çalişiyorum.Kasiyerim.Orda resmen beni dalgaya aliyolar.Dalga geçiyolar benimle.Çok paraya ihtiyacim var bu yuzden dayanmaya çalişiyorum ama daha fazla dayanamiycam galiba.Geçen gun uzerime geldiler gene.Molamda agladim.Çantami alip gidecektim ama hakkimda dava açar şirket.Perşembe gunu ise gidince direk mudurle konuşcam.Tam istifami verincede ikinci mudure anlatim diyorum herşeyi.O kadar nefret ettim ki bölge mudurune kadar aramayi duşunuyorum.Mesela ben bi islem yapicam.Bunun için yetki gerekiyor.Diger kasiyerden depoya gidip yetki istiyorum.Depodakilerle guluşuyolar.Reyon yoneticimden yetki istedim bana git gel işte zayiflarsin dedi.Kpss calisiyorum bi yandan ama bu psikolojiyle olmuyo olmuyo
eeski bir magaza kasiyeri olarak soyluyorum sana o seninle dalga gecen orta reyon elemanlarindan kidemlisin sen bir ustundeki luzumsuzda bi tamam yap demeyle kendini cok bir b.k saniyo sanirim sakin cikma direk bolge mudurunle muhattap ol

eeski bir magaza kasiyeri olarak soyluyorum sana o seninle dalga gecen orta reyon elemanlarindan kidemlisin sen bir ustundeki luzumsuzda bi tamam yap demeyle kendini cok bir b.k saniyo sanirim sakin cikma direk bolge mudurunle muhattap ol
Ama bu sefer birinci mudur dicek ki ben neciyim bana niye gelmiyon dicek

Back
X