- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Yaa erkek arkadasima dicem gelsin kavga cikarsin ordaKPSS den atanıp, işe girince o mağazaya git. Herşeyi dene, çıkar, ilgilensinler saatlerce... Sonra da birşey almadan çık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa erkek arkadasima dicem gelsin kavga cikarsin ordaKPSS den atanıp, işe girince o mağazaya git. Herşeyi dene, çıkar, ilgilensinler saatlerce... Sonra da birşey almadan çık![]()
size soyleseydim ort bas edecektiniz de yada mudurune soyle baktin bi care bulmuyo geldiginde bolge mudurune soyle sana assagida daha iyi bir cozum onerdimAma bu sefer birinci mudur dicek ki ben neciyim bana niye gelmiyon dicek
Yok kotu olur ama cidden.Musteri hizmetlerini ararsan belki bilemedim ki.Defacto bu arada magazahangi magaza hangi sube ver telefonunu ben yarin arayip sikayet edeyim aliaverise geldim personelleriniz diger bayana cok kaba davraniyodu profesyonellik sifir diye bu kesin cozum
Canim mudur bisey yapmaz zaten elemani yok.Daha once sikayet ettim ve bi cozum bulmadi.gecici cozum buluyo ancasize soyleseydim ort bas edecektiniz de yada mudurune soyle baktin bi care bulmuyo geldiginde bolge mudurune soyle sana assagida daha iyi bir cozum onerdim
hangi sube musteri hizmetlerini aricam zaten sen merak etmeYok kotu olur ama cidden.Musteri hizmetlerini ararsan belki bilemedim ki.Defacto bu arada magaza
Canim mudur bisey yapmaz zaten elemani yok.Daha once sikayet ettim ve bi cozum bulmadi.gecici cozum buluyo ancasize soyleseydim ort bas edecektiniz de yada mudurune soyle baktin bi care bulmuyo geldiginde bolge mudurune soyle sana assagida daha iyi bir cozum onerdim
Ben haftasonu calistim sadece.İzmir mavibahçe şubesi.Cok tesekkur ederim.Gerci iki bayandik o gun ama.Erkekler yapiyo zatenhangi sube musteri hizmetlerini aricam zaten sen merak etme
İlgilendigin icin cok sagol.cozum olcagini sanmiyorum ama oyle bisey de ki cidden ilgilensinlerhangi sube musteri hizmetlerini aricam zaten sen merak etme
tamam sen olmus bil takma kafana gerekirse surekli aricam her haftada 1 kereBen haftasonu calistim sadece.İzmir mavibahçe şubesi.Cok tesekkur ederim.Gerci iki bayandik o gun ama.Erkekler yapiyo zaten
yarasa ya.Sen haftasonu gittim de ama cunku iki gundur yokum beno mudurunle personelleri biraz terletelim bakalim kim zayifliyo kim kilo aliyo
tamam bana tiplerinide tarif et sorarlar cunkuİşe yarar mi acaba.Keske ise yara
yarasa ya.Sen haftasonu gittim de ama cunku iki gundur yokum ben
Bana diyo ki biri hadi agla diyo.Aglicak şimdi diyo.Resmen baski yapiyo ya.Acaba mudur mu yaptiriyo diye aklima geliyo şuan.Ben haftaici kafama koydum istifami imzalicam ve tam imzalamadan önce bolge mudurune falan anlaticam herseyi.Yoneticiyi falan hepsini sikayet etcemCesareti ni topla lafınla karşılığını ver. Başka türlü yola gelmiyor bu yoldan çıkan insanımsılar
Uzun boylu erkek biri.Orta kilolarda hafif sari.Ben sana direk isim versem cunku bizim boynumuzda isimligimiz var.Biri esmer 20yaslarinda.Digeri 25civari sari hafiftamam bana tiplerinide tarif et sorarlar cunku
Baktim simdi resmine birinde gozluk var genelde.Hafif sari 25yaslarindaUzun boylu erkek biri.Orta kilolarda hafif sari.Ben sana direk isim versem cunku bizim boynumuzda isimligimiz var.Biri esmer 20yaslarinda.Digeri 25civari sari hafif
Bende esmer orta boylardayim.Zaten diger kiz sismantamam bana tiplerinide tarif et sorarlar cunku
Ben ama carsamba istifa etmek istedigimi soylicem.Tam istifayi imzalamadan ikinci mudurle konuscam anlatcam.Ayrica bolge mudurune kadar cikcam.Ve mobing davasi acmayi dusunuyorum o derece psikolojimi bozdular ya.tamam bana tiplerinide tarif et sorarlar cunku