• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerinde mobing?

hangi magaza hangi sube ver telefonunu ben yarin arayip sikayet edeyim aliaverise geldim personelleriniz diger bayana cok kaba davraniyodu profesyonellik sifir diye bu kesin cozum
Yok kotu olur ama cidden.Musteri hizmetlerini ararsan belki bilemedim ki.Defacto bu arada magaza

size soyleseydim ort bas edecektiniz de yada mudurune soyle baktin bi care bulmuyo geldiginde bolge mudurune soyle sana assagida daha iyi bir cozum onerdim
Canim mudur bisey yapmaz zaten elemani yok.Daha once sikayet ettim ve bi cozum bulmadi.gecici cozum buluyo anca

size soyleseydim ort bas edecektiniz de yada mudurune soyle baktin bi care bulmuyo geldiginde bolge mudurune soyle sana assagida daha iyi bir cozum onerdim
Canim mudur bisey yapmaz zaten elemani yok.Daha once sikayet ettim ve bi cozum bulmadi.gecici cozum buluyo anca

Cesareti ni topla lafınla karşılığını ver. Başka türlü yola gelmiyor bu yoldan çıkan insanımsılar
Bana diyo ki biri hadi agla diyo.Aglicak şimdi diyo.Resmen baski yapiyo ya.Acaba mudur mu yaptiriyo diye aklima geliyo şuan.Ben haftaici kafama koydum istifami imzalicam ve tam imzalamadan önce bolge mudurune falan anlaticam herseyi.Yoneticiyi falan hepsini sikayet etcem

Back
X