• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerinde mobing?

Dalga geçilcek neyiniz varmış acaba ? Yerinizde olsam hiç beklemeden gidip herkese şikayet ederdim ve kıyameti koparırdım.Onlar da kimmiş kaldı ki dalga geçecekler.
Öyle de cocuk gibi sikayet etti dicekler.Zaten cok doluyum tek kelime etsin kavga cikarcak durumdayim da son gunlerim zaten umrumda degil.Gecen stajere dedim ben degisim islemi almicam artik dedim.almak zorundasin dedi.bende dedim ki nalim yetki verirken öfleyip pufluyolar dedim

Depresyon yaşıyor musun merak ettim.Özgüvensiz mi durursun.Bak ben olsam özgüven patlaması da olsam karşıdaki özgüvensiz de olsa özgüvensizliği depresyondan da kaynaklansa ona saygı duyarım.Ama bunlar insan değil.

Başka iş ara bir tataftasın özeldwsin mecburiyetin yol oraya ben kamudayım mecburum.Hr yer kasiyerlik.Ama gitmeden kötğ olma pahasına kendinş bie koru.Bşr güvenin yerine gelsin gideceksen bunuvyap bir öyle git.
Yok kavga cikarip gitcem gerekirse cok bunaldim ya keske kamuda olsam bende.Bolge muduru cok sinirli biri.Kulagina gidince bakalim nolcak.Ama o kasiyere dicem ki.Sen boyle dalga geciyosun ama dicem bunlari hep yukarilara ileticem zamani var dicem.Ya da son kez ayrilmadan dicem.amaa kararliyim beni tersleselerde gitcem insan kaynaklarina

Öyle de cocuk gibi sikayet etti dicekler.Zaten cok doluyum tek kelime etsin kavga cikarcak durumdayim da son gunlerim zaten umrumda degil.Gecen stajere dedim ben degisim islemi almicam artik dedim.almak zorundasin dedi.bende dedim ki nalim yetki verirken öfleyip pufluyolar dedim

Siz yetki almaya meraklı değilsiniz size söyleneni yapıyosunuz sonuçta.Aslında cıngar çıkartıp saçlarını başlarını yolucaksın bunların anca öyle yola gelirler

İnsan kaynak

İnsan kaynaklari bolge mudur kim var hepsine anlatcam ama.Yeni mudur geldi onada anlatcam hepsini.Sonra muduru falan da engellicem whatspdan.Ben palyacoluk yapmaya gitmiyorum oraya
Müdürü niye emgelleyecen.Dur onu yapma.Jaklıyken haksız duruma düşme .Haklılık hallerini iyi değerlendir.

Depresyon yaşıyor musun merak ettim.Özgüvensiz mi durursun.Bak ben olsam özgüven patlamaso da olsam karşıdaki özgüvensiz de olsa özgüvensizliği depresyondan da kaynaklansa bu saygı duyarım.Ama bunlar insan değil.
Yaa depresyonda degilim ama kendimi kotu hissediyorum.suan icimden sadece aglamak geliyo.Kendimi ezik yetersiz hissetmeye basladim

Siz yetki almaya meraklı değilsiniz size söyleneni yapıyosunuz sonuçta.Aslında cıngar çıkartıp saçlarını başlarını yolucaksın bunların anca öyle yola gelirler
Merakli degilim ama o islemi yapmak icin yetki istemem lazim ve istedikce arkamdan gluyolar dalga gecyolar kahkaha falan gormen lazim

Merakli degilim ama o islemi yapmak icin yetki istemem lazim ve istedikce arkamdan gluyolar dalga gecyolar kahkaha falan gormen lazim

Gerçekten bu dünyada ne biçim insanlar var.Tabi bu durumda kimse işe gitmek istemez bir an önce gerekli yerlere iletip çıkın ordan.Çıkarken de hepsinin ağzının payını verin altta kalmayın lütfen

Kamuda daha çok zorına gidiyor meslektaşız bir de.Hem oraya mecbur oluyorsun.Heryer kssiyerlik iş bak bir taraftan.işini iyi yap mutlaka koz verme hiç
Yok kavga cikarip gitcem gerekirse cok bunaldim ya keske kamuda olsam bende.Bolge muduru cok sinirli biri.Kulagina gidince bakalim nolcak.Ama o kasiyere dicem ki.Sen boyle dalga geciyosun ama dicem bunlari hep yukarilara ileticem zamani var dicem.Ya da son kez ayrilmadan dicem.amaa kararliyim beni tersleselerde gitcem insan kaynaklarina
Me

Gerçekten bu dünyada ne biçim insanlar var.Tabi bu durumda kimse işe gitmek istemez bir an önce gerekli yerlere iletip çıkın ordan.Çıkarken de hepsinin ağzının payını verin altta kalmayın lütfen
Benim iki hafta önceden haber verme zorunlulugum var istifami vermeden önce.Tam istifayi vermeden bir gun önce falan insan kaynaklarina anlatcam yada verdikten sonra.

Kamuda daha çok zorıns giditor mrslektaşız bir de.Hem oraya mecbur oluyorsun.Heryer kssiyerlik iş bak bir taraftan.işini iyi yap mutlaka kox verme hiç

Me
Yok iyi yapiyorum ama onlar dalga geccek sey buluyo.cok zoruma gidiyo.Bi de salak gulerek diyo ki bak aglicak şimdi diyo.Acaba ben isten cikayim diyemi yapiyo.İkinci mudurun yanina gidicem işe gider gitmez özel konusabilirmiyiz dicem.Ben birinci mudurun duymasini istemiyorum.Gerekli yerlere zaten tasiycam ben anlatcam hepsini.Hatta erkek arkadasimi magazaya cagircam kavga cikarsin kasada

Bir magazada part time çalişiyorum.Kasiyerim.Orda resmen beni dalgaya aliyolar.Dalga geçiyolar benimle.Çok paraya ihtiyacim var bu yuzden dayanmaya çalişiyorum ama daha fazla dayanamiycam galiba.Geçen gun uzerime geldiler gene.Molamda agladim.Çantami alip gidecektim ama hakkimda dava açar şirket.Perşembe gunu ise gidince direk mudurle konuşcam.Tam istifami verincede ikinci mudure anlatim diyorum herşeyi.O kadar nefret ettim ki bölge mudurune kadar aramayi duşunuyorum.Mesela ben bi islem yapicam.Bunun için yetki gerekiyor.Diger kasiyerden depoya gidip yetki istiyorum.Depodakilerle guluşuyolar.Reyon yoneticimden yetki istedim bana git gel işte zayiflarsin dedi.Kpss calisiyorum bi yandan ama bu psikolojiyle olmuyo olmuyo
Bunla ilgili bir tanıdığım seminerler veriyor işyerinde size bu şekilde davranmazlar dava açarsanız kazanırsınız Emin'im diğerlerinden daha akıllı ve güzelseniz bide bu sorun yaratıyor geçmiş olsun ama haklarınız var unutmayın

Bunla ilgili bir tanıdığım seminerler veriyor işyerinde size bu şekilde davranmazlar dava açarsanız kazanırsınız Emin'im diğerlerinden daha akıllı ve güzelseniz bide bu sorun yaratıyor geçmiş olsun ama haklarınız var unutmayın
Dava acmak yetmis lira falanmiş.Aslinsa acmayi dusunuyorum.En azindan kidem tazminati alirim ben.Ayrica yoneticinim biride resmen dalga geciyo

Hayır engelleme haksız duruma düşersin.Gereksiz fevrilik.Dese bile bumdan bından de.Aynen onu de.Palyaçolul yapmaya gelmiyorum de.Haketmeyene sakin konuş.Fazlalık birşey söyleme fevri olma onlara.
Bana mesaj atar niye boyle bisey yaptin diye o yuzden

Hayır engelleme haksız duruma düşersin.Gereksiz fevrilik.Dese bile bumdan bından de.Aynen onu de.Palyaçolul yapmaya gelmiyorum de.Haketmeyene sakin konuş.Fazlalık birşey söyleme fevri olma onlara.
Mudurun cok ikna yetenegi var.iki ay once gene ayni olaydan cikcaktim ikna etti ama gene hersey ayni.gene ikna etmeye caliscak beni

Mudurun cok ikna yetenegi var.iki ay once gene ayni olaydan cikcaktim ikna etti ama gene hersey ayni.gene ikna etmeye caliscak beni

Back
X