- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Haha deniycem ben.Surat asiyorum ya iyice uzerime geliyolar.Yapmaciktanda olsa gulucem.Bi de ben bu insanlardan kendimi soyutladim o yuzden de olabiir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim anlamadığım onlar seninle dalga geçerken sen ne yapıyosun? bende mağazada çalıştım ben de sorunlar yaşadım ama hepsinin ağzının payını verdim! hem paraya ihtiyacım var diyosun hem işten çıkacam diyosun. kendine güvensene biraz! onlar seninle dalga geçmeden önce sen dalga geçsene. dönüp bi baksan dalga geçecek milyon tane şeylerini bulursun. onlar başlamadan sen başla dalga geçmeye. bi süre dene bakalım ne oluyo görelim. hem neyinle dalga geçiyolar anlamadım kilolu olduğun için mi?
Öyle bi ortam ki burasi.Mudurun kolay gelsin derki bakislari bile asagilayici.Ben kasayi bilmiyorken cok hata yaptim.suan halaa eski hatalarimla dalga geciyolar.Yani bisey yapmasamta yapti gibi gozukuyorum.Ben mesela degisim islemi yapicam yetkim yok.Diger kasiyerden istiyorum.Yapcagi tek sey sifre girmek.Bunu yaparkende ufluyo pufluyo ve bunu yapmasi rahat iki dakkayi buluyo.Depoya girip yetki verirmisiniz diyorum gene yetki istiyo diye guluyolar.Ee yetki olmadan o islemi yapamam ama ben.Yani dalga geccek sey bulmaya calisiyorlarBenim anlamadığım onlar seninle dalga geçerken sen ne yapıyosun? bende mağazada çalıştım ben de sorunlar yaşadım ama hepsinin ağzının payını verdim! hem paraya ihtiyacım var diyosun hem işten çıkacam diyosun. kendine güvensene biraz! onlar seninle dalga geçmeden önce sen dalga geçsene. dönüp bi baksan dalga geçecek milyon tane şeylerini bulursun. onlar başlamadan sen başla dalga geçmeye. bi süre dene bakalım ne oluyo görelim. hem neyinle dalga geçiyolar anlamadım kilolu olduğun için mi?
Reyonda yavasim ve sklyorum reyonda amaİşten çıktıktan sonra anlatsan hicbirsey olmayacak bence çıkma uğraş onlarla. Kasiyer olmak istemiyorum diye konuş mudurunle neden derse durumu anlat.