İş Yerinde Müdürün Kötü Muamelesine Maruz Kalma

mb628857

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2012
11
0
0
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün bir arkadaşımla konuşurken bana iş yerinde gelen bir olayı anlattı sizinle paylaşmak istiyorum. Öncelikle arkadaşım orta gelirle bir ailenin en küçük çocuğu (4. numara). Bu devirde okumak hepimizce malum zor. Bin bir güçlüklerle okulunu derece ile bitirdi marmara işletme bölümünü. Okul bittikten sonra torpili olmadığı için üniv mezunu olmasına rağmen kasiyerlikten tutunda her türlü işte çalıştı. Namusuyla para kazanıp evine ek gelir getirme derdin de bir kızdı. Geçen 2 ay önce şans yüzüne güldü ve mağazaya düzenli gelen bir müşterisinin vesilesi ile öz geçmişini gönderdiği yerlerden biri arkadaşımı işe aldı. Buraya kadar her şey iyi güzeldi ancak arkadaşım işe girdikten sonra müdürünün kötü muamelesine ve hakaretlerine maruz kalmaya başladı. Daha sonradan öğrendiğimize göre arkadaşımdan önceki personel müdürün bir tanıdığı imiş. Bu durumda arkadaşım işten çıkmaya karar verdi. Arkadaşıma ne kadar dil döktüysem de bu kararından vazgeçiremedim. Ancak konuyla ilgili burada yazıp aynı pozisyonda olan arkadaşların da mağdur olmaması için bilgilendirmek istiyorum. İşverenin çeşitli hakaretlerine maruz kalıyorsanız işinizi bırakmak yerine hakkınızı arayın. Bu ülkede hukuk kanun var. İş kanunumuzda bu durumlarda her zaman çalışanın yanında yer alır. Hakkınızı sonuna kadar arayın İşveren Hakaret Ediyorsa Sözleşme Fesih Edilebilirmi ? makalesini de konuyla ilgili inceleyip bilgilenin etrafınızı bilgilendirin lütfen..

2 gündür Nevzat Erdağ ismi dolanıyor bu forumda.Gözüme çarpıp duruyor farklı konularda

​Arkadaş reklam amaçlı üye olmuş belli oldu 2 gündür aynı ismin reklamını yapıyor peki yasak degilmi

Eğer yaşadıklarını kanıtlayabilirse Mobing adı altında hakkını arayıp dava acabilir.

Reklam amaçlı üye olsaydım olayı bu kadar derinlemesine anlatmaz direk linki verirdim arkadaşım.

Vermişsin diğer 2 konuda link zaten.....

Konularınızd auzmansınız ve nete gelip yazı yazacak vakti de buluyorsunuz abi siz gerçek işinizi ne ara yapıyorsunuz ?

Vermişsin diğer 2 konuda link zaten.....

Konularınızd auzmansınız ve nete gelip yazı yazacak vakti de buluyorsunuz abi siz gerçek işinizi ne ara yapıyorsunuz ?

Abi mi :) Abi miymiş :D

Back
X