- 4 Mayıs 2015
- 182
- 136
- 103
- Konu Sahibi kedivekeder
-
müşterilerin yanımda da yapıyor onlar nasıl şikayet etmiyor anlamıyorumOncelikle yeni is bak derim mutlaka
Bence sosyal medyada rezil edin mobbingde yeni bir asama bu hakaret falan etmek. Instagramda yayinlayin, McDonaldsi da etiketleyin.
Burda eksisozluk yasari kadinlar var, verin onlardan birin ekrean goruntlulerini "McDonaldsta Mobbing Rezaleti" diye baslik acsinlar.
Oyle atilmam satilmam falan yok, McDonalds ciddi bir ticari marka. Boyle bir tipi ifsa olduktan sonra asla barindirmazlar.
bildiğiniz bir yazar varsa söyler misiniz elimde hijyensizliğe dair görüntüler de varOncelikle yeni is bak derim mutlaka
Bence sosyal medyada rezil edin mobbingde yeni bir asama bu hakaret falan etmek. Instagramda yayinlayin, McDonaldsi da etiketleyin.
Burda eksisozluk yasari kadinlar var, verin onlardan birin ekrean goruntlulerini "McDonaldsta Mobbing Rezaleti" diye baslik acsinlar.
Oyle atilmam satilmam falan yok, McDonalds ciddi bir ticari marka. Boyle bir tipi ifsa olduktan sonra asla barindirmazlar.
bildiğiniz bir yazar varsa söyler misiniz elimde hijyensizliğe dair görüntüler de var
işlerini öyle bir yapıyorlar ki normalde leş götüren dükkan hijyen güvenlik gelecek diye temizlendi. hijyen güvenlik gidince yine aynısı olacak. palavracılarGoruntu cekin Saglik Bakanligina yollayin. Bana kalirsa Show Haber whatsapp hattina ihbar da yapabilirsiniz
Kronun tekı bellı patronun cahıl kultur sevıyesı yerlerde Tc doktorunun verdıgı saglık raporunu kımse sorgulayamaz senı bu nedenden ısten cıkartıyorsa mahkemeye verıp söke söke haklarını alırsın1.müdürümüz devamı bize hakarette bulunuyor ve işten atılma korkusuyla herkes susuyor. “beni istediğiniz yere şikayet edin. benim ekmeğimle oynayanı ekmeksiz bırakırım” “adam değilsiniz, aptalsınız, beyninizi kullanın, beyniniz yok” gibi devamlı olarak hakarette bulunuyor. bugün hasta olduğum için rapor aldım ve telefonda “bu çalışmaman için bir sebep değil. çalışamayacak durumda değilsin.” gibi şeyler söyledi. daha sonrasında iş grubundan yazdı. ben şikayet etsem kimse arkamda durmaz herkes korkuyor. işe ihtiyacım olduğu için çıkamıyorum. ne yapabilirim?Eki Görüntüle 2593566
hakaretleri sırasında işte oluyorum ve telefon yasak. bunun haricinde nasıl kanıtlayabilirimMobing uyguladigina dair somut delil toplayin ve dava açın mobing suç sayılıyor diye biliyorum ama somut deliler toplayin kanıtlamak için
hakaretleri sırasında işte oluyorum ve telefon yasak. bunun haricinde nasıl kanıtlayabilirim
yarın deneyeceğim hadi inşallahTelefonu gizlice giysinizin icinde tasiyamaz misiniz? Tuvalete gittiginizde de ses kaydini acarsiniz.
1.müdürümüz devamı bize hakarette bulunuyor ve işten atılma korkusuyla herkes susuyor. “beni istediğiniz yere şikayet edin. benim ekmeğimle oynayanı ekmeksiz bırakırım” “adam değilsiniz, aptalsınız, beyninizi kullanın, beyniniz yok” gibi devamlı olarak hakarette bulunuyor. bugün hasta olduğum için rapor aldım ve telefonda “bu çalışmaman için bir sebep değil. çalışamayacak durumda değilsin.” gibi şeyler söyledi. daha sonrasında iş grubundan yazdı. ben şikayet etsem kimse arkamda durmaz herkes korkuyor. işe ihtiyacım olduğu için çıkamıyorum. ne yapabilirim?
Astoria sen sozluk yazari miydin kiz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?