Is yerinde taciz

Medusan

Were all mad here
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
1.804
802
648
Kizlar merhaba
Is yerinde uretim mudurumuz tarafindan sozlu tacize ugradim
Bu olay beni is cikisi eve arabayla birakirken oldu fizigimin cok guzel oldugunu esimin cok sansli oldugunu vesaire gibi daha onceden ask yasadigi bir bayana benziyormusum bunlari soylerlen iki kelimesinden biri yanlis anlama sana asilmiyorum ama asilmak kelimesi hafif kaliyor adam bildigimiz sapik ertesi gun bu olanlari isyerinde 2 3 arkadasa anlattim ama firma sahibimizin haberi yoktu olay herkes tarafindan duyulmus firma sahibi cagirdi durumu anlattirdi cok sinirlendi ama durum su cok yayilmasindan biraz rahatsiz oldular nerdeyse ben suclu olucam bu olayi vozucez dendi ama is yerinden herkesle konusunca dedilerki ofelias bunlara belli olmaz bunlar seni bile gonderir bana asilan adam uretimin basi yani uretilen urunun tasarimcisi evlide ayrica cok kotu hissediyorum suan sizce boyle bir durumda ne yapmaliyim

Rezalet bir durum ... Keşke anlamazsan gelip olayı dillendirmeseydiniz

Başkalarına anlatmakla hata yapmışsın.
İş istemediğin konumlara çekilmeye müsait.
Nitekim "iftira attığını" iddia edebilirler.

Ben 2 3 kisiye anlattim ama anlattigim kisilerden her yere yayilmis yani adamla aramizda bir husumette yoktu yani iftira atabilecek biri degilim hic beklemedigimi birinden oldu bu ama evet dusunmuyorda degilim

Eğer bu pislikle aynı ortamda çalışmak zorundaysanız başka bir kuruma falan geçme şansınız varsa geçin gitsin, böyle bir ortamda çalışmak çok zor.

Ayrıca iyice tanımadığınız bir adamın arabasına niye biniyorsunuz ki, etraf pis sapık kaynıyor. Hele iş ortamı.

Merhaba,

Eve seni arabayla bırakırken hep bu sekilde yalnız mı oluyorsunuz?

Keske baska ıs arkadaslarınıza anlatmak yerine mudurunuze ertesi gun anlatsaymıssınız cunku ıs yerınde bırıne A diye soylediginiz sey Z olabiliyor kulaktan kulaga yayılırken.

Boyle bir olay yasiyorsaniz ozellikle isyerinizden bir kisiye dahi anlatmamaniz Lazimdi. Simdi sizi isten dahi cikartirlar. Hazirlikli olun. Olay dallanip budaklanmadan esinize anlatin ve istifa edin.

Kizlar merhaba
Is yerinde uretim mudurumuz tarafindan sozlu tacize ugradim
Bu olay beni is cikisi eve arabayla birakirken oldu fizigimin cok guzel oldugunu esimin cok sansli oldugunu vesaire gibi daha onceden ask yasadigi bir bayana benziyormusum bunlari soylerlen iki kelimesinden biri yanlis anlama sana asilmiyorum ama asilmak kelimesi hafif kaliyor adam bildigimiz sapik ertesi gun bu olanlari isyerinde 2 3 arkadasa anlattim ama firma sahibimizin haberi yoktu olay herkes tarafindan duyulmus firma sahibi cagirdi durumu anlattirdi cok sinirlendi ama durum su cok yayilmasindan biraz rahatsiz oldular nerdeyse ben suclu olucam bu olayi vozucez dendi ama is yerinden herkesle konusunca dedilerki ofelias bunlara belli olmaz bunlar seni bile gonderir bana asilan adam uretimin basi yani uretilen urunun tasarimcisi evlide ayrica cok kotu hissediyorum suan sizce boyle bir durumda ne yapmaliyim
keşke ben güzelim beni beğendi edası taşıyarak herkese anlatmasaydınız. hazır olun... yakın zamanda ben bişey yapmadım asıl bu kadın bana asıldı yüz vermeyince bana iftira attı cümleleri teker teker gelecek

Ben 2 3 kisiye anlattim ama anlattigim kisilerden her yere yayilmis yani adamla aramizda bir husumette yoktu yani iftira atabilecek biri degilim hic beklemedigimi birinden oldu bu ama evet dusunmuyorda degilim
İftira atmayacak olduğunuzu şu an şirkette siz biliyorsunuz.
Diğerleri bu şekilde düşünmeyecektir.
Kaldı ki sizden alıp başkasına laf götürenler olayı dallandırıp budaklandıracaklardır.

Bu durumda sakin kalmaya çalışın.
Taciz eden kişiyle muhatap olmayın.
Gerekirse yüzleşme talep edin.

Eğer bu pislikle aynı ortamda çalışmak zorundaysanız başka bir kuruma falan geçme şansınız varsa geçin gitsin, böyle bir ortamda çalışmak çok zor.

Ayrıca iyice tanımadığınız bir adamın arabasına niye biniyorsunuz ki, etraf pis sapık kaynıyor. Hele iş ortamı.

Ayri birimlerdeyiz 7 aydirda calisiyorum burda babam yasinda bir adam tanidigimi zannediyordum ama degil ayrica mecburiyetten bindim fuarimiz vardi aksam cikista tanidigim kisilere yol ters dustugu icin kendisi beni eve birakmayi teklif etti ama olay cok yayildi bu da aslinda siniri bozulan insanlarin bilerek yaptigi duyulsun istediler pek sevilmiyordu

Siz o 2-3 kisiye anlatirken yayılacagini düşünemediniz mi? Esinize soylediniz mi?
Düşünüyorum basima boyle bir sey gelse, is arkadaslarima anlatacagima once esime anlatir sonra da o adami yazili bir tutanakla bir üstüne ya da sorumlu her kimse ona sikayet ederdim. Hatali davranmissiniz. Bu durumda bir kanitiniz olmadigi icin ve adam nüfuzlu oldugu icin bir sey yapabileceginizi sanmiyorum. Bence de o asildi ben yuz vermeyince iftira atti gibi seyler soyleyecek. Siz en basta esinize söyleyerek gerekli onlemleri alin. Gecmis olsun. Umarim o sapigi isten atarlar da biz de yanlis tahmin etmis oluruz.

Hep onunla gitmiyordum ben ilk defa gittim iftara aticak bir husumet yoktu aramizda gayet iyidik benim tek hatam sacma sapan insanlara anlatmam. Ki kimseye anlatmamalarini soyledim ama dayanamayip anlattilar cunku ben mudure bile anlaptmayi dusunmuyordum

Adamın arabasına binerek haklıyken haksız konuma düseceksiniz
Madem herkes duydu sizde eşinize anlatın .kaybedecekseniz sadece işiniz olsun başka zarar görmeyin

Adami tersleseydin yeterliymis sanki, keske yayilmasaymis.
Esi senelr once vefat eden bir kiz arkadasima evli ve cok sevdigim baska bir arkadas acik acik cinsellik teklif etmis. Yuzyuze calisiyorlar.Kadin yerin dibine girmis ya duyulursa ya bana iftira atarsa,ben onunla nasil calisacagim diye. Mesela o senin yaptigini yapmali ama korkuyor.

Esime her seyi anlattim cok kizdi isten ayrilmami istiyor. Ama ben neyin dogru neyin yanlis oldugunu bilemiyorum yanlis bir sey yapmak istemiyorum suclu veya korkak durumuna ben dusmek istemiyoru.

Yaptiginiz nerden bakilsa hata. Adamin arabasina binmeyecektiniz. Hadi mecbur kalip bindiniz bir konuda rahatsiz oldugunuz gibi ' kenara cekin ben i iyorum. Evli barkli bir kadinim Benimle boyle konusamazsini diyecektiniz. '
Is yerine gelince de kimseye anlatmadan adama tepkinizi koyar son derece mesafeli davranirdiniz. Bu durum.devam ederse de soyleyeceginiz ilk kisi patronunuz olmaliydi.
Kusura bkmayin bu duruma dustugunuz icin siz hatalisinjz. O guvenip anlattiginiz kisiler kim bilir daha ne eklemeler yapip orda burda konusmuslardir.
Bu arada konuyu esinizle.paylasin mutlaka yarin birgun bir iftiraya kurban gitmeyin

Back
X