- 21 Temmuz 2009
- 1.804
- 802
- 648
Hatanız yok hanımefendi. Neden arabaya bindin neden tepki vermedin birsürü şey yazılmış. İşyerimizden müdürümüz olan üstelik evli olan birinin arabasına binince taciz meşru mu oluyor!? Bu söylemlerin "mini eteke giymeseydi" vsden ne farkı var? İş arakadaşıdır bian güvenmiştir binmiştir. Onun dışında tepki de veremeyebilirsiniz. İnsan korkar, ben kaygıdan o an misal ismimi bile söylemezdim. Herkes cengaver olamaz.
Üstelik arabanın içinde, yolda. Sizin yapmanız gereken basit; eşinizle konuyu paylaşın ve bekleyin. Sizi atarlarsa tazminat alırsınız. Ayrıca bi avukatla görüşüp neler yapabileceğinizi öğrenin. Delil yok bu kötü ama illa yapılacak birseyler vardır o pislik adamlara
Ben kendi adima tek uzuldugum konu istedigim tepkiyi veremedim biraz şoktan biraz korku kitlendim ikincisi de ertesi gun o gazla sinirle birileeine anlatmam o da aksam ayni kisiyle donmim diye dedim ki beni birakmayin bunlara maruz kaldim diye cunku baska insanlarla gidip geliyordum ondan sonrasi corap sokugu servis ekibi nerdeyse adami dovmeye kadar goturecekti