Is yerinde taciz

evli adamın arabasına binince ne oluyo? sizin de kocalarınız var hiç mi kadın iş arkadaşını bi yere bırakmıyor? nasıl iş yerlerinde çalışıyosunuz siz, haremlik selamlık mı?

bütün iş arkadaşlarım evli ve hepsi ile arabaya yalnız başıma binip bi yerlere gitmişimdir. napayım görev olduğunda ben o arabaya binmem bana kadın sürücü bulun mu diyeyim? bunlar nasıl dar kafalar ben anlamadım ya. yazık kadına suçlu çıkaracaksınız neredeyse.

burada konu sahibinin tek hatası olayı müdüründen amirinden önce iş arkadaşlarına anlatmış olması. ama paylaşmak istemiş, siz hayatınızda hiç taciz edildiniz mi acaba, insan anlatmak ister doğal olarak.

evli adamın arabasına binince ne oluyo? sizin de kocalarınız var hiç mi kadın iş arkadaşını bi yere bırakmıyor? nasıl iş yerlerinde çalışıyosunuz siz, haremlik selamlık mı?

bütün iş arkadaşlarım evli ve hepsi ile arabaya yalnız başıma binip bi yerlere gitmişimdir. napayım görev olduğunda ben o arabaya binmem bana kadın sürücü bulun mu diyeyim? bunlar nasıl dar kafalar ben anlamadım ya. yazık kadına suçlu çıkaracaksınız neredeyse.

burada konu sahibinin tek hatası olayı müdüründen amirinden önce iş arkadaşlarına anlatmış olması. ama paylaşmak istemiş, siz hayatınızda hiç taciz edildiniz mi acaba, insan anlatmak ister doğal olarak.
her sabah müdürümle işe geliyorum, tek bayan çalışıyorum.. daha bir kez taciz edilmedim şükür onlar tarafından..
yani demek istediğim mesele arabaya binmekte de değil zihniyette. hırsıza değil de ev sahibine suç bulmak da bu olsa gerek. size çok hak verdim..

her sabah müdürümle işe geliyorum, tek bayan çalışıyorum.. daha bir kez taciz edilmedim şükür onlar tarafından..
yani demek istediğim mesele arabaya binmekte de değil zihniyette. hırsıza değil de ev sahibine suç bulmak da bu olsa gerek. size çok hak verdim..

ayrıca sanırsın tüm erkek çalışanlar tacizci yani.

bi kere işten gece 11de çıkmak gerekmişti. taksiyle dönecektim ki 40 kmden fazla yol. patronum dedi ki gece gece güvenemeyiz şimdi ben bırakayım. adam evime kadar bıraktı. ne diyeyim şimdi ay yok olmaz mı deseydim. bence gayet normal şeyler bunlar.

ha başımıza hiç gelmedi diye asla gelmez demiyoruz. yarın bi başkası olur taciz eder. e ne diyelim olabilir yani. o zaman da sesimizi çıkarırız.

ayrıca sanırsın tüm erkek çalışanlar tacizci yani.

bi kere işten gece 11de çıkmak gerekmişti. taksiyle dönecektim ki 40 kmden fazla yol. patronum dedi ki gece gece güvenemeyiz şimdi ben bırakayım. adam evime kadar bıraktı. ne diyeyim şimdi ay yok olmaz mı deseydim. bence gayet normal şeyler bunlar.

ha başımıza hiç gelmedi diye asla gelmez demiyoruz. yarın bi başkası olur taciz eder. e ne diyelim olabilir yani. o zaman da sesimizi çıkarırız.
diyorum ya zihniyet meselesi. bu iş yerimde başıma gelmedi, eski iş yerimde patronum tarafından başıma geldi..
kadın kadına arabasına binmeseydin diyorsa, erkekler bu cesareti nerden alıyor kısmını çok da düşünmemek lazım.

diyorum ya zihniyet meselesi. bu iş yerimde başıma gelmedi, eski iş yerimde patronum tarafından başıma geldi..
kadın kadına arabasına binmeseydin diyorsa, erkekler bu cesareti nerden alıyor kısmını çok da düşünmemek lazım.

e o erkekleri de bu kadınlar yetiştiriyor.

Evli bir adamın arabasına bindiğiniz için suçluymuşsunuz?!?!

Üzgünüm konu sahibi kaleminizi burada kırmışlar!!!
okudukça beni bir sinir basıyo ya valla :D Evli adam taciz ederken sorun yok, arabasına bindi diye kadın suçlu ilan edildi..
bunlar kim biliyor musunuz ? iş hayatından haberi olmayan, iş hayatını geçtim herkes çalışmak zorunda değil, kadın kuyruk sallamazsa erkek bir şey yapmaz gibi kötü zihniyete sahip, hayatları boyunca insanlara insan gözüyle değil de o erkek yapar, kadındır susar mantığıyla bakmış, kadının düşmanı yine kadındır sözünü doğrulayan insanlar..
bu kafayla daha çok namus adı altında namussuz cinayetler olur..

Buradaki niye söyledin, niye sessiz kalmadıncilar yüzünden bu adamlar taciz etme cesaretini buluyor

Siz tacize uğrayınca sessiz kalıyorsunuz diye herkesi aynı sanıyorlar !!!

İnsan sessiz kalsaydın demeye utanir be !!!

Taciz edilmiş taciz ! Dalga mı geçiyorsunuz siz te Allah'ım ya :olamaz:

Arabasına niye bindin diyenlerde beni inanılmaz güldürdü ...

Çalışma hayatını altın gününe gitmek zannedenler var
Sesini farkli yollardan cikarmasi gerekiyodu bu sekilde anca bos dedikodu...

Nedenki? Elin arabasinda ne isi var? Cok zorunlu olunmayanbir durumda? Babanin oglumu neden guvenesin? Ne duyuyoruz.. o kadar guvenilir bi herif olsaydi araba sahibi suan bunlari yasamis olmazdi.

Buarada altin gunu filan sanmiyorum calismayi., yillardir calisiyorum :)

Ayrica adam suclu degil diyen yok.. konuyu acan bu hanim arkadas bu yuzden onun tarafindan olayi inceleyip yazmamiz gayet dogal!

Nedenki? Elin arabasinda ne isi var? Cok zorunlu olunmayanbir durumda? Babanin oglumu neden guvenesin? Ne duyuyoruz.. o kadar guvenilir bi herif olsaydi araba sahibi suan bunlari yasamis olmazdi.

Ayrica adam suclu degil diyen yok.. konuyu acan bu hanim arkadas bu yuzden onun tarafindan olayi inceleyip yazmamiz gayet dogal!
iş yerimde tek bayanım, işe başladığımda başka bayanlar da vardı, işten çıkarıldılar. işe gelip giderken müdürlerimle gelmek zorundayım( erkek ),gelebileceğim başka vasıta da yok.. işten çıkmamı mı önerirsiniz sonuçta elin adamı ve evli ? hee o evli ben de bekarım bana asılması için çok uygun bir ortam sizce de öyle değil mi ? geçen haftalarda bir proje vardı 10 da işten çıktık müdürüm eve bıraktı ama asılmadı sanırım bizimki biraz saf. sizce ??

iş yerimde tek bayanım, işe başladığımda başka bayanlar da vardı, işten çıkarıldılar. işe gelip giderken müdürlerimle gelmek zorundayım( erkek ),gelebileceğim başka vasıta da yok.. işten çıkmamı mı önerirsiniz sonuçta elin adamı ve evli ? hee o evli ben de bekarım bana asılması için çok uygun bir ortam sizce de öyle değil mi ? geçen haftalarda bir proje vardı 10 da işten çıktık müdürüm eve bıraktı ama asılmadı sanırım bizimki biraz saf. sizce ??
Yazimi iyi okumamissin.. benim icin evli bekar olmasi bisey ifade etmiyor. Bekar olsaydida tepkim ayni olurdu, taciz tacizdir.

Buarada bu sekilde biriyle gidip gelmek zorunda oldugum bi is bulmustum bende zamaninda.. ben ne yaptim biliyomusun? Baslamadan biraktim cunku vasita yoktu arabamda yoktu o zaman.
Gidip gelecegim kisi ise bayandi, erkekbile degildi :) hoslanmiyorum birine bagli kalmaktan..

Gece gelmek zorunda oldugum zamanlar oldu gece derken aksam gec vakit ararim kocam gelip alir ya da ailemden biri..

Tum is hayatim boyu elin adamiyla yolculuk etmek sacma, birde ona borclu kaliyosun sanki oyle hissediyorum ben..

Buarada mudur denen herife bagli kalmaktansa hemen baska bi is arardim sanirim :)

Yazimi iyi okumamissin.. benim icin evli bekar olmasi bisey ifade etmiyor. Bekar olsaydida tepkim ayni olurdu, taciz tacizdir.

Buarada bu sekilde biriyle gidip gelmek zorunda oldugum bi is bulmustum bende zamaninda.. ben ne yaptim biliyomusun? Baslamadan biraktim cunku vasita yoktu arabamda yoktu o zaman.
Gidip gelecegim kisi ise bayandi, erkekbile degildi :) hoslanmiyorum birine bagli kalmaktan..

Gece gelmek zorunda oldugum zamanlar oldu gece derken aksam gec vakit ararim kocam gelip alir ya da ailemden biri..

Tum is hayatim boyu elin adamiyla yolculuk etmek sacma, birde ona borclu kaliyosun sanki oyle hissediyorum ben..
saçma.. iş yerinin aracı.. biz de iş yerinin personeliyiz.. ne diye mahcup olcakmışım.
o zaman taksiye de binmezsiniz siz elin adamı kullanıyor neticede ?
yani siz hiç mi haber izlemiyorsunuz? yeğenine, kendi öz çocuğuna tecavüz edenler var. elin adamı değilken ? bunlar ne o zaman.. tamamen zihniyet

saçma.. iş yerinin aracı.. biz de iş yerinin personeliyiz.. ne diye mahcup olcakmışım
Cunku ayni ortamda kalmak istemiyorum bu sekilde..ne diye basin agrisinki? Is yeri sana vermediyse o arabayi, o araba mudurunun. Ben sana benim yaptigim sekli anlattim.. surekli biriyle ise gitmek sknti bunu biliyorum bu yuzden yapmadim ben.

Taksiye binmiyorum evet sukur kendi vaditam var. Ayrica binmem gerekirse mutlaka duragi belli olan taksileri tercih ediyorum.

Ne yani elin adamina daha mi vok guvenelim yegenine taciz edenler varsa:) burda gecen okuduk kocasi karisina tecavuz etmis.. oyle dusunursen neler var .. ben kocama guveniyorum yolda beni taciz etmez herhalde :)

Son düzenleme:
Cunku ayni ortamda kalmak istemiyorum bu sekilde..ne diye basin agrisinki? Is yeri sana vermediyse o arabayi, o araba mudurunun. Ben sana benim yaptigim sekli anlattim.. surekli biriyle ise gitmek sknti bunu biliyorum bu yuzden yapmadim ben.
siz şu ' elin adamı' zihniyetinizi bırakmak için bir bakın kaç kişi öz kızına, öz bilemem nesine tacizde bulunmuş? hatta tecavüzde ?

Tipik "it itin ayağına basmaz" olayı.
Hale bak kadın olarak tacizden şikayetçi bile olamıyoruz.
Ne yapılır bilemedim ama başınızı dik tutun.

Bazı üyelere de yazıklar olsun.
Neden arabasına bindin öyle mi?
Her arabaya binişte tacizi tecavüzü hakkediyoruz yani. Pessss

siz şu ' elin adamı' zihniyetinizi bırakmak için bir bakın kaç kişi öz kızına, öz bilemem nesine tacizde bulunmuş? hatta tecavüzde ?
Yazdiklarimi okuyun yeterli hanfendi.. elin adamindan oz yegene nasil gectik? Sanki tacizi aklamaya calisiyorum gibi yaziyorsun. Elin adami 1 sucluysa bunu yapabilen dayi amca herneyse 10 sucludur benim nazarimda..bu kadinda boyle olsun istemezdi tabii.. olacak olan varsa toplu tasimada bile olur, ama bizler bu ihtimali en aza indirgememiz gerek diye dusunuyorum kendimizi korumak adina.. yoksa memlekette sapiktacok tacizcide

Tipik "it itin ayağına basmaz" olayı.
Hale bak kadın olarak tacizden şikayetçi bile olamıyoruz.
Ne yapılır bilemedim ama başınızı dik tutun.

Bazı üyelere de yazıklar olsun.
Neden arabasına bindin öyle mi?
Her arabaya binişte tacizi tecavüzü hakkediyoruz yani. Pessss
Dedikodu seklinde degilde keske resmi yoklardan sikayet etseydi ben onu savunuyorum hala..

Elin arabasında ne işi var deyince konu sahibini suçlamış oluyorsunuz. Gece tecavüze uğramış bir kadına "gece vakti dışarıda ne işi vardı, hakketti" demekle eş değer bu.

Zorunlu veya değil o arabaya binmiş olması adama taciz hakkı mı veriyor?

Konu sahibi arkadaşım önce patronunuzla konuşun, anlatın durumu. Umarım daha fazla mağdur olmazsınız.

Back
X