- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dedikodu seklinde degilde keske resmi yoklardan sikayet etseydi ben onu savunuyorum hala..
Bence de..kimseye anlatmadan belki ust yoneticelere gizlice anlatilabilirdiDedikodu seklinde degilde keske resmi yoklardan sikayet etseydi ben onu savunuyorum hala..
Kizlar merhaba
Is yerinde uretim mudurumuz tarafindan sozlu tacize ugradim
Bu olay beni is cikisi eve arabayla birakirken oldu fizigimin cok guzel oldugunu esimin cok sansli oldugunu vesaire gibi daha onceden ask yasadigi bir bayana benziyormusum bunlari soylerlen iki kelimesinden biri yanlis anlama sana asilmiyorum ama asilmak kelimesi hafif kaliyor adam bildigimiz sapik ertesi gun bu olanlari isyerinde 2 3 arkadasa anlattim ama firma sahibimizin haberi yoktu olay herkes tarafindan duyulmus firma sahibi cagirdi durumu anlattirdi cok sinirlendi ama durum su cok yayilmasindan biraz rahatsiz oldular nerdeyse ben suclu olucam bu olayi vozucez dendi ama is yerinden herkesle konusunca dedilerki ofelias bunlara belli olmaz bunlar seni bile gonderir bana asilan adam uretimin basi yani uretilen urunun tasarimcisi evlide ayrica cok kotu hissediyorum suan sizce boyle bir durumda ne yapmaliyim
Çok yazık değil mi?Şaka gibi
O bazı el adamlarıni yetiştiren anneler bulundu mu diyeyim
Utandım mi diyeyim
Okuduklarima İnasım gelmiyor mu diyeyim ne diyeyim bilemedim ama bu dünyaya ait olmadığım kesin
Yok ya...
Gerçekten çok üzüldüm ... Bunlar yüzünden konu sahibi hakliyken haksız işte... Bunlar yüzünden çoğu kadın sessiz kalıyor belki... Ne yalan söyleyeyim bir kızım var ve ben çok endiseliyim.Çok yazık değil mi?
Kadınlar taciz edilmeye mahkum şu ülkede çünkü el adamının arabasına binmiştir, gece hava almaya dışarı çıkmıştır, şort giymiştir, kahkaha atmıştır... Bu zihniyete göre, taciz eden değil, tacize sebep olduğu için kadın suçlu(!)... Üstelik bunu dile getiren yine hemcinslerimiz...
Yazık... Şaka gibi...
Bunlar yüzünden çocuk yapmayı bile düşünmüyorum. Ciddi ciddi düşünmeye başladım son zamanlarda bunu. Gitgide daha kötü hale geliyor ülkemiz, zihniyetler çok kötü.Gerçekten çok üzüldüm ... Bunlar yüzünden konu sahibi hakliyken haksız işte... Bunlar yüzünden çoğu kadın sessiz kalıyor belki... Ne yalan söyleyeyim bir kızım var ve ben çok endiseliyim.
Bunlar yüzünden çocuk yapmayı bile düşünmüyorum. Ciddi ciddi düşünmeye başladım son zamanlarda bunu. Gitgide daha kötü hale geliyor ülkemiz, zihniyetler çok kötü.
Yetiştirmek çok önemli. Kız çocuğu erkek çocuğu ayrımı olmadan, birbirine saygılı olabilmeyi aşılamalı ebeveynler ama maalesef kız çocuklarına kapat eteğini derken, erkek çocuğuna hatıra kalsın diye pipili fotolar çektiriliyor, hadi küfret ahahaha deniyor.
Allah kızınızı korusun. Tüm çocuklarımızı korusun.
Yani cunku bu sekilde calistigi yerde bu kadini bile suclayanlar olacak bu da gereksiz gerginlik yapacak kadinda.. dedikodu seklinde oldugu icinde bi sekilde istedigi sonuca ulasamayacak bence. Herkes niye takmis bu elin adami lafina :) babamin oglu degil ya, tabiiki elin herifi. Kadinlar kendilerini ne kadar koruyabilirse korusun bu gibilerden.Bence de..kimseye anlatmadan belki ust yoneticelere gizlice anlatilabilirdi