- 25 Haziran 2008
- 388
- 1.072
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet işten ayrılmalısın dedikodu alır başını gider.eşini dinle..madem herkesin haberi oldu ayrılırken de bi kaç kişiye söyle çok rahatsız oldum bu durumdan bu yuzden çıkıyorum. çünküü iftiraya da ugrayabilirsin günün birinde. yapmadıklarını yaptı gıbı gosterırler.Bir de oyle yapocaktin boyle yapicaktin demeye gerek yok hatalarimi biliyorum simdi ne yapmaliyim onu soruyorum isten ayrilmalimiyim
Katiliyorumİşte kadının kadına olan düşmanlığı konusunda acı bir örnek daha.. yok neden anlatmış da yok neden arabasına binmiş de tacizcide hiç suç yokmuş gibi kadını suçluyorlar.. bu kadın tacize uğramış ve sinmemiş korkmamış anlatmış işten çıkarılma durumunda da sonuna kadar hakkınızı arayın böyle cibilliyetsiz adamlara pabuç bırakmayın !
Isten onlar beni cikarmadan cikmayi dusunmuyorum yeni is arayisindayim iyi bir yer bulursam cikip gidicem ama simdi cikarsam ortaya bir sey atti ve kacti gitti olacak yenilmis gibi olucam o yuzden cikmiyorum beklicem bunun sonunda be olacak merak ediyorum. Herkes durumu biliyor ve benim arkamda bu zamana kadar gic bir husumetim olmadi bu insanla o yuzden neden iftira atayim. Herkes hakli oldugumu viliyor ama tek sorun adam uretimin basinda ve karfesi de bu sirkette calisiyor cesareti yok cikarmaya baska bir calisan olsa aninda cikarilmisti.