İş yerinde uğradığım durum

İlk iş yeriniz olduğu için böyle dangozlarla karşılaşınca hassaslaşmanız normal. Siz de onu şikayet edin kendini neden bu kadar yırtıyorsa

kız bişey olmaz itibarın öle hemen zedelenmesin çalışamazsın yoksa bu kadar kırılgan olma. umursama bazı şeyleri duyma

Anlamadığım şey oradakilere sizi kötü anlatmış ve şikayet etmiş ya ne demiş yani? Neyi anlatmış bu kadar.
Zaten ben bir şey yaparken doktor yok ya tabii diye beni küçük görmeye çalışanlar oluyordu.

Derin bir nefes aldım, arkadaşı onu koridora yollayınca öfkesini orada sürdürmüş oldu yani.
Bir şey bilmediğimi, davranışım vs hakkında saatlerce susmadı. Bağırma sesine merak eden herkes oraya doluştu iyice. Çoğu kişiyi de telefonla arayarak oraya çağırdı. Hatta toplantıdaki yöneticileri bile.. endişe duyduğum nokta aslında şikayet edip beni göndertmeye çalışacağını düşünüyorum. Diğer hemşireye yıllardır çok alışmışlar ve sevmişler. Sürekli onu istiyorlar. Yani sanırım hayatımda ilk çalıştığım işten kovulma düşüncesini bilmiyorum üzücü geliyor.

kız bişey olmaz itibarın öle hemen zedelenmesin çalışamazsın yoksa bu kadar kırılgan olma. umursama bazı şeyleri duyma
Tam da o gün çalışma saatimden erken gelmiştim. Ben erken geldim diye diğer hemşire de erken çıkmıştı. Olacağı varmış ya böyle bir olay da bana denk geldi..

Hatta olaydan birkaç saat önce diğer hemşire çıkmadan, personellerin beni sevdiklerini hakkımda onunla olumlu geri dönüşler olduğunu söylemişti.

Ama bu olaydan sonra personeller bir tuhaf bakmaya başladı. Bugüne kadar iyiyken bu kişinin beni kötülemesi yüzünden bir anda şu tavırlara maruz kalmam üzdü.

Merhaba. Öncelikle çoğunuzun bildiği bir mobilya mağazasında iş yeri hemşiresi olarak çalışmaktayım. Revirin hemen yan kısmı marangozhane. Bugün marangozhaneden bir personel az bir yükseklikten düşmüş. Düşerken bacağında biraz sıyrık oluşmuş. Hemen bölgeyi temizleyip buz uygulaması yaptık. Fakat takdir edersiniz ki revirde görüntüleme sistemi yok. Kırık vs varsa bile kesin bir şey demem mümkün değil. Bu nedenle hastaneye sevk veriyoruz. Tabii gündüz saatlerinde iş yeri hekimi de var ve bu tarz durumlarda dr olmadığında fotoğraf çekip doktorun da onayını alıyoruz.

Neyse ben doktora fotoğrafrağını atarken bir anda ekip arkadaşları ve grup liderleri odaya doluştular. Bir tanesi bana doğru yürüyerek biz de hani bi bilgi alsak ya!!! diye bağrınmaya başladı. Ben de sakin kalmak adına derin bir nefes aldım. Bu esnada göz hareketim onu rahatsız etmiş. O şekilde yapamazsın vs yapamazsın vs diye bağırmaya devam etti. Diğer arkadaşı onu koridora yolladı fakat koridorda bağıra bağıra beni herkese kötüleyerek rezil etmeye çalıştı. Saatlerdir ağlıyorum. İtibarım zedelenmiş ve herkes bana artık bir tuhaf,kötü bakıyor gibi. Sizce işten ayrılmalı mıyım. Gerçekten yaptığı şey çok ağırıma gitti.
Ne bağırdı mı aman Allah ım hemen istifa edin o densize de tazminat davası açın. Sizin gibi bir prensese nasıl bağırır, nasıl sesini yükseltir, inanılır gibi değil.

Mağaza müdürü dahil olmak üzere birçok insanı toplayıp beni onlara şikayet etti. Ve bir anda tuhaf bakışlar altında kaldım. Ben orada 2 aydır falan çalışıyorum o ise yıllardır ve herkesi tanıyor. Resmen tek kaldım. Ağzımı açıp saygımı da bozmak istemedim. Ama hak etmediğim bir tavır ve canımı sıktı çalışanlara bu şekilde lanse edilmek.
bişey olmaz unuturlar bir iki güne
çok rahatsız olduysanız müdürünüze sizde şikayette bulunun
insanlar da ters bakarsa baksın.. mesainizi bitirin çıkın

Ne bağırdı mı aman Allah ım hemen istifa edin o densize de tazminat davası açın. Sizin gibi bir prensese nasıl bağırır, nasıl sesini yükseltir, inanılır gibi değil.
Evet bağıramaz. İnsan gibi sorsun insan gibi cevabını alsın. Siz de insanları azarlayan, mobbing uygulayan kısımdansınız sanırım. Herkesin içinde bir insana bağırıp kötülemek normaliniz haline gelmiş.

Evet bağıramaz. İnsan gibi sorsun insan gibi cevabını alsın. Siz de insanları azarlayan, mobbing uygulayan kısımdansınız sanırım. Herkesin içinde bir insana bağırıp kötülemek normaliniz haline gelmiş.
Yoo mobing uygulayan grupta değilim ama biri bana bağırınca tası tarağı toplayıp kaçan grupta da değilim. iş hayatı öyle süt liman olmuyor malesef, her sesini yükseltene istifa edersek emekliliği göremeyiz.

Tam da o gün çalışma saatimden erken gelmiştim. Ben erken geldim diye diğer hemşire de erken çıkmıştı. Olacağı varmış ya böyle bir olay da bana denk geldi..

Hatta olaydan birkaç saat önce diğer hemşire çıkmadan, personellerin beni sevdiklerini hakkımda onunla olumlu geri dönüşler olduğunu söylemişti.

Ama bu olaydan sonra personeller bir tuhaf bakmaya başladı. Bugüne kadar iyiyken bu kişinin beni kötülemesi yüzünden bir anda şu tavırlara maruz kalmam üzdü.
kuzum bişey olmaz bence sen biraz alıngansın belki yanlış anlıyorsun hem baksalar bile umursama yoksa hiç bi yerde çalışamazsın bütün insan ilişkileri işleri böyle maalesef

Mağaza müdürü dahil olmak üzere birçok insanı toplayıp beni onlara şikayet etti. Ve bir anda tuhaf bakışlar altında kaldım. Ben orada 2 aydır falan çalışıyorum o ise yıllardır ve herkesi tanıyor. Resmen tek kaldım. Ağzımı açıp saygımı da bozmak istemedim. Ama hak etmediğim bir tavır ve canımı sıktı çalışanlara bu şekilde lanse edilmek.
Sizi şikayet etme sebepleri tam olarak nedir. Sanki bir şeyleri eksik anlatıyorsunuz gibi geldi

Sizi şikayet etme sebepleri tam olarak nedir. Sanki bir şeyleri eksik anlatıyorsunuz gibi geldi
Şikayet etme sebebi bana atarlı atarlı söylediği laflar karşısında derin nefes almam ve bu esnada göz hareketim rahatsız etmiş. Tek kelime bir cevabım olmadı. Bu şekilde.

Şikayet etme sebebi bana atarlı atarlı söylediği laflar karşısında derin nefes almam ve bu esnada göz hareketim rahatsız etmiş. Tek kelime bir cevabım olmadı. Bu şekilde.
Konu böyle ise istedikleri kadar şikayet etsinler. Siz asla bu konu yüzünden moraliniz bozulmuş gibi durmayın. İş hayatında daha çok zorluklarla karşılasacaksınız. Bende özel sektörden bıkıp istifa edip kurum sınavlarına hazırlanıyorum

Konu böyle ise istedikleri kadar şikayet etsinler. Siz asla bu konu yüzünden moraliniz bozulmuş gibi durmayın. İş hayatında daha çok zorluklarla karşılasacaksınız. Bende özel sektörden bıkıp istifa edip kurum sınavlarına hazırlanıyorum
Sanırım kendisi grup lideri. İş kazası sonucu başına iş gelmesinden korkmuş da olabilir. Tabii sinirini benden çıkarması gerekmez. Küçük bir revir odasından koca hastane imkanlarıyla hizmet beklemeleri beni çok yoruyor aslında ufak şeylere sabretsem de sonuçta kimse bağıramaz bu olay sabrımı zorladı.

Sanırım kendisi grup lideri. İş kazası sonucu başına iş gelmesinden korkmuş da olabilir. Tabii sinirini benden çıkarması gerekmez. Küçük bir revir odasından koca hastane imkanlarıyla hizmet beklemeleri beni çok yoruyor aslında ufak şeylere sabretsem de sonuçta kimse bağıramaz bu olay sabrımı zorladı.
Merak etmeyin zamanla alıcaksınız. İlerde böyle hanzolara karşı nasıl başa cıkacagınızıda ögreneceksiniz.

Atanırsanız bunun bin beterini yaşayacaksınız istifa etmek falan ne kadar abartı tepkiler öyle. Siz sağlık çalışanısınız ülkenin seviyeside belli çelik gibi sinirleriniz olmalı. Bir tane öküz böğürdü diye de sizin değeriniz azalmıyor.

Amirinüz kimse gidip konuşsanız olur mu? Bu tavırdan çok rahatsız olduğunuzu söyleyin bence. Saygısızlığı anlatın. Uzun zamandır orda duran ve herkesi tanıyan biriyle baş etmesi çok zordur. İnsanlar ona inanır, milleti nasıl manipüle edeceğini de çok iyi bilir. Bence altında kalmayın bu durumun.

Amirinüz kimse gidip konuşsanız olur mu? Bu tavırdan çok rahatsız olduğunuzu söyleyin bence. Saygısızlığı anlatın. Uzun zamandır orda duran ve herkesi tanıyan biriyle baş etmesi çok zordur. İnsanlar ona inanır, milleti nasıl manipüle edeceğini de çok iyi bilir. Bence altında kalmayın bu durumun.
Evet bugün işe gitmedim ama bugün o kişiyle konuşmuşlar. Koridorda bağrındığı falan anlatmamış tabii :))

Back
X