vay bee
ilk o mu açıldı sonradan :26::26::26:
ben ne yapmalıyım sence canım açılsam nasıl olur ?![]()
Evet ilk o açıldı ben hiç bişey yapmadım.biraz uyangacım bu konularda.çekmek yerine iterim aslında.o da emin olamadığı için istifa etti zaten :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vay bee
ilk o mu açıldı sonradan :26::26::26:
ben ne yapmalıyım sence canım açılsam nasıl olur ?![]()
tek korkum bu ya hayır derse ya asla olmaz derse..
ama bana akıl verirken sanki onu sevdiğimi biliyor gibi akıl veriyordu sanki sen adım at ben gerisini halledicem der gibiydi bilmiyorum belki de öyle olmasını istediğim için bana öyle geliyordu hep![]()
Kapanmak konusunda içinden geldiği zaman kapanmalısın zaten. Birisi için açılıp kapanmak bana göre yanlış. Ee içinden de geliyorsa sorun yok.
Yaş farkı önemli değil. Ki fazla yaş farkı yok. Dış görünüşü boşver. Kim ne derse desin duymazsın. Sen sevdikten sonra gerisi faso fiso canım.
Bence biraz daha beklemelisin. Hatta sen ona zarf at. Senin hoşlandığın kimse yok mu gibisinden sen olsan açılmazmıydın? Karşı taraftan mı beklerdin gibisinden ağzını ara ama direk söyleme. Belki de iyi bir arkadaşını kaybedersin.
Bence bu aşkı kalbine göm.
Şuan aşık olduğun için herşey sana toz pembe geliyor. İleride ilişkiye başladığınız da uyumsuz bir çift olarak çok mutsuz olacaksın. Hele ki evlendikten sonra.. Acı ama gerçek.
Hakkında hayırlısı olsun.
ben buna benzer birkaç soru sordum canım ..
Durakta beklerken o gün
Dedim sen evlenmeyi neden ters buluyorsun dedim cevabı aynen şu şekildeydi :
"İnsan ne için evlenir bir şeyleri paylaşmak için ,bak biz ne güzel saatlerce oturup muhabbet ediyoruz sıkılmadan neden çünkü paylaşacak şeylerimiz var
bende paylaşacak şeyler bulduğum bir insanla evlenmek isterim tabii " aynen bu cümleyi kurdu gülümsedim bende bilmiyorum ne demek istedi acaba
Merhaba Kızlar ,
KK' ı Uzun zamandır takip ediyorum ama bir gün derdim olunca üye olacağımı hiç düşünmemiştim ..
Ben özel bir tekstil şirketinde çalışan bir bayanım .. İşe başlayalı 1,5 yıl oldu benimle aynı ay içinde işe başlayan bir adam vardı Hüseyin..
İş yerindeki tüm genç olanlar çok iyi arkadaş olduk birlikte yemeklere gitmeler öğle aralarında yürüyüşler vs. vs. kızlı erkekli bir grup olduk yani..
Son 7-8 aydır ben Hüseyin'e karşı inanılmaz yoğun hisler beslemeye başladım aslında başından beri vardı ama itiraf edemiyordum kendime bile çünkü o kadar zıttız ki birbirimize karşı ..Mesela o kapalı bir bayanla evlenmek ister ailesi annesi babası kapalı bir gelinleri olsun isterler ama ben açık biriyim ,o 33 yaşında ben 26 yaşındayım .O yaşından olduğundan büyük bende yaşımdan olduğumdan küçük gösterdiğim için yaş farkımız -9-10 yaş gibi algılanıyor dışarıdan..o iri yarı ben minyon tipliyim.. Hatta o evliliğin mantalitesine inanmayan kadınlara güvenmeyen bir adam.
Tüm bu olumsuzlukların yanında benim duygularım giderek artıyor ve giderek ondan başka bir şey düşünemez hale geldim..
Ailem ayrı bir dert beni istemeye gelenler oluyor onları neden reddettiğimi sorup duruyor..
Geçen gün bir iş yemeğimiz vardı Hüseyin ile ben aynı durakta kaldık evlerimiz yakın birbirine çünkü beni istemeye gelenler olduğunu biliyor evlilikten öyle muhabbet açıldı durakta daha önce de şey demiştim "Ben birinden hoşlansam aşkından ölsem bile asla gururumdan itiraf edemem söyleyemem demiştim" onu hatırlattı bana sen böyle devam edersen çok kaybedersin sevmek sevilmek güzel şeyler bence içinde kalmasındansa söylemelisin falan filan diye konuştuk epey bi..
Ben tabii gözlerine baktıkça eriyorum o fark etmiyor bilmiyorum belki de fark ediyor benim gözüm bir şey algılamadığı için..,
Ben onun yanındayken çok mutlu huzurlu harika oluyorum onu keşfettim ve artık ondan başka bir şey düşünemez hale geldim
Arada mesaj atıyorum ben ona senin durakta söylediklerinin gerçek olmasından çok korkuyorum diye epey bir mesajlaştık..
Şu an düşündüğüm tek şey acaba itiraf etsem nasıl olur pişman olur muyum ,yada itiraf etmezsem herhangi biriyle evlenip daha mı çok pişman olurum kafayı yiyecek hale ulaştım..
İtiraf etsem nasıl tepki alırım sevip sevmediğini bile bilmiyorum ama ben bazen iş yerinde ona bakarken dalıp gidiyorum göz göze gelip kaçırıyoruz bakışlarımızı
Her birinizin yorumları benim için çok önemli &değerli lütfen yol gösterin sizce ne yapmalıyım itiraf etmeli miyim :18::18::18::18:
Sevgiler ,,
Anladım o zaman onun da sana karşı duyguları var.
Bizde eşimle aynı yerde çalışıyoruz. Hatta şirkette tanıştık. İlk gördüğümüzde bi etkilenme oldu. Dikkatimi ve ilgimi çekmek için bayağı çabaladı. Hatta samimi olduğumuz arkadaşlar taklacı güvercin lakabını bile taktılar :)
Bende ona karşı boş olmadığım için 1,5 sene çok yakın arkadaşlarımız hariç şirkette kimse anlamadı. Hatta biz şantiyede çalışıyoruz. Düşün 500 kişilik yerde çaktırmadık1,5 sene sonunda nişan ve 1 aylık evliyim :)
Bırak karşı taraf adım atsın. :) Peşinden koşsun sonrasında çok keyifli oluyor :)
Adam artık anlamamışsa bi sorun vardır bence. Gayet ima etmişsin zaten.
Onun da sana karşı hisleri varsa açılır zaten, ben bekle sen başlatma derim.
Sormak istediğim, bu evleneceğim insanın kapalı olmasını isterim demesi sizin ilk başta tanıştığınız zaman mı söylendi yoksa siz bişeyler ima ettikten sonra mı?
Eğer bunu yakınlarda söylediyse senin kriterlere uymadığını, umudunu kesmeni ima etmiş olabilir.
Merhaba Kızlar ,
KK' ı Uzun zamandır takip ediyorum ama bir gün derdim olunca üye olacağımı hiç düşünmemiştim ..
Ben özel bir tekstil şirketinde çalışan bir bayanım .. İşe başlayalı 1,5 yıl oldu benimle aynı ay içinde işe başlayan bir adam vardı Hüseyin..
İş yerindeki tüm genç olanlar çok iyi arkadaş olduk birlikte yemeklere gitmeler öğle aralarında yürüyüşler vs. vs. kızlı erkekli bir grup olduk yani..
Son 7-8 aydır ben Hüseyin'e karşı inanılmaz yoğun hisler beslemeye başladım aslında başından beri vardı ama itiraf edemiyordum kendime bile çünkü o kadar zıttız ki birbirimize karşı ..Mesela o kapalı bir bayanla evlenmek ister ailesi annesi babası kapalı bir gelinleri olsun isterler ama ben açık biriyim ,o 33 yaşında ben 26 yaşındayım .O yaşından olduğundan büyük bende yaşımdan olduğumdan küçük gösterdiğim için yaş farkımız -9-10 yaş gibi algılanıyor dışarıdan..o iri yarı ben minyon tipliyim.. Hatta o evliliğin mantalitesine inanmayan kadınlara güvenmeyen bir adam.
Tüm bu olumsuzlukların yanında benim duygularım giderek artıyor ve giderek ondan başka bir şey düşünemez hale geldim..
Ailem ayrı bir dert beni istemeye gelenler oluyor onları neden reddettiğimi sorup duruyor..
Geçen gün bir iş yemeğimiz vardı Hüseyin ile ben aynı durakta kaldık evlerimiz yakın birbirine çünkü beni istemeye gelenler olduğunu biliyor evlilikten öyle muhabbet açıldı durakta daha önce de şey demiştim "Ben birinden hoşlansam aşkından ölsem bile asla gururumdan itiraf edemem söyleyemem demiştim" onu hatırlattı bana sen böyle devam edersen çok kaybedersin sevmek sevilmek güzel şeyler bence içinde kalmasındansa söylemelisin falan filan diye konuştuk epey bi..
Ben tabii gözlerine baktıkça eriyorum o fark etmiyor bilmiyorum belki de fark ediyor benim gözüm bir şey algılamadığı için..,
Ben onun yanındayken çok mutlu huzurlu harika oluyorum onu keşfettim ve artık ondan başka bir şey düşünemez hale geldim
Arada mesaj atıyorum ben ona senin durakta söylediklerinin gerçek olmasından çok korkuyorum diye epey bir mesajlaştık..
Şu an düşündüğüm tek şey acaba itiraf etsem nasıl olur pişman olur muyum ,yada itiraf etmezsem herhangi biriyle evlenip daha mı çok pişman olurum kafayı yiyecek hale ulaştım..
İtiraf etsem nasıl tepki alırım sevip sevmediğini bile bilmiyorum ama ben bazen iş yerinde ona bakarken dalıp gidiyorum göz göze gelip kaçırıyoruz bakışlarımızı
Her birinizin yorumları benim için çok önemli &değerli lütfen yol gösterin sizce ne yapmalıyım itiraf etmeli miyim :18::18::18::18:
Sevgiler ,,
itiraf edin bence. bana öyle geliyorki oda size karşı boş değilmadem aynı ortamda yemeklere falan gidiyosunuz onu düşündüğünüzü hissettirin. mesela hüseyin şununda tadına bakmak ister misin gibi
yada isyerine kurabiye kek gibi şeyler yap götür ilk ona tattır.hayat aşktan uzaklaşmak için çok uzun değil.
hem anlattıklarında ben çok olumsuz şeyler çıkarmadım. ailesi kapalı olabilir sende sınırında giyinirsin tesettür olmasada.
bir kere hayat görüşünüz ve aile yapınız farklı. sen açıksın. o kapalı bayan istiyor.Merhaba Kızlar ,
Sevgiler ,,
ciddi misiniz ?
Çok Gel-Gitler yaşıyorum aslında...Bir yanım söyle ki gitsin diyorum sonra bir yanım sakın diyor yapma..
Bilmiyorum korkuyorum üzülmekten :18:
hayır derse bana halim nice olur onu hele hiiiiççç bilmiyorum ki:26::26:![]()
hayır derse kaybedeceğin hiç birşey olmaz. eğer cevabın olumsuzsa kimseye söyleme içinde kalsın. bundan sonra düşüncelerimden uzaklaşırım dersiniz. inan bana belki oda kızlara güvenmediği için çekiniyodur.belkide sizin düşündüklerinizi oda düşünüyordur bilemezsiniz. ama hayat beklemeye gelmez. hem yaşınızda gelmiş. onun ailesinin bi kız aramadığını nerden biliyosun
. acele ettt
![]()
![]()
![]()
hayır derse kaybedeceğin hiç birşey olmaz. eğer cevabın olumsuzsa kimseye söyleme içinde kalsın. bundan sonra düşüncelerimden uzaklaşırım dersiniz. inan bana belki oda kızlara güvenmediği için çekiniyodur.belkide sizin düşündüklerinizi oda düşünüyordur bilemezsiniz. ama hayat beklemeye gelmez. hem yaşınızda gelmiş. onun ailesinin bi kız aramadığını nerden biliyosun
. acele ettt
![]()
![]()
![]()
Aynı işyerinde ilişki yaşamak inanılmaz zor. Aşkına karşılık alsan eskisi gibi rahatca arkadaş ortamındaki gibi davranamicaksın, gruptaki diğer arkadaşların da ona göre biraz daha dikkat edecekler snnle olan muhabbetlerine -yengemizsin artık mantığıyla :)
Karşılık alamazsan Hüseyin'den bu sefer sen eskisi gibi şen şakrak olamayacaksın arkadaş gurubunuzda-işyerinizde, huzursuzluk oluşacak arada ister istemez.
Ama her halukarda sevmediğin biriyle evlenme fikrindense duygularını açıp yada belli edip ona durumu farkettirmeden bence çok daha iyi olur.
Hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun :)
evet ama adam çok olgun biri hem yaş itibariyle hem de diğer her konuda benim ona aşık olmamdaki en büyük etkenler çok güven verici kızlara kadınlara karşı aşırı düşkünlüğü yok ve 5 vakit namazını kılan bir adam (bu devirde böylesi zor) bunlardan çok etilendim ben tam benim istediğim özelliklerde![]()
bir kere hayat görüşünüz ve aile yapınız farklı. sen açıksın. o kapalı bayan istiyor.
sen bunu kabul edecek misin. onun istediği gibi olacakmısın.hoş bu içten gelir ama yinede baştan sonu belli olayın. bu olmaz. sen bence duygularına gem vur.