Hayırlı günler herkese .. son zamanlarda yaşadığım taciz karşısında ıs yerinde çalışan midur ve yetkililere bildirdiğim taciz karşısında eve gönderildim 1 hafta kadar biz çözeceğiz olay büyümesin mantığıyla.. 1 haftadır ne arayan var ne soran.. yapan adamı işten cikarmislar ,beni de .. yarın gidip tutanak tuttuklarını imza vermem gerektiğini söylediler ıs yerinden.. Bu haksızlığı başka kadınlara da yapmış öncesinden o yaptığı kişiyi cikarmamislar mesela beni cikarmislar çıkış için bir belgeye imza atmadım.. olay büyümesin şikayetçi olma.biz çözecez dedikleri beni de çıkarıp olayın üstünü örtmek.gibi geliyor
.aile avukatimizla konuştum .. adam ile ilgili tutanak tutulmuştur sen de çıkarıldıktan imza atmana gerek yok niye atasın dedi.. olay büyümeden is yerindekilerw söyledim sadece .. tacizden kastım sözle ve birkaç el hareketi bu arada .. böyle bir durumda neden ben de çıkıyorum bilgisi olan ?? Telefonda.konustum.is yerinden 1,2 yetkiliyle cikarildim mi ona göre avukatimla gelecegim diye .. avukatı karıştırma yarın konuşuruz dediler .. çıktın veya çıkmadın demediler .. yüzde 90 çıkarıp üstünü kapatacaklar adamın bu 3. Olayı falanmis ... daha önce de birini hamile bırakıp evlenmiş ordan .. başka kadına da yapmış bana yaptıklarını aylar önce.. kadın susmuş ben meydana çıkarınca o da söyledi böyle böyle diye .. haklıyken haksız duruma düşmek.istemiyorum
. İmza vs konularında avukatım atma dedi .. sizce me yapmaliyim