iş yerinde zam olayı..

elanurum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2008
487
17
96
43
İstanbul
eski konularımı okuyanlar bilir,çalıştığım yerde hem önmuhasebedeyim,hem satıştayım,hem satın almada,hem sekreterlik hemde çay temizlik işleri vs. hepsi bende..1-2 mühendis vardı onlarda patronlara dayanamayıp çıktılar şimdi ben kaldım 2 de patronum
burda çalışmaya başlayalı tam 1 yılı doldurdum,haklı olarak maaşıma zam istedim,patron biraz kendimizi toparlayalım bir iki iş kazanalım dedi ve bana tüm gün surat yaptı
alt tarafı 100 lira zam yapacaktı hemde tek çalışana,onu bile çok gördüler..
tabi ben suskun salak hakkını savunmaktan aciz bir kişi olarak buna da he dedim..çok sinirliyim ya
çıksam hemen iş bulurum ama verdikleri maaş çevreye göre iyi,haftasonum tatil,tam vaktindede alıyorum maaşımı ama 100 liradan da kaçar mı bir insan ya..bu patronların paracı oluşlarından nefret ediyorum..uyuzlar..

haftasonu tatılse ıs arayın bakalım daha ıyısını bulursanız cıkarsınız yok bulamazsanız el mahkum calısın.deneyın sansınızı.sonucta okadar ısı yapıpta 100 lıra zam olmaması benıde sınır ederdı.yada soyle yap ben bıyerde calısıyodum uzunca zamanda calıstım orda maas dıyelım 500 lıra.ben 1 aysonuna kadar 50-100 neyse devamlı para alıyodum cunku yetmıyodu maasım.maasıma karar vermıstım ay sonuna kadar 600 cekıyodum.her ay devredıyodu bu 100 lıra.bu rakamları ornek dıye verdım.bı sure sonra patronum cagırdı maasına zam yapmıssın dedı anladı durumu tabı ben yetmıyo falan dedım geveledım.hoooop benım maas ıstedıgım rakam oldu.

benim patronu tarif ettiniz bıraksanız günahını bile parayla satacak para mevzusuna gelince hep dinden imandan bahseder ne alaka halen çözmüş değilim malesef patronlar böyle bütün işi yaptırıyorlar ama zama gelince kaçacak yer arıyorlar bence daha güzel iş bulursanız çıkın kolay gelsin

Hemen iş bulurum sanma şekerim bende hemen iş bulurum diyordum 8 aydır işsizim... Sadece 100 TL için çıkmayı düşünme yaparlar elbet bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…