• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iş yerindeeeee.....

karşısındaki insana "insanlık namına" farkında olmadığını düşündüğü bir konu hakkında uyaran adamı sapık ilan eden zihniyetinizi! çok sevin.. e mi arkadaşlarım..

karşısındaki insana "insanlık namına" farkında olmadığını düşündüğü bir konu hakkında uyaran adamı sapık ilan eden zihniyetinizi! çok sevin.. e mi arkadaşlarım..
Bu edebiyat sökmez kimseye artık.Herkes her şeyin farkında.:36:

Erkek-kadın fark etmez, uygunsuz görülen bir durum varsa uyarılmayı tercih ederim kesinlikle, şahsen rahatsız olmam.

Ancak er kişiden genel olarak hoşlanmıyorsam veya hatunlara karşı genel tavrından şikayetçiysem öyle biri tarafından uyarılmak istemem. Haddini de bildiririm elimden geldiğince.

Sizin durumunuzda, iyi veya kötü niyetli olduğunu ayıramadığım birinin beni uyarmasından rahatsızlık duymazdım açıkçası. Bana göre anormal bir açıklık yoksa da hıhı teşekkürler der işime devam ederdim.

Adam altı üstü size söylemiş ama kötü niyet taşıdığını nerden anladınız. .bence ön yargıda kötü birşey

ona mı kalmış atletinin askısının görünütüsü...

tuhaff.. ben olsam sanane derdim işine bak derdim..

piss sapıkk senimi izliyor işi gücü yok :53:
nuri alço modelleri bunlar hiç bozulma :33: cnm göz kırp geç :34:

Sanırım sizin eksik okuma probleminiz var.. :) Ben atletimin gözükmesinden ne utanacam derken size dedim zaten.. Adama demek istesem yüzüne karşı derdim.. Çünkü bazı yorumlarda yok utanabilceğinizi düşünmüş olabilir yok siz adama degilde o goruntuyu verdiginiz icin (ki kazara ayip degil) kendinize kiziyorsunuz denilmiş..

Buarada sahiden sanane atletimdeeen oramdaam buramdaaan.. İyi niyetli mi kötü niyetli mi hakkında fikrin yoksa ne diye konuma yorum yaparsın be muhtereeem.. :) Neyse galiba sizin hemcinslerinize karşı yılların birikimi vardı onu kusmuş oldunuz..

Terbiyenizi takinin, burasi babanizin ciftligi degil. Saga sola cemkiremezsiniz boyle.
Bizeneyse konu acmasaydiniz.
Ne insanlar var ya. :ssz:

Back
X