İş yerindeki arkadaşı cinsel ilişki rüyada görmek

Bana da benzer bir şey oldu asla ilgimi çekmeyen bir tip ve o şekil bir rüya gördüm ve saçma sapan o günden beri adama farklı bakıyorum diyorum ki bilinçaltımın bildiği bir şey var herhalde

Bana da benzer bir şey oldu asla ilgimi çekmeyen bir tip ve o şekil bir rüya gördüm ve saçma sapan o günden beri adama farklı bakıyorum diyorum ki bilinçaltımın bildiği bir şey var herhalde
Adama bakarken aklıma geliyor bugün kafayı yicem ahahaha unutmam lazım bunu asla olmayacak bi tip

İş yerimde normal arkadaş olarak gördüğüm ilgimi çekmeyen hoşlantı hissetmediğim birisi var . 4 yıldır tanışıyoruz dün gece onu eski sevgilimle yaşadığımız ilişki gibi rüyamda gördüm.garipti yani öpüyordu vs ben pek istemiyor gibiydim ayrıyız çünkü ilişkiye girmek istediğinde iktidarsızdı yapamıyordu. Eski sevgilimde öyleydi ilişkide penisi sertleşme olmuyordu. neden böyle bir rüya gördüm bugün adamın yüzüne bakamadım çok garipti
Bilinç altı.Çok takmayın,hiç sevmediğim hatta oynadığı dizilerde mafya karakterli bir aktörle rüyamda evlenmiş çocuk yapmıştım öyle saçma sapan işte. Adamı yolda görsem yolumu değiştiririm.....

Bekarken rüyamda kimlerle kimlerle sevişirdim ohoooo… evlendim rüyalar da nikahlandı heralde, orda da kocamla sevişiyorum.

Olur yani öyle kafaya takılacak bir şey değil.

Benim de kırk yılda bir rüyama başkası girdiği oluyor onda da heyecan yapıyorum ckdkdk
Geçen gün birine ulaşmaya çalışıyoruz eşimle adam duvar ördü bize. Ama önemli bir mevzumuz var fazla tanışmıyoruz. Eşim biraz stalk yaptı. Dedi ki bana bu adam çapkın bir tip İşi bilen biri bunu yola getirir iki dakkada.
Bu lafın üstüne adam benim rüyama gir. Ben adama yola getirdim. Gayet de çözdük işimizi ama rüyamda dkdkdkkd

Back
X