- 5 Kasım 2023
- 281
- 187
- 23
- 27
Merhaba arkadarlar öncelikle ben 2 sene önce çalışıyordum evlendikten sonra bıraktım eşim istemedi neyse benim düğünüm kışın oldu ve ben iş yerindeyken 5 arkadaşla çok samimiydik özellikle içlerinden birini kendi ablam gibi severdim kavga etsek bile hemen pişman olur ozur dilerdik birbirimizden konu bu değil ama samimilikten bahsettim.
Neyse benim ne nisanima nede düğünüme geldiler bekledim ama gelmediler.
Gecen o 5 kişiden içinden biri daha nişanı vardı gitmişler düğünü vardı gitmişler
Ablama attım resmi abla çok kırıldım beni hiç sevmiyorlarmiydi dedim
Ablamda takma neyine takiyorsun bosver belkide gelemediler eşleri izin vermedi bilemezsin dedi
Bende insan sevdiğinin yanında olmazmi kardeşi gibi gördüğün yanında olmazmi dedim.
Bu arada ben onların içinden birinin kinasina gittim.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Belki niye takiyorsun diyeceksiniz ama biz 8 yıl boyunca boyleydik yani o yüzden
Neyse benim ne nisanima nede düğünüme geldiler bekledim ama gelmediler.
Gecen o 5 kişiden içinden biri daha nişanı vardı gitmişler düğünü vardı gitmişler
Ablama attım resmi abla çok kırıldım beni hiç sevmiyorlarmiydi dedim
Ablamda takma neyine takiyorsun bosver belkide gelemediler eşleri izin vermedi bilemezsin dedi
Bende insan sevdiğinin yanında olmazmi kardeşi gibi gördüğün yanında olmazmi dedim.
Bu arada ben onların içinden birinin kinasina gittim.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Belki niye takiyorsun diyeceksiniz ama biz 8 yıl boyunca boyleydik yani o yüzden