iş yerindeki cahiller

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
hani derler ya akıllı düşmandan değil cahil dosttan kork diye ne doğru bi laf. o kadar tecrübe edinmeme rağmen hala aynı hataları yapıyorum. herkesi kendim gibi sanıyorum. ya çokkk ama çook cahil insanlar var. iş yerinde anlamsızca benle konuşmayan bir kızla tartıştım biraz önce. keşke hiç ama hiç muhattap olmasaymışım bana laf attığında.. hayattımda böyle seviyesizce tartışan biri görmedim. konuşamıyo dinlemiyo bile... iş yerinde hergün yüz yüze bakacağım ( malesef ) biriyle böyle bi duruma düştüğüm için kendime çok kızıyorum şu an..

her iş yerinde var...bende de var...muhattap olmamak en güzeli...kudurtuyorum onları :KK53:

o kadar kızgınım ki kendime muhattap olduğum için :KK43: iş yerinde bu tarz durumlarda kalan arkadaşlar ne yapıyorsunuz. kız o kadar cahil ki yapılan espiriyi bile gerçek sanmış..

her iş yerinde var...bende de var...muhattap olmamak en güzeli...kudurtuyorum onları :KK53:
insan sandım derdini anlamaya çalıştım bi çirkefleşti ki sorma.. mahalle kavgasına çevirdi olayı. aileme aldığım terbiyeye binkere şükürler olsun..

ohoo her yerde var onlardan, valla ben sallamıyorum ama bana karşı bilerek artislik yaparsada haddini bildiririm, ama gerçekten çok saçma sapan insanlar oluyor iş yerlerinde

insan sandım derdini anlamaya çalıştım bi çirkefleşti ki sorma.. mahalle kavgasına çevirdi olayı. aileme aldığım terbiyeye binkere şükürler olsun..

ıyy...boşver bidaha muhattap olmamaya bak

aman bir kere olmuş. bizde de var öyle dengesiz. konuşmuyorum. muhatap olmuyorum...

benim içimden kalkıp saç baş dalasım geliyor :KK11:. ama ben içimdeki kötü sesi susturuyorum.

Bunlar her yerde olan durumlar. Bazı insanlar sırf bu tip durumlarla beslenir. Çok yüz yüze gelmemeye bak. O kendi yoluna sen kendi yoluna.

hani derler ya akıllı düşmandan değil cahil dosttan kork diye ne doğru bi laf. o kadar tecrübe edinmeme rağmen hala aynı hataları yapıyorum. herkesi kendim gibi sanıyorum. ya çokkk ama çook cahil insanlar var. iş yerinde anlamsızca benle konuşmayan bir kızla tartıştım biraz önce. keşke hiç ama hiç muhattap olmasaymışım bana laf attığında.. hayattımda böyle seviyesizce tartışan biri görmedim. konuşamıyo dinlemiyo bile... iş yerinde hergün yüz yüze bakacağım ( malesef ) biriyle böyle bi duruma düştüğüm için kendime çok kızıyorum şu an..
O yokmuş gibi davranın bu saatten sonra bak nasıl sırnaşarak yanına gelecek tecrübeyle sabittt :KK53:

sorma ya bide konuşuyorum tek bi hakaretim yok kalkmış bana çirkefleşiyosun diyo!!! dedim sen ne diyosun tam mahalle kavgası olucaktı toparladım ama çok gerildim..
Bi kere baslamissin yolacaktin gacicin saçlarını bi daha cesaret edemezdi :KK14:

Şiddete hayır :KK20:

O yokmuş gibi davranın bu saatten sonra bak nasıl sırnaşarak yanına gelecek tecrübeyle sabittt :KK53:
bi kere yaptı bişeyler o aynen öyle yaptı yanaştı hadi dedim işyerindeyim uzatmayayım konuyu.. ama bundan sonra yok allah düşmanın bile akıllısını versin..

Benim etrafım öyle insanlarla kaynıyor az önceki konuşmamızı aktarayım

cahil arkadaşım 1: ya anlamıyorum x kişisini nasıl müdür yaptılar ya ben olmalıydım ya da syes

cahil arkadaşım 2: syes olsaydı onu müdüre olarak kabul etmezdim

ben : neden kabul etmezsin

cahil arkadaşım 2: Çünkü bayansın, bayan birine saygı duymam, kabul etmem

ve ikisinin pis gülüşmeleri

X