- 1 Eylül 2014
- 319
- 593
- 33
kızlar merhaba. işyerindeki ablanın bazı huyları var ki kayınvalidelere taş çıkartır. ben iş yerinde yeniyim 5 ay oldu gireli. ben işi iyice kavrayınca da diğer 2 kızı çıkarttılar ben tek çalışıyorum. abla ve benden başka bayan yok. abla da beni yoldaş bildi her molada vıdı vıdı asla susmuyor. yalnız bir kötü huyu var inanılmaz dedikodu yapıyor işçiden alıp bana benden alıp patrona vs herkese herşeyi anlatıyor. zaten bir dedikodu yapmıyorum ama işime de çok karışıyor. 24 senedir bu firmada çalışıyormuş tamam bazı şeyleri görüyor biliyor ama muhasebeye bile karışmak nedir?
kızlar o dosyaları oraya koymuyorlardı.
bakkalın faturalarını çıkart geciktiriyorsun adamın parasını
maaşları hesapla bana da söyle sonra
ona o kadar para vermiyoruz biz öyle bişey yok
bu liste böyle uzar gider. kendi işini de elinin ucuyla yapıyor. bugün dedim ki abla sen temizliği bitirdin de benim masayı silmedin. e çalışıyorsun diyor. abla ben her gün senden önce geliyorum zaten siliniyor bu masa diyorum sen bana ne demek istiyorsun diyor. dün çok yağmur yağdı yarım saat geciktim hemen patrona muhasebeci kız her gün geç kalıyor demiş. patron çağırdı hemen kartı gösterdim tamam kızım yine de böyle dikkat et hep dedi. ben bu kadınla ne yapacağım kızlar yaşlı kadın kırmak istemiyorum ama tahammülüm kalmadı 5 aydır
kızlar o dosyaları oraya koymuyorlardı.
bakkalın faturalarını çıkart geciktiriyorsun adamın parasını
maaşları hesapla bana da söyle sonra
ona o kadar para vermiyoruz biz öyle bişey yok
bu liste böyle uzar gider. kendi işini de elinin ucuyla yapıyor. bugün dedim ki abla sen temizliği bitirdin de benim masayı silmedin. e çalışıyorsun diyor. abla ben her gün senden önce geliyorum zaten siliniyor bu masa diyorum sen bana ne demek istiyorsun diyor. dün çok yağmur yağdı yarım saat geciktim hemen patrona muhasebeci kız her gün geç kalıyor demiş. patron çağırdı hemen kartı gösterdim tamam kızım yine de böyle dikkat et hep dedi. ben bu kadınla ne yapacağım kızlar yaşlı kadın kırmak istemiyorum ama tahammülüm kalmadı 5 aydır