iş yerindeki çaycı abla :(

Net olun, işinize karışmamasını söyleyin. tamam kırmamak istiyorsunuz ama kırılıyorsunuz

YAHU AYNI bizim burdaki çaycı bayan
temizlik ve caylara bakması lazım onun dısında herseyi yapmak için burnunu sokuyor
yani bir gıcıgım kadına sormayın gitsin
benide kıskanıyor sürekli benimle ugraşmak istiyor
inanın onla ugraşmaktan stres oluyorum cogu zaman

inanın benle si...k yarıştırmak için ölüyor
ben cok mesafeliyim işimi yapıyorum hiç konusmuyorum
bu sefer hep soguk savas içindeyiz herzaman tetikteyim

SİMDİ BENİM ODAMI SİLECEK TAMAM MI
ben cıkıyorum hava almak için dısarıya
cık sen cık diyor arkamdan duyuyorum haaa söylediğini
hadi suna ne denir dönsem cevap versem demedim der o kadar
şer...siz

allah bu tür insanlardan korusun herkesi onları bildiği gibi yapsın
benim iyi bir semtte oturuyorum
ve işim evime yakın yaşam tarzımı biliyor
kendi varoş denilecek bir yerde gecekonduda oturuyor
benim hayatım ona batıyor
beni elinden gelse gömecek yaa bunu hissediyorum
bu tür yılan gibi sinsilerin allah serrinden korusun:dua::nazar:

Yaş başka iş başka. Eğer teyze orada caycilik yapıyorsa işine bakmalı, başka bir şeye karismamali.
Siz konusturmayacaksiniz. Herkes işine baksın , bunları konuşmak doğru değil diyeceksiniz.

Sizinle dedikodu yapmaya çalışıyorsa "ben böyle şeyler konuşmak istemiyorum" dersiniz
Sizi şikayet ettiyse "beni şikayet mi ettin?" diye sorarsınız
İşinize karışıp duruyorsa "ben mi bu iş için maaş alıyorum sen mi" dersiniz
Karşınızdakine tavır koyamadıkça böyle çok üzülürsünüz. Yaşı kaç olursa olsun. Saygısızlık etmeden sınırlarınızı çizmelisiniz.

peygamber sabrı mı var sizde? şimdiye çoktan icabına bakmıştım kadının. bakamamış olsam 5 ay içinde çoktan eeeeh yeter beee diye başlayan bi konuşma yapmıştım. saygı da bi yere kadar.

Benim başıma da aynen anlattıgınız gibi bir olay geldi.
Ilkbaşlarda ben hep alttan aldım hem yeniydim hem yaşına hürmeten.
Ama olaylar başka tarafa dogru gitmeye gitti. En son bana iftira atınca benim kayış koptu. Büyük felan dinlemedim azarladım bagırdım kadına. Bir daha da haddini bildi.
Hepsi bizim taviz verdigimizden kaynaklanıyor.

patrona şikayet etmişsin diye konuyu açıp mesafeyi koyardım siz sonuçta iş için oradasınız hatır gönül işi 2.planda olmalı bence

kızlar merhaba. işyerindeki ablanın bazı huyları var ki kayınvalidelere taş çıkartır. ben iş yerinde yeniyim 5 ay oldu gireli. ben işi iyice kavrayınca da diğer 2 kızı çıkarttılar ben tek çalışıyorum. abla ve benden başka bayan yok. abla da beni yoldaş bildi her molada vıdı vıdı asla susmuyor. yalnız bir kötü huyu var inanılmaz dedikodu yapıyor işçiden alıp bana benden alıp patrona vs herkese herşeyi anlatıyor. zaten bir dedikodu yapmıyorum ama işime de çok karışıyor. 24 senedir bu firmada çalışıyormuş tamam bazı şeyleri görüyor biliyor ama muhasebeye bile karışmak nedir?
kızlar o dosyaları oraya koymuyorlardı.
bakkalın faturalarını çıkart geciktiriyorsun adamın parasını
maaşları hesapla bana da söyle sonra
ona o kadar para vermiyoruz biz öyle bişey yok
bu liste böyle uzar gider. kendi işini de elinin ucuyla yapıyor. bugün dedim ki abla sen temizliği bitirdin de benim masayı silmedin. e çalışıyorsun diyor. abla ben her gün senden önce geliyorum zaten siliniyor bu masa diyorum sen bana ne demek istiyorsun diyor. dün çok yağmur yağdı yarım saat geciktim hemen patrona muhasebeci kız her gün geç kalıyor demiş. patron çağırdı hemen kartı gösterdim tamam kızım yine de böyle dikkat et hep dedi. ben bu kadınla ne yapacağım kızlar yaşlı kadın kırmak istemiyorum ama tahammülüm kalmadı 5 aydır :KK43:

Onu bunu kırmıyayım derken, sen paramparça olursun:kahve:Haddini bildir ki :KK20: yerini bilsin:kahve:

Back
X