İş yerindeki kişiliksiz sahsiyet

Evli olduğunu saklıyor demişsiniz ama yazdıklarınızdan bu sözünüzü destekleyen birşey okumadım. Adam yüzük takmiyor demişsiniz çevremde evli olup yüzük takan erkek çok nadirdir. Muhasebe bölümündeki kadın evli olduğunu biliyormuş. Çocuklarının resmi telefonunda ekran resmiymiş zaten. Nasıl gizliyor anlamadım :kahve:

Gameking Gameking herkes bugün öğrendi muhasebedeki kadın da biz de resmi bugün gösterirdi o da şaşırdı sen evli mıydın çocuğun var bir de iki tane dedi gereksiz yere gizleme gereği duymus

İse girerken görüşmeleri bu muhasebedeki bayan yapıyor herkese soruyor ise girerken erkek ya da bayan fark etmiyor ailenle birlikte mi yaşıyorsun bekar misin evli misin diye maaş ve sigortalarını burası yatırıyor kuryelerin onların bağlı oldukları aracı firma veriyor maaş ve sigortalarını ondan kadın da sasirdi

Adamin gizlediğini nereden cikarttiniz. Yüzüğünü takmayan bir sürü insan var. Kendi kendinize kurmuşsunuz, sonra da sinirlenmişsiniz. Kendi halinde birini evli olduğunu saklayan pislik bir adam olarak görüyorsunuz.

siz adamın hareketlerinden sözlerindenden size yazıyor zannetmişsiniz de sizin "oo yengemizle mi konuşuyorsun" lafınız gereksiz olmuş
bu her dilde "karşı tarafı yoklamaktır" çünkü
adam da siz onun özel hayatını soruyorsunuz iş atıyorsunuz sanmıştır, kabaca söyledim ama böyle yani
adam zaten "tipiniz" değilse, zaten "ilginiz" yoksa evli olduğunu öğrenmeden önce tersleyivereydiniz, resmen evli olduğuna bozulmuşsun gibi duruyor, ilgisi hoşunuza gitmişti belki de..

Ortada bir şey yokken, adama yakıştırılan kişiliksiz sıfatı ne çirkin.
Kaldı ki, bende yğzük takmam. İş yerinde de yeni gelen birinin etrafına evliyim dediğini duymadım.
Tanışırsın, muhabbet sırasında geçerse öğrenirsin yosa zamanla zaten ortaya çıkar.

herkes yüzük takmak zorunda değil ki. ayrıca kişiliksiz bi hareketi yok. mesafe koymayan başta sizsiniz.

Üniversitedeyken selam veren herkesin kendisinden hoslandigini düsünen bir kizcagiz vardi. Nedense aklima o geldi:KK12:

Bana kimse evli gibi durmuyorsun der
Gerçi evli gibi nasıl durulur , olunur ben bilmiyorum .
Yüzükte takmıyorum
Herkese evliyim ben demek zorundayı mıyım şimdi ?
Kaldı ki adam belki dillendirmeyi sevmiyor
Evlilik sonuç olarak , dillendirilecek yanı yok.
Bence siz bu adamdan hoşlandınız evli olduğunu öğrenincede ne pislikliği kaldı ne mikropluğu .
Yoksa sizlere ne adamın eşinin yaşından başından

Adam evli diye bozulmussunuz gibi geldi bana. Saklamamis ki evli oldugunu,coluk cocugunun resmini ekran resmi yapsa nolur yapmasa nolur. Evrak getiren adam evli olsa nolur olmasa nolur,saklasa nolur saklamasa nolur. Ben sizi takintili buldum her konunuzda oldugu gibi

huvese sen her şeye çok anlam yüklüyorsun.

eski konularını da biliyorum ya eski nişanlının kınasının olacağı salonda o akşam kına olmayacağını öğrenip ayrıldılar diye sevinerek konu açmıştın. patronun ne yapsa gelip buraya yazıyorsun,iş yerindekileri de çok takıyorsun.

adam iyi ya da kötü bilemeyiz biz ama seninle bir olayı yok yani takma bu kadar insanları sal biraz.

Ne yalan söylim öyle. Bi durumda bende sevinirdim, aile dostumuzun oğluyla aramızı yapmaya çalıştılar olmadı...çocuktanda çok hoşlanmıştım ama önce ilgilenir gibi oldu sonra hiç mesaj atmadı ... Çok üzülüyorum ya.

Ne yalan söylim öyle. Bi durumda bende sevinirdim, aile dostumuzun oğluyla aramızı yapmaya çalıştılar olmadı...çocuktanda çok hoşlanmıştım ama önce ilgilenir gibi oldu sonra hiç mesaj atmadı ... Çok üzülüyorum ya.

onun konusunda çift evliydi. evlenen bi çiftin düğününün olmamasından zevk duymuştu bence sağlıklı değil. konumuz da bu değil zaten.

Back
X