- Konu Sahibi dreamnight
Ben bu konularda kaderciyim...eger bu isten kismetin bitmisse baskalarinin engellemesine bile firsat olmadan ayrilirsin ama kismetse iki dunya bir araya da gelse ayrilmazsin.Su ana kadar benim ayagimi kaydirmak isteyenleri hep ALLAHIMA havale ettim Allahim onlara beni unutturacak dertler ver diye ...inan Guzel Rabbim kendileriyle ugrasmaktan benimle ugrasamaz hallere koymus...Kendini yiyip bitiren surekli sikayet eden insanlar itici durur...Kimse kimsenin lafiyla caliskan basarili calisanini atamaz hatta korur.Ayinesi istir kisinin lafa bakilmaz demis atalarimiz...yeni gelen kiza hic kotu davranma daima profesyonelce daima ama daima isle ilgili teknik konularda konus bilgiclik yapma taslama sormasini bekle cok caliskan ol insanlar isine erken gelen caliskan gayretli tiplere cok saygi duyarlar...Bir bakmissin ikisi birbirine dusmus sen kiymetlenmissin.Ama mazlum olmak kolay degil...Sabir ve gayretin harmanlanmasindan demir bir leblebidir...Cok geveze tiplere dedikoducu damgasi vurulur.Patronun sana isin icin para veriyor baska bir sey icin degil. fitneci tipleretrafimizdaki insanlar tarafindan sen bilmiyorlar zannetsende insanlardaki 6.histen dolayi bilinirler.Evinde mutlu ol ve hep tebessum et bir dusmani en cok eritecek tavir daima tebessum eden mutlu bir rakiptir vesselam
Son düzenleme: