İŞ yerindeki sıkıntılarım

konunu okuyunca bi sakız reklamı aklıma geldi patronunu duymuyodu bi bayan sakız cığnerken :p
şaka bi yana bence mesafenizi iyi ayarlayamamışsınız baştan size bağırma hakkını vermişsiniz halbuki böyle bişeye hakkı yok patron bile olsa . iş yerinde baba kız abi kardeş ilişkilerini çok gereksiz buluyorum şahsen

Valla bazı insanlar iyi niyeti haketmiyor. ben bütün işlerimden pat diye çıktım:) o anki yüz ifadelerini görmek herşeye değer.

sen ona karşı birşeyler yapmışsın önce oda sana yapmış ve yapmaya devam ediyor..elin mahkum çalışçaksın çünkü borç almışsın ondan..

14 gün izin çok değilki.
ayrıca o senin hakkın tabiki kullanacaksın.
bence zaten 4 ay kalmış sabret, işini yaptıktan sonra sana kimse bişey diyemez.
kimseye bulaşmadan gününü doldur çık.

14 gün izin çok değilki.
ayrıca o senin hakkın tabiki kullanacaksın.
bence zaten 4 ay kalmış sabret, işini yaptıktan sonra sana kimse bişey diyemez.
kimseye bulaşmadan gününü doldur çık.
evet bende oyle yapmayı düşünüyorum ama bazen vurup kapıyı çıkasım geliyor. :S

ne işi bu, neden soruyorum bazı işler 14 günlük full izni kaldıramayabilir
patronuna da anlam veremedim madem evlenince çalışmasın diyecek, o zaman neden bekar bi kızı işe alıyor
ben olsam evlenince çalışmayacak birini işe almam, çünkü onu yetiştidiğim emek birini bulur bulmaz boşa gidecek, burda yine ne iş yaptığın devreye giriyor tabii

Patronunuzla olan ilişkiniz bana da çok gereksiz geldi. Benim babam da böyleydi çalışanlarına karşı, ama bizimkilerin hepsi erkekti siz bayansınız üstelik, bence iş ortamında mesafe şart. Şimdi çalıştığım şirkette patronum 18 yaşından beri yanında olan adamla bile iş dışında konuştuğunu görmedim. Oğullarıyla bile iş dışında konuşmuyor kesinlikle en doğrusu. Neyse, şuan borçlarınızdan dolayı katlanmalısınız, ve konuşun en azından son kalan günlerinizi bir nebze de olsa huzurlu bir ortamda geçirebilmeniz için..

ben muhasebeci olarak çalışmaya başladım sonra da malzeme için firmalar arası teklif verme işiyle uğraşıyorum.

Back
X