Herkes bunu düsünüyor. Yaptığı bir etkinliğe katılamamıştım hafta sonuydu bide 3 gün önceden söyledi.O kadar zamansız bir vakitti. Hafta sonunun planı coktan yapılmıstı.Katılamıyorum dedim nezaketen.katılmıyosunuz demisti ki okulun nerdeyse her etkinligine katılmışımdır.Katılan arkadaşlar tırstık mecbur katıldık dediler Haksızlık karşısında susmak dogrumu yalaka olmayı hic bir zaman beceremedim.Yapıma aykırı.Bence ses çıkarma.
Devletteyim.Devlet okulunda mı öğretmensiniz? Gerçi devlet de olsa özel de olsa müdüre hiç bulaşmayın direkt olarak size bir şey söylemediği sürece.
Devletteyim.
Cnm çok müdürle çalıstım ama bunun gibi uslupsuzce konuşan görmedim.Dıger okullarda açık varmış .Görevlendirme gönderecek aklınca soruşturma filan yok kimseye açacağı.Ben mümkün olduğunca uzak duruyorum kendisinden üstüme düşen ne varsa yaparım vicdanı sorumluluk yükü çok fazla ögretmenligin cocuklar icin cok ugrasıyorum. Bir etkinlige katılamadım . Hafta sonu düzenledi izinsiz resmi olmayan ve cocuklarla bir etkinlik.Katılamiyorum dedim Katılamıyorum değil katılmıyosun diye sesini yükseltti .Çok dengesiz bir adama ayrıca fazlaca egoist.Aklı sıra korkutacak. müdürlerin çoğu bunu yapıyor zaten. özellikle de eğitim öğretim yılının başında bir ahkam kesip bağırıp çağırıyorlar bu gözdağı 3-4 ay idare eder diyorlar. güya otoriteyi disiplini bu şekilde sağlayacaklar. Öğretmeni gönderebilmesi için önce soruşturma açması lazım. ki soruşturmalık bir mevzu olduğunu sanmıyorum zaten soruşturma lehinize de sonuçlanabilir. öyle kafasına göre falan öğretmeni gönderiyorum diyemez. sadece okulda mobbing uygular ve öğretmen de dayanamayıp tayin ister gider. ve Sizden bahsedip bahsetmediğini de bilmiyorsunuz o yüzden hiç üstünüze almayın ki sizi kastetse bile üzerinize almayın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?