• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İş yerindeki sorunlar

hesna35

Guru
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2013
586
811
303
Merhaba kknın akıllı hatunları Arkadaşlar bir okulda öğretmenim. Bizim okulun bir grubu var yazıştığı geçen gün müdür hayal kırıklığına uğradığını bazı arkadaşların çalışmasından memnun olmadığını onlarla çalışmak istemediğini onları gönderecegine yönelik bir yazı yazdı. Doğrusu müdürle hic bir sıkıntım yok cok bulasmamaya çalışıyorum aslında üstüme düşen neyse yaparım.Dersimi iyi anlattıgımı düşünüyorum ama bu üslubu cok cirkin geldi. Yönetmeliği biliyorum.Kafasına gore adam gönderemez. Haksızlığa dayanamam. imali laflara hic gelemiyorum. Toplantıda konusurken ne demeliyim yada hic konusmayayım mi ?

Son düzenleme:
Sahsiniza yonelik bir itham degilse hic sivrilmeye gerek yok derim. Ama isminiz gecerse tabiki kendinizi savunmak kadar dogal birsey yok.

Bence ses çıkarma.
Herkes bunu düsünüyor. Yaptığı bir etkinliğe katılamamıştım hafta sonuydu bide 3 gün önceden söyledi.O kadar zamansız bir vakitti. Hafta sonunun planı coktan yapılmıstı.Katılamıyorum dedim nezaketen.katılmıyosunuz demisti ki okulun nerdeyse her etkinligine katılmışımdır.Katılan arkadaşlar tırstık mecbur katıldık dediler Haksızlık karşısında susmak dogrumu yalaka olmayı hic bir zaman beceremedim.Yapıma aykırı.

senle alakali bir olay degil giib gorunuyo, mantik ses cikarma sivrilme diyor ama mudurun tavri cok cirkin, ulu orta ilan etmesi, isim evrmeden ehrkesi zan altinda birakmasi falan. insan bikac sey soylemek ister, ama ne yazikki mudurun aga oldugu boyle bir ortamda soyleyemez :(

Devlet okulunda mı öğretmensiniz? Gerçi devlet de olsa özel de olsa müdüre hiç bulaşmayın direkt olarak size bir şey söylemediği sürece.

Aklı sıra korkutacak. müdürlerin çoğu bunu yapıyor zaten. özellikle de eğitim öğretim yılının başında bir ahkam kesip bağırıp çağırıyorlar bu gözdağı 3-4 ay idare eder diyorlar. güya otoriteyi disiplini bu şekilde sağlayacaklar. Öğretmeni gönderebilmesi için önce soruşturma açması lazım. ki soruşturmalık bir mevzu olduğunu sanmıyorum zaten soruşturma lehinize de sonuçlanabilir. öyle kafasına göre falan öğretmeni gönderiyorum diyemez. sadece okulda mobbing uygular ve öğretmen de dayanamayıp tayin ister gider. ve Sizden bahsedip bahsetmediğini de bilmiyorsunuz o yüzden hiç üstünüze almayın ki sizi kastetse bile üzerinize almayın bence.

Aklı sıra korkutacak. müdürlerin çoğu bunu yapıyor zaten. özellikle de eğitim öğretim yılının başında bir ahkam kesip bağırıp çağırıyorlar bu gözdağı 3-4 ay idare eder diyorlar. güya otoriteyi disiplini bu şekilde sağlayacaklar. Öğretmeni gönderebilmesi için önce soruşturma açması lazım. ki soruşturmalık bir mevzu olduğunu sanmıyorum zaten soruşturma lehinize de sonuçlanabilir. öyle kafasına göre falan öğretmeni gönderiyorum diyemez. sadece okulda mobbing uygular ve öğretmen de dayanamayıp tayin ister gider. ve Sizden bahsedip bahsetmediğini de bilmiyorsunuz o yüzden hiç üstünüze almayın ki sizi kastetse bile üzerinize almayın bence.
Cnm çok müdürle çalıstım ama bunun gibi uslupsuzce konuşan görmedim.Dıger okullarda açık varmış .Görevlendirme gönderecek aklınca soruşturma filan yok kimseye açacağı.Ben mümkün olduğunca uzak duruyorum kendisinden üstüme düşen ne varsa yaparım vicdanı sorumluluk yükü çok fazla ögretmenligin cocuklar icin cok ugrasıyorum. Bir etkinlige katılamadım . Hafta sonu düzenledi izinsiz resmi olmayan ve cocuklarla bir etkinlik.Katılamiyorum dedim Katılamıyorum değil katılmıyosun diye sesini yükseltti .Çok dengesiz bir adama ayrıca fazlaca egoist.

DeVlettin okulundan nadı gönderiyormuş. Orası onun şirketi sizde işçisi misiniz? Kaldı ki öyle bile olsa kafasına göre gönderemez. Size bulaşırsa cevabını verin.

Back
X