İş yerindeki sorunlu yöneticiler

Daphne85

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2010
5.358
294
363
İstanbul
Merhaba kızlar, patronlarımdan çok memnunum ama bir yöneticim var ofiste muhasebedeki arkadaş hariç herkese pislik muamelesi yapıyor.Kendisi 2 sene öncesine kadar burada sekretermiş şimdi organizasyon departmanın yani benimde çalıştığım bölümün yöneticisi olarak çalışıyor.O zamanlar ofiste 4 kişilermiş.İşler büyüğünce hanımefendiyi yetiştirmişler.Patronun biri diğer şehirdeki ofise gitti diğeride uğramıyor ofise.Farklı şehirdeki patronum gitmeden önce çok mutluydum ama o gidince buda 360 derece döndü.Yeni evlenecek olmasam kimseyi çekecek halim yok ama şimdilik mecburum.Benim gibi yönetici ya da patronları sorunlu olanlar var mı?

ay anlamadığım nokta başkasının işinde yöneticisin neyin havasını atıyosun gün gelir koyulursun kapının önüne var böle gıcıklar benim eski iş yerimdeki arkadaşta öleydi emirler yağdırırdı ben dayanamayıp çıkmıştım

senin ihtiyacın var belli hiç sallama gün gelir oda anlar bakarsın hatasını...

O kapının önüne konulmayacağını iyi biliyor.6 sene sekreterlik yapmış 2 senede yöneticilik yapıyor yani orada 8 senedir bulunuyor.Kazancım iyi olmasa bir saniye durmamda birde kpss yi bekliyorum.

ay allah yardımcın olsun canım fazla muhattap olma ozaman. hiç belli olmaz dünya işi bu bi hata yapar geri dönemez sen biraz daha sabret öyleyse bende kpss bekliyom

Merhaba. Uzun seneler çok sorunlu iş yerlerinde çalıştım. Para ihtiyacım her şeyin önündeydi . Çalıştığım firmaların birinde anlattığın gibi 3-4 kişi vardı, kemik kadroydu onlar, herşeyi yaptılar psikolojik baskı, yalan, riya, iftira, tuzak kurma hatta hırsızlıkları bile ispat edildi ama ispat eden kişi işten çıkarıldı. Bu anlattıklarımın benzeri olayları 7-8 sene boyunca yaşadım. Ama şimdi çok memnun olduğum bi iş yerindeyim. Ben çok sert ve tahammülsüz biriydim, sabretmeyi öğrendim. Şimdi orda edindiğim tecrübeleri kullanıyorum, hani bi laf varya pire için yorgan yakılmaz. Bir iki karaktersiz için hakkının yenmesine izin verme, kısa sürede yeni fırsatlar çıkar merak etme....

malesef canım her ıs yerınde bu tarz ınsanlar var.bunlar ben patroncuk dıyorum.patrondan cok patronculuk oynarlar.ısyerıyle ılgılı bır sorununuzda asla sızın tarafınızda olmaz her zaman yonetım tarafındadır.ama unutmasınlar kı bugunun yarını da var.

ne oldum delisi olmuş o biraz. her yerde çıkıyor böyle tipler. hazmedememişlikten kaynaklanıyor. allah kolaylık versin size.

Sürekli bir kusur arama sorunu var ve kendini savunma hakkı vermiyor.Ağzını burnunu büküp kafasını çevirip gidiyor.O zaman deliriyorum işte.

Sürekli bir kusur arama sorunu var ve kendini savunma hakkı vermiyor.Ağzını burnunu büküp kafasını çevirip gidiyor.O zaman deliriyorum işte.

aynı sorun benım de eskı ıs yerımde vardı .patronumuz otorıter dı ama kıbar bır ınsandı .ama bızım bolumun sefı bıldıgınız kenar mahalle agzıyla konusan sonra dan gorme ne oldum delısı olmus ,kendını buyuk bır nımetten goren .sureklı kendını oven ,sureklı etrafındakılerı asagılayan bırıydı .ayy aklıma geldı yıne sınırlerım bozuldu .hayatım da hıc kımseye gıcık olmadım o kadına oldugum kadar.sureklı kusur arar ,hele bır de kafayı sana taktıysa hıc bır kusur bulmasa bıle ,senın ozelıne gırer .orn ;bana bır kere suzancıgım yatagını topladın mı bıle demıstı :53:komık bılıyorm ama kadın zavallım kafayı benımle bozdu .kusurda bulamyınca nereden catacagını sasırmıstı .ıcım de ukte kalmıstır ıkı laf soyleyıp de cıkmadım yaa .sımdıkı aklım olsa var ya neler soylerdım o kadına:57:

Son düzenleme:
ayyy sanki resmen yaram deşildi..
2 ay önce bu nedenden işimden ayrıldım..
Benimde sorunum müdürle anlaşamamdı.. O kadar kaba anlayışsız bir adamdi ki anlatamam..
çok çalıştım zamanında çok emek verdim bölge müdürümüz sayesinde ve müdür yardımcımız sayesinde şef oldum,
ama daha fazla katlanamadım ona o kadar zor bir durum ki anlatamam..
çok emek verdim yeni gelen herkesi nerdeyse ben yetiştirdim..
Ama o ne yaptı hepsini görmezden geldi hep daha fazlasını istedi.. Dayanamadım bende..
Başka şubeye de geçebilirdim işim iyiydi ama on bile düşünemedim nasıl sinirlendiysem :)))
şimdi ne mi oldu 2 güne bir arayıp geri çağırıyor ama asla gitmem :)))

Back
X