- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
Merhaba kizlar.
1bucuk yildan bu yana 182 cagri merkezinde calisiyorum. 10bucuk saat ve haftada gunleri belli olmayan 2gun tatilim.
O kadar yorucu ki. Gunde max 220 cagri aliyorum. Normal gunlerde 180-200 arasi degisiyor.
O kadar tukendim ki. Takim lideri baskisi vatandas yogunlugu molalari ayarlama derken bir bakmisim tukenmisim... Saclarim stresten dokuluyor
Randevu yok diye bagiran vatandasa ses yukseltemiyosun. Elbette yukseltmemeliyiz ama asiri baski halinden dolayi artik robota dondum. 1 saat normal mola 30dk yemek molasi var. Yetmiyor yetmiyor. Cok agir sartlari cok...
Bu yuzden surekli ihtar aliyorum molalari astigim icin...
Vardiyali calisiyorum.
3vardiya var.
Sabah 8 aksam 6bucuk.
Sabah 9 aksam 7bucuk.
Oglen 12 aksam 10bucuk.
Bazen iki hafta ust uste 12ci olabiliyoruz yogunluga bagli
Molaya cikarken takim liderleri kolundan tutup nereye diye uyarabiliyorlar
gururum cok inciniyor yapamiyorum artik....
Maasi da aman aman iyi degil. 1400 tl civari
Artik cok bittim kizlar....
Lutfen beni teselli edecek bir seyler soyleyin...
Bakin bu gece 10bucukta gidecegim sabah 7bucukta cikacagim. Gece vardiyasindayim. Bu da 2 ayda bir filan geliyor. Bekarim ama seneye dugunum var. Para biriktirmem gerek ama ben cok tukenmis hissediyorum
Tesekkur ederim simdiden...
1bucuk yildan bu yana 182 cagri merkezinde calisiyorum. 10bucuk saat ve haftada gunleri belli olmayan 2gun tatilim.
O kadar yorucu ki. Gunde max 220 cagri aliyorum. Normal gunlerde 180-200 arasi degisiyor.
O kadar tukendim ki. Takim lideri baskisi vatandas yogunlugu molalari ayarlama derken bir bakmisim tukenmisim... Saclarim stresten dokuluyor

Randevu yok diye bagiran vatandasa ses yukseltemiyosun. Elbette yukseltmemeliyiz ama asiri baski halinden dolayi artik robota dondum. 1 saat normal mola 30dk yemek molasi var. Yetmiyor yetmiyor. Cok agir sartlari cok...

Bu yuzden surekli ihtar aliyorum molalari astigim icin...
Vardiyali calisiyorum.
3vardiya var.
Sabah 8 aksam 6bucuk.
Sabah 9 aksam 7bucuk.
Oglen 12 aksam 10bucuk.
Bazen iki hafta ust uste 12ci olabiliyoruz yogunluga bagli

Molaya cikarken takim liderleri kolundan tutup nereye diye uyarabiliyorlar

Maasi da aman aman iyi degil. 1400 tl civari

Artik cok bittim kizlar....
Lutfen beni teselli edecek bir seyler soyleyin...
Bakin bu gece 10bucukta gidecegim sabah 7bucukta cikacagim. Gece vardiyasindayim. Bu da 2 ayda bir filan geliyor. Bekarim ama seneye dugunum var. Para biriktirmem gerek ama ben cok tukenmis hissediyorum

Tesekkur ederim simdiden...