2016nin sonundan beri fır firmada çalışıyorum idari işlerden sorumluyum. İş saatleri 8.30-18.30. söyle ki evime çok yakın değil her gün giderken 25 dk otobüs 15 dk metro 15 dk yürüyorum. Otobüsü kacirirsam çok daha fazla. Yol bı şey değil acikcasi gözümde ama hiçbir gün tam zamanında isten çıkamıyorum artık tahammülüm kalmadı geç çıktığım 5 dk bile gozume batıyor. Bugun mesela 2 çıkış saati patron tam çıkış saatine 10 dakika kala geldi. İstediğinde gelsin benim karışmak gibi bir niyetim yok ama bende kölesi değilim. tam masamı topladım Şunlara tahsilat makbuzu kes şu firmanın faturasını getir şu numarayi ara iş programını getir (normalde bu tarz bı şey istenmiyor istense hazır tutarım) sinirlerim bozuluyor hep bu şekilde cumartesi günleri bı o olmadığı zaman "vaktinde" cikabiliyorum geneli hep buçuk oluyor anca. Hafta içi de bu şekilde tam üstümü giyip kapıdan çıkarken çevrildiğim de oldu gereksiz diğer gün yapılacak şeyler için 40-50 dk beklediğim de. Ama geç gelsen....
Çok abartiyorum belki ama çok bunaldım. 4 kişi çalışıyoruz normalde bırisi doğum iznine çıktı diğeri yıllık iznini kullanıyor. Diğer kız çok garip geliyor. Kapıdan girer bir gün bile günaydın demek yok ben diyince genelde ya çok sessiz diyor ya da ben duymuyorum. Güler yüzlü olmasını ya da iyi anlaşmamızı beklemiyorum. Hiç konuşmasak çok daha iyi çünkü bı normal davranıyor bı aşırı tavırlı
ama tavırları garip geliyor.
Hanımlar ilk isim olduğu için belki de çok tahammülsüz mü davraniyorum? Çok genel bir soru olacak ama sizin iletisiminiz nasıl iş yerinde?
Çok abartiyorum belki ama çok bunaldım. 4 kişi çalışıyoruz normalde bırisi doğum iznine çıktı diğeri yıllık iznini kullanıyor. Diğer kız çok garip geliyor. Kapıdan girer bir gün bile günaydın demek yok ben diyince genelde ya çok sessiz diyor ya da ben duymuyorum. Güler yüzlü olmasını ya da iyi anlaşmamızı beklemiyorum. Hiç konuşmasak çok daha iyi çünkü bı normal davranıyor bı aşırı tavırlı
ama tavırları garip geliyor.
Hanımlar ilk isim olduğu için belki de çok tahammülsüz mü davraniyorum? Çok genel bir soru olacak ama sizin iletisiminiz nasıl iş yerinde?