• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İs yok,para yok,koca huysuz sora ben niye mutsuzummmm

gulfemgul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
81
30
3
İs guc yok evlenmedrn once daha rahatyim istedm gbu harcardim hesap yapmak zorunda hissetmzdim ama artk cok bunaldim hersey ustuste geldi yoruldum hergun ayni yemek temuzlik kavga bu hayatı yasamak zorunda miyim. Mutsuxum yorgunum kirginim dalginim biktim yildim artik hayat bni cok boguyo herjes mutlu bi benim mi derdim var :KK14::KK14::KK14:

İs guc yok evlenmedrn once daha rahatyim istedm gbu harcardim hesap yapmak zorunda hissetmzdim ama artk cok bunaldim hersey ustuste geldi yoruldum hergun ayni yemek temuzlik kavga bu hayatı yasamak zorunda miyim. Mutsuxum yorgunum kirginim dalginim biktim yildim artik hayat bni cok boguyo herjes mutlu bi benim mi derdim var :KK14::KK14::KK14:
:110:kimse yok mu ya

Evlenen kadınların hepsi aynı seylerden şikayetci merak etme yalnız değilsin.

Dur destur konuyu bir dakika önce açmışsın, yeni üyesin nesin ne değilsin bi anlayalım. Işık hızıyla çalışmıyor ki bu ellerde, mazot yakmıyor ki.

Neden iş güç yok, eşin de sen de işsiz misiniz? Önceden çalışır mıydın yoksa şu an mı işsizsin anlat hele. Ne diyek bilmeden...

Inşallah geçer bu günler bende yaşadım işsizlik parasızlık zor sevginize sahip çıkın allah yardım eder sen dua etmeyi bırakma yeter ki

Dur destur konuyu bir dakika önce açmışsın, yeni üyesin nesin ne değilsin bi anlayalım. Işık hızıyla çalışmıyor ki bu ellerde, mazot yakmıyor ki.

Neden iş güç yok, eşin de sen de işsiz misiniz? Önceden çalışır mıydın yoksa şu an mı işsizsin anlat hele. Ne diyek bilmeden...
K.bkamayn cok doluyum.kocam calisyr ama ailesi onu yillarca somurdugu icin hic birikim yok ve borc cok biktum artj bnde is bulmayrm kocamla da surejli catisma halndyz hersgden kavga cikaryr cok bunaldm artk

Herjes ole degil bazilari kopek gbi davranuyot ama adam kedi gbi uysal oluyot akilli kadınlar taktik versin

istisnalar kaideyi bozmaz bacım.
cok nadirdir öyle karısının dediğini yapan. Gerçi yapsada bu sefer maddiyat öenmli oluyor.
karışık işler bunlar içine girmeyen bilemez ama anneler kızlarına evlenme diyor ya dogru diyor.

Inşallah geçer bu günler bende yaşadım işsizlik parasızlık zor sevginize sahip çıkın allah yardım eder sen dua etmeyi bırakma yeter ki
Sevgi olmasa asla katlnamam ama artk bni cok yordu bazen bitsin isturm hep fedakrlk eden taraf bnm artk biktum herşey düzeleceğini dha kktu oliyor

istisnalar kaideyi bozmaz bacım.
cok nadirdir öyle karısının dediğini yapan. Gerçi yapsada bu sefer maddiyat öenmli oluyor.
karışık işler bunlar içine girmeyen bilemez ama anneler kızlarına evlenme diyor ya dogru diyor.
Aynen bana da dediler ama seviyom deyip evldndm sevgi saygizuslga birakti yerini

K.bkamayn cok doluyum.kocam calisyr ama ailesi onu yillarca somurdugu icin hic birikim yok ve borc cok biktum artj bnde is bulmayrm kocamla da surejli catisma halndyz hersgden kavga cikaryr cok bunaldm artk

Aslında maddiyattan önce çözülmesi gereken başka sorunlar var anladığım kadarıyla. Eş ailesi sorunu, altını deşersek KV, KP ve daha neler çıkacak. İşte o sorunlar çözülmeden de maddiyat çözülmüyor maalesef.

İyi kötü bir iş bulmanız da başka çözüm yok, eğer eşiniz aileci ve aileye para yediren bir tipse ondan hayır gelmeyecektir. Israrla, yana yakıla, iş ayırt etmeden başlayın bir yerden bakalım. Ünv mezunumusun?

Aslında maddiyattan önce çözülmesi gereken başka sorunlar var anladığım kadarıyla. Eş ailesi sorunu, altını deşersek KV, KP ve daha neler çıkacak. İşte o sorunlar çözülmeden de maddiyat çözülmüyor maalesef.

İyi kötü bir iş bulmanız da başka çözüm yok, eğer eşiniz aileci ve aileye para yediren bir tipse ondan hayır gelmeyecektir. Israrla, yana yakıla, iş ayırt etmeden başlayın bir yerden bakalım. Ünv mezunumusun?
Evet ama uni mezunu bile olana is yok lise mezunu ariyolar cogu yerde. Evet kv kp de biktrdi bni hakkimi helal etmiyorum onlar yuznden de cok bozuldu huzurumuz kacti

çalışıyor olsan güzel akıllar verirdim de çalışmıyorsun . e eşin çalışıp sen evde oturunca bütün bu ev işleri sana kalıyor. e tüm gün evde aynı işler bunalıyorsun ve eşinle kavga ediyorsun. kesinlikle bir işe girmelisin. hem paranı kazanırsın hem de sosyal bir hayatın olur. giremiyorsan da bir hobi edin bence. durmadan kavga gürültü eşin de eve yine kavga edicez diye düşünerek enerjisisz gelir bu sefer betere gider durum.

Bende çalışmıyorum ama eskiden çok rahat bi hayatım vardı gezme tozma anlamında. Şimdi öyle değil bi kızım var e bide hamileyim sabah 7 de bi kalkıyorum kahvaltı hazırlamak için gece 2 e kadar ayaktayım. Hergün yemeğim 3 çeşit hazır olur evi topla,çamaşır,bulaşık,sil,süpür kızı öğlen kreşten al onun beslenmesiyle ilgilen öğlen uykusu uyansın oyun oyna akşam eşim gelir hadi oturalım akşam yemeği bitince bulaşıklar toplansın,aile vakti kızın yatma saati yatmadan ortalık toplama eşle vakit geçirme derken bak saat 1 olmuş :) ama mutluyum sevdiğim insanlara faydam olması kadar güzel ne var ki.
Ha ben yemek yapmasam Kocam laf eder mi asla etmez yumurta kırar yeriz,kahvaltı hazırlamasam asla söylenmez hatta kendi der aşkım uykunu bölme bizim için biz dışarda da yaparız kahvaltı diye,evi temizlemesem yine sorun değil haftada bir temizliğe abla geliyor ama evimin düzenini sağlamak sevdiklerime güzel seyler yedirmek temiz seyler giydirmek beni çok mutlu ediyor. Akşamları oturup beraber bişeyler yapmak hepsi çok özel seyler benim için. Çok bunaldıkça haftada 1/2 dışarı çıkıyoruz oh mis

Back
X